30

нз

преди 7 години

До 50 - Ай стига бе !! Сипвам си

29

Анонимен

преди 7 години

Ванга -Деца не се продавайте на Америката за пари,оти тя ке падне,кога доде черния човек,но дръжте се за Русията , щото тя ке се въздигне и най велика ке биде.Всичко ке се стопи като лед ,само славата на Владимир,славата на Русията ке остане.Пак ви думам за Русията се дръжте,щото тя е по голямата сестра на Българията ,само с Русията България ке пребите,туй ми рекоха Господа и Света Петка./из книгата Ванга -Истината излязла през 1993г.на племенницата и Красимира Стоянова.

28

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

ЕВРЮХИТЕ И ОБСЛУЖВАЩИЯ ГИ ШОРОШОВ ПЕРСОНАЛ ,КОЛКОТО И ДА НЕ Я ДОЛЮБВАТ БАБА ВАНГА ,НАШАТА БЪЛГАРСКА ПРОРОЧИЦА ПАК ИЗЛЕЗЕ ПРАВА И ПРЕДСКАЗА ВЪЗХОДА НА РУСИЯ И,ЧЕ КОГА В АМЕРИКА ДОЙДЕ ЧЕРНИЯ ЧОВЕК ,ТО ТОЙ ЩЕ Е ПОСЛЕДНИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ И СЛЕД НЕГО САЩ НЯМА ДА ГИ ИМА.ТЕ СЕГА КАЖЕТЕ ТОВА НЕ СЕ ЛИ СЛУЧВА ПРЕД ОЧИТЕ НИ РУСИЯ ДНЕС ПРИ ПУТИН Е НА ВЪРХА ,А ВЪВ ФАЛИРАЛИТЕ САЩ ЗАПОЧВА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА И АНАРХИЯ.

27

Анонимен

преди 7 години

Без белите и жълтите в Америка, чеернокожите ще се затрият сами - вижте Хаити и Либерия - мизерия и граждански войни.Африканците са доказали през хилядолетията че не могат да се самоуправляват в големи държави. Същото е и с ромите.

26

Анонимен

преди 7 години

А защо не застрелват азиатци ?!Защото афроамериканците масово стрелят срещу полицаи и не може да им се вярва.Ако убият полицай защо няма масови безредици предизвикани от бели хора ?

25

Дядо Ванго

преди 7 години

Аз мислех ,че Вашингтонският режим първо ще фалира ,а то май първо ще има гражданска война и фалита после...

24

FUCK THE NIGGERS

преди 7 години

По последна информация, петима полицаи са убити а още поне 6 ранени

23

Анонимен

преди 7 години

В един момент напрежението ще избие там където не го очакваш.Вярно е че полицая трябва да се защитава,но безпричинно да го застреляш...някой..Невиновен ще обере парсата...

22

примитиви с пищови

преди 7 години

Съединените Американски Шерифства ! Някой учудва ли се ?Между другото шерифи има само при арабите и при американците . Интересно, как ли е станало така?

21

Анонимен

преди 7 години

Първо гледайте видеото. https://youtube/watch?v=EMSnTb_kT7g&oref=https%3A%2F%2Fyoutube%2Fwatch%3Fv%3DEMSnTb_kT7g&has_verified=1.На 1м 26сек се вижда не една а цели три полицейски коли спрели отзад. Това не е било просто спиране за счупен стоп. По скоро ми прилича на преследване. В този случай - полицая е имал пълното право да стреля по ***.

20

бог да пази америка

преди 7 години

Пак снайпери и пак Далас. Ама те онова убийство още го разследват, тука вече снимката му намерили на снайпериста.И тези шебеци си присвояват правото да дават тона на световната политика!? Въобще не е очудващо защо е такъв бардак по света !

19

Анонимен

преди 7 години

Ако не бяха вкарвали маймуни за роби сега нямаше да е така....

18

Самоя Могучая

преди 7 години

Кремльовска провокация и Чисто рубладжийска работа и история е това проведено от пу-тин -Ка-Чекиста ,но виновните ще бъдат разкрити и избити

17

Сорошоид Европеец

преди 7 години

Кремльовска провокация и Чисто рубладжийска работа и история е това издърпано от *** -Чекиста ,ама виновните ще бъдат разкрити и избити

16

Щирлиц

преди 7 години

Вече?!

15

супер!

преди 7 години

До Тодор ВойводаХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХААХАХХААХАААААА............

14

Анонимен

преди 7 години

А платените от Русия *** пишат за другаря Путин във всяка новина. И те воюват значи. На руска страна. Срещу нас и останалите.

13

Анонимен

преди 7 години

Налазват, има рубли за заработване...

12

от землянката

преди 7 години

С такива статии днес ще има и за трето парче пица...

11

Анонимен

преди 7 години

Гаранция че тея са на хранилка при руското посолство. Ще вкарат света във война.