16

Анонимен

преди 7 години

"контрабандата ... води до увеличаването на ... бюджета с "милиарди"." Хретин с "милиарди" се увеличи ДЪЛГЪТ НИ и то не да построиме НЕЩО , а просто за харчлък.Brexit КЪВ Brexit БЕ , ако хората в Англия са гласували на 5 юни 1975г за ЕС - ТО ние не сме и ЕС въобще не ни касае!Свалете тоя крратун докато не ни е изтребил от глупост.

15

прост ли е Борисов?

преди 7 години

Тук магистралите си ги строим ние и след въвеждането на тол-таксите събраните пари ще влизат в НАП и Пътната Агенция.В Полша и Хърватска се строи с чужди капитали и магистралите ще се концесионират. За 35 години ще си платят всичко от чакъла до бариерата, барабар с комисионите, откраднатото и печалбата на строителя.*** ли е Борисов?

14

Анонимен

преди 7 години

Строи/краде се благодарение на еврофондовете. След 2020 те ще спрат. Какво ще правите след това? Каквото е построено - построено, каквото е откраднато - откраднато. Ще се търсят други начини за крадене. Само дето няма да са евро пари, а наши български. Бягство към европейския парламент? Напълно възможно, далаверите ще са доста по-сочни. Стига да го има ес. Никой не се е справил с контрабандата. Тези пари влезли в бюджета от нея, не съм ги усетил в моя джоб. Те не са предназначени за нас.

13

ха-ха-ха

преди 7 години

До Анонимен 10" Само за 5 години построи и направи повече от Тодор Живков за 45 години " - това е вицът на деня . Здраво ме развесели :) :) :) А защо не и на мандата.......

12

Интересно

преди 7 години

Защо ги търпите..кво чакате излизайте и бой..това са обикновенни шанаджии лъжци и крадци..

11

10

преди 7 години

1. Тиквата нищо не е построил, а само е взел комисионните. 2. Да сравняваш Тошко и Боцко е уместно, защото и двамата са червени диктатори, продажници, лъжци и малограмотници. 3. ГЕРБ е мафия и по-лошо управление никога не сме имали. Дори крадливите червени *** са за предпочитане.

10

Анонимен

преди 7 години

Brexit, санкции срещу Русия, сега Турция - изпитания за службите1.Що за смах ната хронология хронология - събитията не са с тази последователност?2.Какво е общото между всичките тия неща?3.Считат ни за все по-големи И ди От ти

9

Анонимен

преди 7 години

Другари червени тикви , опорните ви точки нищо не струват . Нали асфалт не се яде , сега какво ви интересуват магистралите. Да плюете денонощтно Борисов е другата ви *** опорна точка . Г-н Борисов е най добрия Премиер до сега в България . Само за 5 години построи и направи повече от Тодор Живков за 45 години .

8

Събудете се

преди 7 години

Докато този лъжец ви замазва очите, Хърватия построи над 1100 километра магистрали. През управлението на ГРОБ, са построени около 200 километра, като голяма част са вече за ремонт. Толкова за ГРОБ и Тиквата.

7

Тиквоч

преди 7 години

Кои служби бе тикво?В Бургас паравоенни организации спонсорирани от Масква пребиват българи с електрошокови палки.Къде са ти службите?

6

Тиквени лъже 233 еп.

преди 7 години

Накратко: Боко отново не е виновен :) За отчайващото положение в България не е виновен ГЕРБ. Виновниците са: Русия, Англия, Турция и... марсианците.ГЕРБ е супер, ама нали има санкции към Русия, Великобритания си тръгва от ЕС, в Турция гражданска война.. в Намибия едно негърче наби съседчето.... Все важни за БГ икономиката неща. Все неща, които пречат на съда да осъди виновните, Парламента да приеме добри закони, а Правителството да започне да си върши работат.

5

БЛРС

преди 7 години

Ей такава риба хванах,и всеки ден по много и постоянно-съчинение по картинка

4

НАЙ-Н.АДУПЕНИЯ

преди 7 години

бг премиер на колонията, дето звъни в амбасадата за разрешение дали да пръдне

3

Защо

преди 7 години

Понеже няма магистрали, заради лентите, сега мантрата е друга: събираме пари в хазната и битка със сивата икономика. Ние не виждаме нито парите, нито епичната битка!!!

2

Анонимен

преди 7 години

Когато масоните дърпат конците така се случва - правете си изводите!

1

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Санкции за Пyтя до дупка...