85

Пиночет

преди 7 години

Няма съдии, няма прокурори в България. Пенсионирани ченгета създайте " Ескадрони на смъртта". Щом е доказано че някой се занимава с разпространението на наркотици ,за да батисва децата ни, друт - че е извършил 30 -40 обира и т.н. го осъдете и го ЛИКВИДИРАЙТЕ не- заавно. Всички хора ще ви подкрепят. Не се мотайте повече защото България загива

84

гениален ход

преди 7 години

Тези полицаи и военни нищо не направиха срещу престъпниците, когато бяха на служба. Сега Бла-бла-Бачмарова иска да ги пенсионира, и те щели да подгонят криминалния елемент? Пенсионирани полицаи ще гонят пенсионирани престъпници? Гениално!

83

Pusti sela

преди 7 години

I ovcharite i kravarite da mobilizirate!

82

реалист

преди 7 години

Дайте право и пари на кметовете по селата да си назначават местна охрана.

81

Auge

преди 7 години

I lovcite s lasoto i ribarite ....s harpunite...mobiliziraite!:-)

80

Stim

преди 7 години

Mvr mestnite proizvodstva i mvr mestnite pechalbi stimuliraite! Vzemaite krediti za mestnite konaci ot bankite !:-) Bankite obichat dobar vatreshen red...:-):-):-)

79

ѝЮЮ

преди 7 години

Като са толкова ценни кадри защо не си продължат службицата до 65 г. ида борят престъпността като полицаи?Защо няма 1 журналист да зададе въпроса, как и защо се пенсиотират хора на по 50 г., които зъдрастват социалната система като продължават да работят и да лапат и пенсия и заплата?

78

Motika

преди 7 години

I popovete, i imamite mobiiziraite!

77

Анонимен

преди 7 години

То хора не останаха в БГ !Сега полицията и воните са повече от една трета от хората .Като прибавим и пенсионерите стават две първи или полицията ще се варди от военни пенсионери чички искукали психопати и болни шизофреници !Категорично НЕ !

76

Анонимен

преди 7 години

Инвестициите в МВР няма как да подобрят икономиката на страната, МВР е само разход, не е фабрика за производство, това са просто едни лапачи на средства, но нека де, накрая и за тях няма да има, не само за тези които са работили наистина :)

75

Jega

преди 7 години

Vseki pochten aktiven i zagrijen bulgarin e ot polza na sigurnostta na bg narod i bg darjava! Samo obedineni vsichki zaedno mojem da imame sobstven dobar vatreshen red v rbg! Bravo Bachvarova! Vseki polezen resurce v deistvie!:-) poveche real info za mvr v mediite!:-)

74

ЛУДИ ХОРА

преди 7 години

Защо има коментиращи, които не могат да различат И и Й относно думи за множествено число? Коментирате проблеми, драги сънародници, без да сте си направили пилотна ревизия на елементарни правила за правопис :/ Не е казано, че трябва да стартираме от докторанти нагоре, но при все, че всички сме с претенции за по-добро състояние на държавата какво впечатление мислите създаваме един на друг?!

73

възмутен

преди 7 години

Че тя общинска полиция си е предостатъчно наситена с наши борчета по синя зона по репатриране съвместно с представител на Охранителна полиция Отделно по паркинги и гаражи.по обществен ред длъжности и и длъжности че и още допълнително хора на държавна хранилка.Не и ли стига на МВР няколко хиляди които са на заплата и пенсия от бюджета на министерствотои продължава да казва че е недофинансирана.

72

Kaman,e i darve

преди 7 години

Bravo Shipka!:-):-):-):-):-) nov bulfond grajdanska zastita " strajar"!:-):-):-):-)

71

Анонимен

преди 7 години

Rumano tesi koito predlagadch vsimat tavana pensii 959 lv moje i pove4e i oschte pari otgore da vsimat a dr pensioneri s misernite pensii kak da jivejat sa bogatite v bg imate vinagi pari vie ot gern no sa sponsorite vi milionetite s imoti i dalaveri

70

www

преди 7 години

Още полицаи ли ще назначаваме? Тия до сега малко ли са? Така ще се стигне до ситуация, в която взаимно ще започнат да се изтрепват. И тогава няма да се чудим дали Хицо Полицая е бил бивш или настоящ колега.

69

Анонимен

преди 7 години

Подгответе се за голяма криза, въобще не е майтап, трупат се дългове, теглят се заеми, правят се безсмислени инвестиции, да не кажа крайно глупави, не се стимулира бизнеса, няма производство, само луди останаха да се мъчат да правят нещо и ги смучат яко, другите са чуждестранни инвеститори с големите пачки, на които реално им е по-евтино тук, не се стимулират хората да работят, младите отиват в чужбина, от 5 до 10 години огромна вълна от работещи хора ще се е пенсионирала и балона ще гръмне.

68

Анонимен

преди 7 години

Бъчварова,знаеш ли че по 50 % от полицаите работят на частно? Вкарват,купуват,продават и препродават коли,ремонтират перални,климатици и др. битова техника,лепят плочки,правят ел. инсталации,произвеждат и продават зеленчуци и др,а голяма част от тези дейности се вършат през работно време? Не говоря за по-тежките случай,а за обикновените! Кой ги докара до тук и какво означава това?Най-малко от всичко,че някой от това министерство си върши работата!Ай завивай се през глава с юргана и млъквай!

67

Неадекватно

преди 7 години

Не стига, че имаме най-много полиция на глава от населението, а сега ново 20 - по едни бивш полицай и един бивш военен, т.е. двама ще сложим да "пазят" един ром!? Пълно поредно безумие на другарката кацарова!? Много пъти съм казвал, че визията и е най-подходяща за лелка, садеща картофи и скубеща лук на село!

66

Златно правило

преди 7 години

Лично аз нямам грам доверие на българския полицай!От беден и *** човек ще стоиш далеч.