22

Анонимен

преди 7 години

Съдебната система,като начин да изкараш някой лев,ГЛАААД!

21

Анонимен

преди 7 години

Да осъдиш рускиня и пари да вземеш, това е постижение. На малцина се отдава.

20

Анонимен

преди 7 години

НАЙ ПОСЛЕ СЕ НАМЕРИ ЧОВЕК ДА И ЗАТВОРИ ГНУСНАТА УСТА НА ТАЗИ НАГЛА КОКОШКА

19

Бо

преди 7 години

Особености на българския бит! Жалкото е, че става типично!

18

Смешко,????

преди 7 години

До Честит Акъл само за Вас е равно на цинизъм,в нормалните общества му викат арогантна простотия!

17

ЕВАЛА!

преди 7 години

Някой трябваше да покаже на тая разпасана руска ***,че не може да пише и прави системно сплетни!

16

Merkel

преди 7 години

A zashto interfeisa na toq telefon e na ruski ezik? Az misleh che vsichki svetski lichnosti znaqt angliiski ili bulgarski :) ...

15

Анонимен

преди 7 години

Фактът,че Червенковата всячески се опитва да се намърда в графа,,публични личности",дава основание,дори и на пишман журналисти,като Вулева да пробват експресивността на перото си. Така ,че ,,кашалотът",да не се опитва да спечели някой лев от другата неграмотница,а да изясни за себе си ,че просто това е средата,към,която се стреми от години !

14

Анонимен

преди 7 години

KATO CETA NAPISANOTO PO SAITOVETE ZA CERVENKOVA, TIA TREBVA DA ZAVEDE DELA DA SADI POLOVIN BULGARIA. VSEKI POCTI IA OBIGDA V SAITOVETE. AZ NAPRIMER MOGA DA SE ZASEGNA , CE OBIGDA VULEVA CE NE E JURNALISKA I NE TREBVA DA DICHA VAZDUCH. DA IA SADIA LI CERVENKOVA. CESNO KAZANO V DARGAVATA IMA HORA KOITO TREBVA DA BADAT SADENI ZA DOSTA PO SERIOZNI PRESTAPLENIA. KATO SE ZAPOCNE OT BEKOI KRADLIV I LAGLUV POLITIK.

13

Рали

преди 7 години

Вулева имала акъл? Това че не и млъква злобната устица и се занимава с живота на другите хора, не значи че има акъл. Хората с безмислено съществуване като нея умират да "поучават" другите и да ги засипват с "мъдрите"си мисли.

12

Честит

преди 7 години

какво значи много съдебни процеси, от кога могат да те съдят за едно и също нещо по няколко пъти ?---То не е по едно бе Ти.кво. Кой знае Вулева на колко още места през годините я е нареждала тая. Ситуацията е ясна. Говори се че кашалота дължи пари и явно е решила Вулева да й покрие поне част от дълговете

11

Анонимен

преди 7 години

Голяма сензация, осъдена за 1000 лв. и всичко и взеха. Като се има предвид, че това е на първа инстанция, не се знае как ще приключи делото. Търсене на публичност и да се върти около медиите. Нищо чудно сами да си режисират сюжета.

10

Честит

преди 7 години

Вулева поне има повече акъл от тоя кашалот.

9

гтф

преди 7 години

какво значи много съдебни процеси, от кога могат да те съдят за едно и също нещо по няколко пъти ?

8

Честит

преди 7 години

Днес-а вие четохте ли присъдата? Или целта е бомбастичното заглавие което да донесе кликове които да се покажат на рекламодателите. Щото ПОД ВСИЧКО Червенкова е взела на Вулева ВСИЧКО НА ВСИЧКО 1000 лева. Толкоз

7

Анонимен

преди 7 години

Възмутен съм, че обиждат кашалоти, китове, хипопотами, *** и едър рогат ***.

6

Запознат

преди 7 години

До Пешо тарабатаДа, точно така.Другарката Черенкова е милиардерка.В Бай Брадър нали рева, че й запорирали сметките където имала 1 118 000 000 и не могла да направи бал на дъщеря си.Обаче от къде има над един милиард лева нищо не каза.Миналата година бях на операция в Софиямед и тя постоянно се мъкнеше с един руснак със счупен крак и си хортуваха на руски.Аз подозирам от къде са й парите и защо я спростреляха 8 пъти с Макаров.

5

Анонимен

преди 7 години

2 в 1 .Толкова грозотия наистина е много за нашата държавица.

4

Пешо тарабата

преди 7 години

Тази червениковата да не е наследница на Бай Вълко та е така нахакана?

3

Анонимен

преди 7 години

И двете се еднакво отвратителни, много ми е трудно да взема страна