44

Анонимен

преди 7 години

Днес видях една по-различна Раева.Укротена и смирена.Изглеждаше по-истинска и ми стана симпатична.Е все още не може да надмогне егото си.Но това умение го владеят малцина.

43

съвет

преди 7 години

На мястото на Илиана ВЪОБЩЕ не бих си правила труда да отговарям на грозни клевети. Българите са дербнави и завистливи нещастни хорица. Когато човек живее за нещо голямо, дребните сплетни нямат значение. Така че Илиана Раева е Илиана Раева и да тичате срещу нея0 няма да я достигнете. Ами сега това е само повод да я принизите и да я направите в клата като вас. Вицът за казанът и българите. Нещастни, дребни душички сте вие. Затов аи живеете зле.

42

Честит

преди 7 години

До hey дето ме пита колко ми плащали... Аз не съм оная дето те е родила, никой не ми плаща за нищо Илиана не я познавам и не мери хората според твоите панелни калъпи. Аз за разлика от повечето от вас тука няма да дам гъ.з.а за 5000 лева. А сега - пак проверете фактите. Майката на момичето е шизофреничка с опити за самоубийство. Това се предава. Момичето постоянно е била в некви кризи, некви депресии. Работа на треньора е да истиска състезателите като гъба, не да им лекува главите.

41

33

преди 7 години

тръпки ме побиват от тази жена......има нещо много зло в нея личи и

40

SAKI

преди 7 години

Раева изпъква ,като един морално грозен човек , на фона на красотата в художествената гимнастика.

39

Анонимен

преди 7 години

Натруфената селска тетка Илянчето, по-добре да разкаже какво правеше с тримата черни от Левски. Едва ли са играли белот.

38

Анонимен

преди 7 години

Няма по-подли и алчни същества от тандема Сиракова - Раев.

37

hey

преди 7 години

tsestit ,kolko ti plashtat -te sa bogati ,i nai-goliamata kashta v bg,stois i pishesh -ti psihjasal

36

Американ

преди 7 години

До Анонимен (37):Мижитурест и завислив.Като нямаш хляб, яж dookie..

35

Mopcku

преди 7 години

Цялата тази история ми омръзна. Писна ми да чета всякакви глупости. Стана ясно за пореден път, че с тия момичета се отнасят като със животни. Но нямам желание да знам повече подробности. Дано това младо момиче Цвети бързо се оправи. Останалите да го д*хат ! И престанете да пишете по темата. Втръсна. Уж сериозен сайт.

34

Честит

преди 7 години

Мислете преди да пишете или поне проверете фактите. Майката на момичето е била шизофреничка, и също в имала неколко опита за самоубийство. Цвети има проблеми я главата, но спортът е за силните - не за душевно болни. Тя постоянно е била в някакви депресии, постоянно е се е затваряла в себе си. Не пишете тъпотии сама се е отказала, никой не я гонил. Треньорът не може да й поправи главата, тя има други отговорности. Просто момичето има вродени психични проблеми наследени от майка си

33

Анонимен

преди 7 години

А как и се искаше тя да беше на мястото на Бареков

32

Анонимен

преди 7 години

Основната болка на Илиана Раева е ,че кладенеца е пресъхнал а така и се иска на горката отново да е на 18.Поведението на госпожата е като на неиживяно детство,усеща се страдание по младостта,снима се с роклички с гол гръб,показва си къщата,градината а това са пубертетски глупости.Опитва се да респектира уважение със луксозен живот и то във времена във които много хора нямат пари за хляб.Илиана ,ти не си звезда и никога не си била

31

Анонимен

преди 7 години

Психясала натрапница!

30

Hey

преди 7 години

TSESTIT ,hey,stiga igrai za parichki ,nikoi ne e pisal kato tebe ,kakvo po nasledstvo se predava -maika ti ako e krava - ti si teleto,no Tsveti e Tsveti .

29

Край

преди 7 години

За тоя 1м. Илиана Раева остаря с 10г. Спецификата на тоя спорт тежи много на психиката. Трябва да си пълен *** /Христо Стоичков/ за да не те е страх от *** грешка която може да прати многогодишните усилия на съотборниците ти на вятъра. Свръхамбициите на тази жена са болест Прследват се някакви тиквени медали а момичетата на 20г. ги пенсионират да си лекуват травмите без два лева в джоба.

28

mira

преди 7 години

Mira nemam sled tozi sluchai,gorkoto momiche ,bez maitsitsa -predupredilo gi e sto pati ,a tia go izgonila nai-beztseremonno ,iliano ,ti otdeliash ,i praskash po sebe si -dori ne se useshtash ...jal mi e za tebe -iskam az da ti zadam samo 2 vaprosa v efir....

27

Честит

преди 7 години

Айде всичките лицемери, дето обвиняват по американски себе си и останалите за " това което се случи с Цвети" да спрат с либералното лицемерие. Момичето има психически проблеми, майка й е била шизофреничка, а това се предава по наследство. Майка й също е имала маниакална депресия също е правила опити за самоубийство. Не че И.Раева е цвете но в случая какво искате от нея - тя е треньор не е психиатър. Малката не е наред с главата, това е, да го кажем направо, никой не й е виновен.

26

prezidetkata

преди 7 години

Koooolko e zla Iliana ,zlobno izlachvane,zlobno litse,zlobni ochi,puka se ot zloba ,taka li se govori bre jeno -marsh na motikata .Az viarvam ,ce momceto e haresalo Tsveti ,az ne sam vijdala tolkova Krasota Sabrana na edno miasto.Az poznavam ,otlicno i otseniavam zastarjavashtite jeni .OSTAVKA !Ima vazmezdie -tozi zetko shte si zamine edin den ot tebe ,i dashteria ti .....ako dashteria ti se hvarli ot 6 etaj ,ti shte idesh li da vartish KJUTSEKA na megdana....

25

Цвети

преди 7 години

Раева лъже Безбожно!