18

Анонимен

преди 7 години

Ето затова има расизъм, защото чepнилкитe го виждат там, където го няма. Май само те имат интерес от расизма.

17

Анонимен

преди 7 години

Бих направил плакат с извинението на Червения кръст и надпис "not cool".

16

Анонимен

преди 7 години

Аз съм за равноправието между различните раси, но това е като при невъзпитаните деца, които ги приучават, че всеки път като реват ще получат това което искат. В рисунката има и бели и черни деца с "NOT COOL", но от червеният кръст са били принудени да се извинят тъй или иначе...

15

Анонимен

преди 7 години

Аз не бих се извинил, даже щях да направя нов плакат само с чер нилки и надписи "not cool".

14

Анонимен

преди 7 години

Тея не са у ред, много ясно се вижда, че и на бели деца има надпис NOT COOL....а може би проблемът е, че единственото COOL e на бяло момиче? *** :D

13

Анонимен

преди 7 години

Само немога да разбера, защо на неггрите викат цветнокожи!? Те са с цветна кожа, а ние сме с безцветна! Така излиза - другия вариянт и ние да се водим цветнокожи! Бялото също е цвят!

12

До 13 Анонимен

преди 7 години

Е не е съвсем така!На тая русата има зелена стрелка "готино".Има едни двама долу дето плуват и са бели и те са готини.Всъщност, само пияницата и единия от тия дето търчат са бели със стрелка "неготино".

11

Анонимен

преди 7 години

Този плакат повече мяза на сексизъм, отколкото на расизъм. Както вече сметнаха по-долу резлутатът бели срещу черни е 3:3. Но мъже vs. жени е 5:1 в черния списък.

10

Анонимен

преди 7 години

Точно този изрязък от снимката е иделано балансиран по расов признак. Виждат се 5 указателни стрелки с етикет "НЕПРАВИЛНО", те сочат до 6 участника, 3 от които бели и 3 не дотам бели.Отгоре надолу и отляво надясно:1. Светло и тъмно дете се гонят до спасителя на поста 1:12. Пияницата (бял) до горния ръб на басейна 2:13. Детето (тъмно), което скача 2:24. Детето (тъмно, което вика 2:35. Бялото момиче, което ще скочи от долния ръб на басейна. 3:3КРАЕН РЕЗУЛТАТ по расистки признаци 3:3

9

Инженер

преди 7 години

Очевидно е расистки. АХК да се самосезира!Черното момченце, дето вече е скочило е "нот куул". Бялото русо момиченце обаче е "куул", въпреки че се е хванало за трамплина и явно се кани да последва черното момченце. Плакатът обаче я насърчава да го направи. Другото черно момченце също е "нот куул", въпреки че само се плицика и се блещи в средата на басейна. Не е ясно какво е тук нередното, явно не се разрешава на черните момченца да се блещят или да заемат средата на басейна.

8

gtf

преди 7 години

е тези с "неправилните" действия не са само черни.. кво сега задължително да има и бели и черни на плаката, но само белите могат да са в издъна - така ли ?

7

Анонимен

преди 7 години

Добре си беше решила природата всяка раса да си има континент - белите в Европа, черните в Африка, червените в двете Америка, в Австралия и по островите аборигените и полинезийците и в Азия - жълтите. А сега настана един бъркоч, светът на нищо не прилича вече!

6

:)

преди 7 години

Нищо расистко няма. Има и бели хора посочени като "not cool". Американците търсят под вола теле. До 60-те бесеха *** по дърветата, сега за такива глупости вдигат шум до небесата. Жалко подобие на държава, обречено на провал.

5

zeus

преди 7 години

Две черни и три бели деца са посочени като такива, които не се държат добре, не виждам какъв расизъм има тук. Може би ако бяха посочени като лоши само бели деца нямаше да има расизъм? Не ви ли се струва, че работата е малко като с нашите шведи: все са нарушени някакви техни "права", а задължения нямат?

4

Анонимен

преди 7 години

Приберете си ги в Африка и всичко да е демократично и никой да не се обижда. Като се почне от гладния крокодил, стреснатата змия, разхождащият се лъв, та се стигне до сафарито за носърчета, което в почти всички случаи е организирано от натурално оцветени.

3

Анонимен

преди 7 години

Цялата работа е not cool. Да не би извинението да е поискано от НПО близки до Саудитска арабия или от БХК?

2

глупчо

преди 7 години

Може пък да са изгорели от слънцето,защото не използват слънцезащитен лосион и затова да черни

1

Анонимен

преди 7 години

И бели деца има посочени, че не се държат добре. Не виждам расизъм.