57

Дедо

преди 7 години

На евроскептиците само ще кажа да препрочетат легендата за Хан Кубрат и синовете му и ще разберат какво ще стане като почнат да се цепят и делят.

56

Анонимен

преди 7 години

Русофилите са на път да присъеденят България към Турция за сметка на рахатлъка и пазарите на Русия и Турция.Много скоро ще ревете,ама много скоро,сега са ви сладки сандвичите

55

Анонимен

преди 7 години

До 54.Ти не се сравнявай с мен. Аз съм богат, на европейска хранилка съм. Чукча писател, чукча не читател

54

Анонимен

преди 7 години

Е, значи всеки трети е т.ъп и се подвел по популистките запачи и плямпачи! Хора, напънете си малките, жалки мозъчета и мислите, ако не искате да се връщаме 100 години назад във времето! Европа трябва и ще бъде обединена. Ако източните изолирани държави предпочитат да си имат локални корумпирани правителства, тала да бъде! Но Франция и Германия ще продължат с интеграцията си и ще станат практически една държава. Холандия, Люксембург и НБрюксел също ще са част от тях. Италия малко по-късно също!

53

Анонимен

преди 7 години

Ако зависеше от русофилските читатели на сайта "експерта" Орешарски още щеше да управлява. А днес вече никой не го помни.

52

Анонимен

преди 7 години

Всеки трети оптимист: ЕС върви към разпад

51

Анонимен

преди 7 години

ДЬори и да се разпадне ЕС ще се направят нови съюзи,въпроса е със или без война.Вижте това е много опасен процес защото ако е със война значи всички сме загазели а русофилите ще са на първите редици на фронта,другите сме скрити в западна Еврипа.Империи се раждат и умират,но със ЕС запада може да реши да унищожи и Русия-та

50

Анонимен

преди 7 години

Разпад на ЕС, крах на империализма и възраждане на комунизма !!

49

Анонимен

преди 7 години

Има доста хора в Бг, които ползваха всички благини от членството в ЕС - министри, чиновници, депутати, евродепутати, техни сътрудници, бизнесмени с повечко пари и т.н. Но те са една малка част - сигурно под 1 % от населението на България. Обикновените хора не видяхме и не усетихме нищо от това членство, напротив.

48

Анонимен

преди 7 години

Защо не направят референдум у нас,ще го разберът от първа ръка,маи не смеят свикнали са с лапаницата от Европеиския коптор.

47

гербераст

преди 7 години

не искам да се разпада ЕС защото искам да продължавам да лапам от еврофондовете. баджанака е фермер с фиктивни 500 бивола и аз съм го уредил със субсидии които си разделяме.

46

тука има, тука нема

преди 7 години

Защо не пишете за поредния скандал в ЕС? Юнкер иска да пробута на Европа много оспорваното търговско споразумение с Канада, т.н. "CETA"? Без парламентите на страните-членки да го гласуват. Еднолично решение на Юнкер, така да се каже. Да не говорим, че Юнкер не е легитимен. Той не е демократично избран за президент на Европейската комисия, а е назначен от партийните босове в ЕС, подобно на Шулц и на Туск! "СЕТА" е канадския вариант на т.н. "TTIP", търговския договор, който американските концерни искат на наложат на Европа.

45

прокто лог

преди 7 години

Вчера Евросъюзът обсъди ситуацията на ЕС след напускането на Великобритания. Темите бяха три: Първа тема: протакане, Втора тема: протакане, Трета тема: протакане. Взе се решение протакането да бъде успешно продължено с протакане. След което имаше обилна вечеря и се ля шампанско за здравето на присъстващите.

44

до 43 не ми било Пут

преди 7 години

Много си отваряте устата, да не ви я затворят завинаги....

43

Анонимен

преди 7 години

Въпреки,че България и Румъния бяха присъединени към ЕС по геополитически причини по настояване на Брюксел,т.е.ние не сме ги молили,група национални предатели подписаха изключително неизгодни условия за присъединяването срещу тлъсти комисионни.Единствената причина българите да искат оставане в ЕС са европарите,които се крадат поголовно.Но това ще спре 2020 и тогава ще стане страшно.С всеки изминал ден евроскептиците в ЕС се увеличават.Хората не желаят и диктатът на Брюксел и разпадът е неизбежен.

42

За Европа, против ЕС

преди 7 години

30 572 евро е месечната заплата на Юнкер. Те са равни на 61 000 лева! Това са пенсиите на 244 български пенсионери. За тези пари, един българин със средна заплата, трябва да работи около 8 години! Към заплатата Жан-Клод взима и по 304 евро на ден, които са безотчетни. Това са 18 240 лева допълнително. Така че цялата му месечна заплата е около 80 000 лева. ЕС е създадена от такива и за такива търтеи като Жан-Клод, а не за балъци като нас.

41

до 53

преди 7 години

Нима вие работите в момента ?. Освен ако не сте платен към някое НПО.

40

Анонимен

преди 7 години

Защо четеш коментарите? Работи нещо вместо това.

39

Стефанов

преди 7 години

Прочетох коментарите и ще кажа само - Господи, защо не си прибереш вересиите?

38

визионер

преди 7 години

не е изключено и НАТО да преобрази. Чуват се такива гласове. НАТО няма да изчезне, но за Западна Европа НАТО е лишен от смисъл. В него ще бъдат САЩ,, Албания, България, Румъния, Косово, Украйна, Литва, Латвия, Естония.