9

Анонимен

преди 7 години

Хехехе, балъчетата ще пият една студена вода и това е.Животът учи , за някои уроците за доста болезнени.Иначе такива схеми има хиляди , който се интересува може да се порови в нета за МЛМ компанията GetEasy и как една камара българи изгоряха с 5-10 хиляди евра с които уж купуваха някакви gps-устройства.

8

Бай Иван

преди 7 години

В подобни малки градчета прокуратурата е знаела за схемата още от самото начало. Такива далавери в малък град няма как да ги скриеш от полиция и прокуратура.

7

goso

преди 7 години

' га ядоха кифтерата ни риваха, ам сига що ривът?

6

ист

преди 7 години

Докато има шарани, ще има рибари да ги ловят.

5

bobi

преди 7 години

изобщо да не се занимава държавата с тая каса.. регистрирал си човека фирма, намерил балъци да си "вложат" парите при него и това е.. Щом са били толкова алчни и са си получавали "лихви" няколко години, сега да си носят последствията, а не да реват по медии и институции, че са измамени. Всеки, който подписва договор, се предполага, че го е прочел първо, и се е съгласил.

4

georgi

преди 7 години

Че и правата си щели да търсят - вложителите, по точно бай ***. Колко наивни хора има в БГ.Поне малко срам да имат за тъпотията си.

3

бг реалност

преди 7 години

Всичко до което се докоснала мутроолигархията е разрушено.Като пример,това е образование,икономика на държавата,здравеопазване,селско стопансто, туризъм и като цяло живота на обикновенния човек!

2

121212

преди 7 години

До Виготура Или по-точно казано: Докато има балъци, ще има и тарикати.

1

Виготура

преди 7 години

Както казваше един професор от ТУ-София - "Докато има ***, ще има и касапи".