130

SpaceX

преди 8 години

157 Нямат нищо общо защото в Косово Милошевич провеждаше акция по етническо прочистване което си беше чист геноцид под кодовото име Подкова и след като се провалиха преговорите в Рамбуйе НАТО нямаше какво друго да направи защото в противен случай на балканите избухваше етническа бомба . Щях да те питам какво ще правиш ако дойдат няколкостотин хиляди мигранти от Косово В Крим за последно такива неща са се случвали през 1944 по заповед на Сталин

129

ахахахахах

преди 8 години

До Анонимен 155като чуя за териториална цялост и се сетя за Сърбия и Косово , и как НАТО подкрепяше процеса по отделяне на Косово / с идентичен референдум на този в Крим / все ме избива на смях

128

мдаааааа

преди 8 години

До Анонимен 153Те САЩ не са искали да разполагат свои бази ни в България , ни в Румъния , ни в Полша , ни никъде , че и за Крим същата работата

127

Анонимен

преди 8 години

Да, прав си, неЗАЧИТАЩИЯТ териториалната цялост няма как и да я ГАРАНТИРА, още повече когато сам я НАРУШАВА въпреки положените подписи.Не ви ли е ясно сега защо държавите държащи на суверенитета си искат в НАТО, а не под опеката на съмнителен партньор който само зачита, но не спазва и не гарантира?

126

Анонимен

преди 8 години

"Русия не е нито враг, нито заплаха", а суровинен доставчик. Точка !

125

Анонимен

преди 8 години

Кога Щатите са искали да разположат своя база в Крим?

124

Анонимен

преди 8 години

Колко ли трябва да си умен, че клаузи от договора да не се приемат за аргументи.

123

Анонимен

преди 8 години

Те и зелените човечета са си вътрешен проблем, както и руските отпускари.

122

колега

преди 8 години

До SpaceX 142 Хубаво си го написал , ама кажи често - не е ли нахално САЩ да искат да разположат своя база в Крим ??? И присъединяването на тази автономна обаст след провеждането на законен референдум / справка вече имахме Косово за пример /, не беше ли в резултат от това желние на САЩ - да направи Крим свой вилает , Та там населението е преобладавщо руско - не беше ли нахално това ??????????

121

Анонимен

преди 8 години

Кого защитава Нато в Афганистан,Косово ,Ирак ,Либия и от кого.Дойде време да се каже ,че най големите грешки са войните в Иран и Либия и те създадоха това отроче ИД.

120

Анонимен

преди 8 години

Колко ли много трябва да си умен, че да не си забелязал ограничението от символи за пост.

119

до SpaseX

преди 8 години

Първа, втора, трета, четвърта точка си ги публикуваш през няколко секунди, ясно е, че са ти предварително подготвени. Явно не ти се губи време и директно копираш и поставяш спуснатите ти опорни точки от US посолството, даже си се кръстил с името на частната американска космическа компания. Толкова си явен ***, че си нямаш и представа как изглеждаш отстрани...

118

Анонимен

преди 8 години

Чудя се колко трябва да си умен, че да слагаш минуси на клаузи от договор......

117

колега ,

преди 8 години

До SpaceX 131Нали знаеш , че подобни отговори , лишени от всякаква аргументация , само показва че , имаш си там някакви нещица / или опорни точки , или мразиш Русия безплатно / и ги повтаряш като мантра .Хайде ще поопростя нещата - Кой нападна Ирак ????? Имаше ли резолюция на ООН ?????? Измислиха ли се причини за нападението ??????

116

SpaceX

преди 8 години

Ограмотихте ли се малко Русия наруши в Украйна Хартата на ООН / СССР е учредител /Заклюичтелният АКТ от Хелзинки 1977 подписан и от СССРБеловежското споразумение от 1991 с което се разпадна СССРБудапещенският меморандум 1994Догорът за Приятелство между РФ и Украйна 1997Това са Международни договори а не приказки на страана ми Гюргя

115

SpaceX

преди 8 години

5. Съединените американски щати, Руската федерация, и Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, потвърждават отново, в случая на Украйна,своя ангажимент да не използват ядрени оръжия срещу всяка не-ядрено въоръжена държава, страна по Договора за неразпространение на ядреното оръжие, освен в случай на нападение срещу себе си, своите територии илизависими територии, техните въоръжени сили, или техните съюзници, от тази държава в асоциация или съюз с ядрено въоръжена страна.

114

SpaceX

преди 8 години

4. Съединените американски щати, Руската федерация, и Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, потвърждават отново ангажимента си да търсят с незабавни действия в Съвета за сигурност на Обединените нации дапредостави помощ на Украйна, като не разполагаща с ядрено оръжие Държава, страна по Договора за неразпространение на ядреното оръжие, ако Украйна се превърне в жертва на акт на агресия или обект на заплаха от агресия в които се използват ядрени оръжия.

113

SpaceX

преди 8 години

3. Съединените американски щати, Руската федерация, и Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, потвърждават отново ангажимента си заУкрайна, в съответствие с принципите на Заключителен акт на ОССЕ, да се въздържат от икономическа принуда, за да подчинят в техен собствен интерес упражняването от Украйна на нейните правата, присъщи на нейния суверенитет и по този начин да си осигурят предимства от всякакво естество.

112

SpaceX

преди 8 години

2. Съединените американски щати, Руската федерация,и Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, препотвърждават задължението си да се въздържат от заплахата или използването на сила срещу териториалната цялост или политическата независимост на Украйна, както и четехни оръжия няма да бъдат използвани срещу Украйна освен при самозащита или по друг начин в съответствие с Хартата на Организацията на обединените нации.

111

SpaceX

преди 8 години

Будапещенски меморандум 19941.Съединените американски щати, Руската федерация, и Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, потвърждават отново ангажимента си заУкрайна, в съответствие с принципите на Заключителен акт на ОССЕОрганизацията за сигурност и сътрудничество в Европа, да зачитат независимостта и суверенитета и съществуващите граници на Украйна.