41

Анонимен

преди 7 години

хаха, баси , дори в парка го мързи да ходи и затова е с кола.ама така е едни карат колело, втори ролери, кой каквото си има :)най-вероятно полицията е седяла в храстите и е чакала да го глоби за превишена скорост! :)))

40

Анонимен

преди 7 години

КОГА ще видя,прочета,че някой полицай си е свършил работата?КОГА?КОГА????20 заплати ли?и една не заслужавате.

39

Анонимен

преди 7 години

В Борисовата градина колите по алеите са повече от децата

38

citizen

преди 7 години

Много смели коментари, но уви повечето са от провинциални мишки.

37

хъш

преди 7 години

Е как не се намери някой баща да му играе я камък или дърво в главата на тоя да го научи къде не се кара. Аз лично бих го залял после и с бензин и подпалил това дупенце. Не стига че са се самозабравили по пътищата ами и сега в парка покрай децата. За такива само дебело дърво и удри удри докато мърда гадината извратена.

36

Шофер

преди 7 години

Не бе аз за малко!

35

Анонимен

преди 7 години

Че е нарушител,нарушител е ,но ако не беше влязъл с порше,а с голф например,дали щеше да има толкова коментари от които лъха безумна завист и омраза?

34

Анонимен

преди 7 години

Сайтът Днес.бг продължава да впечатлява с целенасочения си стремеж да насажда омраза, злоба и негативни емоции.

33

Разбирач

преди 7 години

Айде намерете ми второто поколение Boxster, в перфектно състояние за 12000 лева и ще ви купя 10! ;)

32

Вейдър,Дарт Вейдър

преди 7 години

Боксер ,боксер ама Порше...хихи...сБМВ тата за 3500 да мълчат...

31

Анонимен

преди 7 години

Мисли си че е готин, но всъщост не е.Всички му се смеят и го обиждат наум.Ако беше в друга държава и на глас щяха да го обиждат.

30

гербист-столичан

преди 7 години

Този е наш човек от партията, стига сте плюли. Има да прави детски площадки в парка и е отишил да свърши работата която му възложихме от столичния съвет. Не е случаен човек, то така поръчки от стлична община не се дават.Така че нека да имаме разбиране.

29

Драган

преди 7 години

Знаете номера на колата му, като я видите някъде из София, с нещо остро покрай нея от началото до края !

28

Спонсор

преди 7 години

До АуслендърНикак не ми се иска да се съглася с теб, но ще го направя , защото си прав.

27

Нед

преди 7 години

Влиза се с кола за материали в парка .Издава се разрешително за кола с номер ........ .Сега не ми обяснявайте че нсои тухли в багажника или цимент.Документ се издава за кола която превозва материали които не могат да се предвижат по друг начин по закона за безопасност на труда.Големите защитнци утре вашите деца ако са в парка има да подскачате. И спрете да ръсите тъпотии , строял площадка.Смях на квадрат , сигурно е единствен който използва порше за товарен автомобил.Вместо да го остави и пеша..

26

Ауслендър

преди 7 години

Тия дни се прибирам в България за отпуската. Прибирам се заради родителите и заради смяна на документи. Ако не бяха тия две причини, кракът ми нямаше да стъпи в тая опорочена земя.Унищожена от такива нагли и безпардонни ***, подкрепяни от още по-злобни държавни нагледци! Нали всеки усеща , че бъдещето ни като нация ще е много кратко?! Разединени, отчаяни, безверни... това сме всички ние!

25

Автопознавач

преди 7 години

До Анонимен 29Ако беше някакъв таралясник нямаше да го заснемат и да стане обект на "възмущение" ама нали е порше.Много завислив народ.Порше за 12000лв.Ако имаш понятие от автомобили ще знаеш, че това е точно таралясник.Цената му говори красноречиво.Влез в mobile.bg и виж колко струва.Спрвка хубава HONDA S2000 от Швейцария е с тройна цена.(минимум)Прочети още на: dnes.bg/sofia/2016/07/05/naglost-i-bezhaberie-v-kadyr-porshe-v-iujniia-park.307904,image3#comment-newest

24

Кико X - TYPE

преди 7 години

Ае мноо сте отворени в нета пък наванка ви бия шамарити

23

Автопознавач

преди 7 години

Порше ама какво?Boxster от тези, които могат да се купят за 12000лв.В превод - собственика е комплексиран селянин, който се изживява като мутра.Типична родна картинка.Хай левъл голфаджия.

22

Анонимен

преди 7 години

Аз по-голяма наглост и безхаберие от нещастните коментари на Александър Попов не съм виждал