21

Илиян

преди 7 години

Така за да прекратя терзанията на Шоп, и да избистря недомението му, как така някой е събрал повече зелени квадратчета от него (явно са му важни), ще кажа следното: Да аз съм от Анонимен1 до Анонимен21, както и Idealist и БХК и останалите. Сам си слагам лайкове и наистина целия треперя от интелекта на ШОП, ааа да и нямам аргументи. Ти победи

20

Анонимен

преди 7 години

шукар новина! Само така, продължавайте

19

Idealist

преди 7 години

Благодарности на Америка за Арабската пролет!

18

Анонимен

преди 7 години

До ШопТи па от къде знаеш че сам си е наблъскал 16 лайка?

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 21Нали заплата чака. Труди се човека спами по форумите. Мъчи се да втълпява идеи.

16

Уйчо

преди 7 години

"Любителски" видеа... като при Кулите-близнаци - на точното място, в точният момент, под нужният ъгъл... Разбира се, че вярвам...

15

БХК

преди 7 години

Благодарим на нашия колега с псевдоним Шоп. Ние от БХК сме възмутени от тоталната липса на толерантност към загиналите ислямисти. Та нима те не са хора? Нима те нямат семейства? Представете си, че Вашият баща или брат се е взривил днес и няма да го видите повече? Ние ще съдим днес.бг както и България в Хага, за проявена ксенофобия и ислямофобия. Всеки има право да изповядва свободно религията си и да се взривява. Полицаят, който простреля невинния човек, също ще бъде съден.

14

Илиян

преди 7 години

Не е тук мястото гнила душица, като мен да си до полира мозъка с големци като Шопа. Разбирам че е време за заплата и трябва да имитираш дейност. Направи група за и против БХК и ни покани.Повярвай ми, хората те премериха вече. Малко и мен ме хвана срам как се излагаш даже ...

13

Анонимен

преди 7 години

БХК ревностно защитава прииждащите към Европа "бежанци". Както всички виждаме някаква част от тях са войници от ИД.

12

Илиян

преди 7 години

До ШопГусин Шоп, първо прочети надолу коментарите, после давай с хейтовете. Темата за БХК не е подхваната от мен. И да, оригинален съм. Рядко коментирам, но поне го правя с моето истинско име. Сега го правя защото съм афектиран от трагедията, изразявам мнение и търся отговори, а не лайкове.

11

Шоп 2

преди 7 години

До Шоп 11Да не работиш за тях че така се засягаш?

10

Анонимен

преди 7 години

До ШопШопе ти много ли ги харесваш БХК. Що си мислиш че трябва да имат нещо общо че да не почнат да се изказват и да вземат отношение.

9

Анонимен

преди 7 години

Интересно че откак Руско - Турските отношения бележат спад, тероризма в Турция нараства.

8

Анонимен

преди 7 години

Тези от БХК не бяха ли от Хелсингския процес дето Русия се опитваше да създаде паралелно ООН за Источна Европа?

7

Илиян

преди 7 години

Добре, че е БХК и другите подобни неправителтсвени хранилки с неясни цели, че да има сега кой да се извини на пострадалите семейства, загубили своите близки. Драги Господа, очевадно е че от Вас ефект много много няма...... освен по някоя виличка дето сте си стъкмили от благите заплатки и премии, дето гушите. В малкото дни дето се трудите, нападате тези които правят нещо полезно. Ама хайде сега ще ме обвинят, че политизирам темата..... Само дето от толерантност ме е страх най-много!

6

Erkut

преди 7 години

До ИлиянЗащото се опитват да ги заловят до колкото се може естествено , ЖИВИ , за да могат да ги разпитат.

5

Анонимен

преди 7 години

До Илиян 6 Не говори така, че БХК да не се само сезира и да почната да те разследват, а може и обвинения да ти повдигнат.

4

Скоро

преди 7 години

Скоро и по нашите улици

3

Илиян

преди 7 години

Респект за полицая, за смелостта му. Само не разбрах защо не му е изпразнил пълнителя, поне аз от страх бих го направил, та трудно ще натисне копчето с 100 грама олово в главата. Мир на душите на загиналите. Политиците ...... ко пр ?

2

Анонимен

преди 7 години

Да се приемат американските закони за огнестрелни оръжия. Аре да видим тогава колко брадати лузъри, изповядващи пустинната религия на комплексиран камилски вожд, ще посмеят да вършат каквото и да е било.