54

Анонимен

преди 7 години

Пътувам из България и вярвам на очите си, а не на измислици.. Картината е меко казано плашеща във всяко отношение.

53

СЕСЕСЕРКО

преди 7 години

До Кирил СофийскиА това ,че сме най-бедната нация с най-мизерни пенсии и заплати ,няма значение за стъкмистиката и за управниците ни !Ами не, не сме най-бедната нашия с най-ниските заплати и пенсии.Справка Русия, там минималната заплата е $90 у нас $236

52

СЕСЕСЕРКО

преди 7 години

До моляне разбрах какво сме произвели?Произвели сме много неща, но вие *** постоянно дрънкате, че нищо не се произвежда.Произвели сме стотици хиляди тонове катодна и анодна мед, авто части, осветителни тела, селскостопанска продукция, ски и ски екипировка, бяла техника, пневматични задвижвания, оръжие, автоклиматици, касови апарати, проектирали сме ударно-пробивни машини със световно качество, ел. инсталации за автомобили , спиртни напитки и т.н.

51

(-_-)

преди 7 години

1. ЕС отива на кино;2. България пак ще се усети късно след като достигне точката, от която връщане назад няма. 3. Гънат числата както си искат без да отчитат задлъжнялостта на клетата ни страна.. Ето така се случва това!

50

Анонимен

преди 7 години

Заплатата ми не е пипана вече 10 години. Какъв е този ръст, не знам. Може да има в държавния сектор - ръст с нашите данъци.

49

емо

преди 7 години

90-те г. бвп на България е 40 милр.лв около 13мил.ДОЛ.

48

Анонимен

преди 7 години

Пропадаме толкова много и безвръзватно, че вече се чудят как да лъжат. Дали останаха балъци да вярват.

47

Анонимен

преди 7 години

БАЛОНА СЕЕ НААДУУВАА..НААДУУВАА НАДУУВА!НАДУВАЙТЕ МООМЧЕЕТАА ДА СТААНЕ ВАА ПАРЧЕТАА!ПУК!ПОД МЪДРОТО РЪКОВОДСТВО НА ЦАР ТИКВА НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА :-) :-)

46

Анонимен

преди 7 години

Как се е случило ли?Ми нищо по- лесно от това - статистиците са просто едни добри изпълнители на правителствени поръчки. Отчитат това, което им е заръчано.

45

асф

преди 7 години

"Спад бележи само строителството - от 2,6% на тримесечна и 1,7% на годишна база, а при операциите с недвижими имоти има забавяне на ръста до 1,1% на годишна база и липса на спад на тримесечна основа"Това не е ли в разрез с всички статии от последната половин година как търговията на недвижими имоти преживява втора младост? Не обичам, когато ме правят на ***.

44

да да

преди 7 години

иска ми се да повярвам, но на ПР ми прилича тази статия

43

az tam

преди 7 години

Ако умножиш:1000 * 0.7% = 7.00 /Германия/10 * 0.7% = 0.07 /България/Ето това е статистиката. Ако я четеш правилно виждаш как работеща Европа се отдалечава със светлинна скорост, ако я четеш правителствено-демагогски сме равни :)

42

моля

преди 7 години

не разбрах какво сме произвели?

41

:)

преди 7 години

и с 70% да е нарастването пак няма да стигнем Германия. Те са с 10, 15 години напред.. Но и си е до хората. Прекалено много негативна енергия има в България. Всеки плюе всеки, без да го познава. Продължавайте в същият дух, и после се чудете защо повечето хора бягат зад граница. Дали заради пари или по-добър живот/ по-добро отношение.. То не бе бибиткане не бяха псувни по улиците. Всеки е терминатор, всеки скача на бой.

40

Shark

преди 7 години

До Реалист. А ти знаеш ли, че думите в множествено число никога не завършват с Й? Неграмотен, ама мнения даваш. Кой набор си че да говориш за бригадите, ходил ли си някога на бригада или си чул недочул и повтаряш като папагал, и то неграмотен папагал!!

39

Кирил Софийски

преди 7 години

Много просто! С топ по увеличение на външния дълг!Как може да се увеличи БВП с 10% ?!? Много просто! Взима се заем и се почва производство на спирателни кранове за радиатори на автомобили рено. До сега това производство е било 0%. Сега вече произведохме първия стартов брой. Значи производството на този артикул е нараснало с 100% Ето ви принципа на стъкмистиката. А това ,че сме най-бедната нация с най-мизерни пенсии и заплати ,няма значение за стъкмистиката и за управниците ни !

38

Анонимен

преди 7 години

до 33 реалист Бригади имаше защото имаше какво да се бере, а и сега има бригади, но не в България, а там от където внасяме, това което изнасяхме по времето на бригадите.

37

Анонимен

преди 7 години

"Нарастването на икономиката ни е с 0,7 на сто..." Хахахахахах стига бе ще ме разплачете от смях, това в икономиката се нарича допустима грешка, а нашите му викат ръст....

36

Василев

преди 7 години

Селяни и роби, вашите пробити семейни бюджети не са показател за икономическото състояние на държавата!По време на Т. Живков бяхте дребни селски тарикати и сега си останахте дребни селски тарикати, но вече алчни и завистливи!Селяни, разчупете робските окови и станете нормални свободни граждани и работете с удоволствие,мерак и хъс за вас и за държавата!Бъдете силни и побеждавайте трудностите всеки ден, стига сте мрънкали и да правите дметки кой работодател ще ви даде повече пари!Девъроу!ЦРУ!!

35

Анонимен

преди 7 години

също като пенсиите - огромен ръст...от 3 лева...