33

Анонимен

преди 7 години

Бат Сали хапна баклавица, осмука 2 овнешки кокала, смаза гърло с домашна пърцуца, ощипа две съседни, съответно на 8 и 10 години, почеса се в панталона и въздъхна: Ся, кат на Бат Местан му отказаха регистрация, Бат Ерджан ще плаща ли, че да мога да се сбия с неко пътн полицай или да си таковам таковата?

32

:)

преди 7 години

Лилия marry me !

31

Бай минчо

преди 7 години

Ех много ги мразя тез резнатите пушкала, ама нямаше да е толкова лошо да се появи втора ре3ната партия - техния електорат е константен и щеше да се раздвои и ДПС да загуби позиции. А сега остава същата ситуация, само дето сигурно още повече ще се активизират

30

Анонимен

преди 7 години

Брей! Да не повярваш!Жена-съдия за първи път у нас след 27 години простотии има топките да спре от регистрация една подривна партия с аргумента, че е етническа! БРАВО!!!!!Позакъсняло наистина, защото ако първата турска партия не бе във властта по един или друг начин през всичките тези години, а беше забранена още 1990г., България днес щеше да е съвсем друга! Но все отнякъде трябва да се почне. Ако и ДПС разкарат, аз се връщам в България! Дори и сега мисля да се върна.

29

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 7 години

Днес щеше да е хубав ден за България ако и ДПС беше забранена, само че ДПС не е забранена, а с това решение съда и брани електората ! Накрая пак за обръчите от фирми ще има кинти, а народа ще мизерува и гине !

28

Един Българин

преди 7 години

До До **Не там ще го "обидят" отзад и то не само веднъж, а няколко пъти. Това е някакъв обичай за добре дошъл, както в цивилизацията на северозапад "хляб и сол".

27

Един Българин

преди 7 години

Г-н Зидаров или по-точно агент Павка, организации, проповядващи радикален ислям, тероризъм интересите на чужда държава и особено на диктатора ерДоган трябва не просто да не бъде регистрирана, а трябва да бъде изцяло ЗАБРАНЕНА, а ръководителите и учредителите и да чукат камъни по цял ден на жегата докато се научат (като теб преди 1989) как трябва да се работи за държавата.

26

Анонимен

преди 7 години

До **Ама пишеш на български и плюскаш български хляб, затова шкембето ти не е плоско, гиди тумбако ненаситен. Като не искаш да си между плоски мозъци айде марш на югоизток, там така ще те оплоскат, че ще им служиш за изтривалка. Kъpлeжи тъnи.

25

Анонимен

преди 7 години

Някои много ги е страх от Местан.

24

Коцето

преди 7 години

Не виждам на какво се радвате. Дали ДОСТ ще бъде официална партия или не няма никакво значение. Курсът на България е към закриване на държавата до 40-50 години защото самите българи не са стока. Айде сега цъкнете по едно минусче за да се успокоите и да си внушите че не съм прав.

23

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 30*** скриха гальовното умалително обръщение "Mecти". Оти бре? Mecти се сичко, физика бе, физични закони, премEстване на предметите от едно мEсто на друго. Ба си циHичното подсъзнание.

22

gio

преди 7 години

сега мога спокойно да си изпия кафето

21

Абу Ахмад ал Чихуаху

преди 7 години

Едно голямо ХА-ХА-ХААААААААААААААААА.....................

20

**

преди 7 години

Плоски коментари съответващи на българския капацитет т.е.плоски мозъци...хихихи...

19

Анонимен

преди 7 години

Браво на Местан! С втория си велик аргумент, "... и другите български партии би следвало да бъдат определени като етнически, респективно забранени,... в тях преобладаващата им членска маса така или иначе е от един етнос..." той далновидно, либерално и демократично подкрепя героично доста революционна и справедлива идея за забраната на всякакъв вид партии. Защото партиите са глутници по яростни икономически интереси, които стъпкват всичко, за да пълнят търбусите си. Браво Мести, вЕрно си УМНИК!

18

до 19

преди 7 години

АТАКА е най Българската партия в този парламент, всички останали работят срещу България. Сидеров президент.

17

Балтона

преди 7 години

Дългта ръка на Доганя застигна Местаня. ДОСТ щеше да откъсне някой и друг глас от ДПС,но след като ДОСТ не може да се яви на избори, отливът ще е по-малък. Иначе ДПС е про-руска партия точно колкото и атака е про-турска. Ни повече ни по-малко.

16

Анонимен

преди 7 години

Уууурааааааааааааааааааа!!!!!

15

художника

преди 7 години

Отказаха регистрация на ДОСТ,каква раДОСТ!!!!!

14

анонимен

преди 7 години

кажи защо посланикьт на турция подари ауди на дьщеря ти