57

П.Петров

преди 7 години

Точно Ердоган е лицето отговорно за възхода на тероризма в Турция, с действие и бездействие. Благодарение на водената от него и саудитите политика за подхранване на ислямския фудаментализъм, Даеш се разрасна до значима терористична организация.С диктаторските си амбиции и политика Ердоган първо наля масло в огънят на кюрдския екстремизъм, а после реши да го гаси с бензина на Даеш!

56

Кьор олсун

преди 7 години

До Fetih 1453Ха-ха,именно заради претенциите ви за чуждото ви сполетяха тия неща!Като гледате към комшийското,да не загубите собственото!Натам вървят нещата.

55

да

преди 7 години

не се напъвай толкова да не получиш още едно българско име до старото сигурно помниш Възродителния процеср:)))

54

Паметлив

преди 7 години

Хм,дали САЩ не отправят послание към Турция чрез ИД(техни хора)????Желанието на Ердоги да се помири с Путин въобще не устройва американците,а те си падат по такива мръсни номера-атентати и провокации.....

53

Анонимен

преди 7 години

***..НЕ МИ ОБЯСНЯВАЙ ОТ КОЯ СТРАНА Е ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕТЕ..ТИ СИ В МОМЕНТА СИ ОТ ГРЕШНАТА СТРАНА...ЗАМИНАВАЙ СИ..АМА ДА ВНИМАВАШ НА ЛЕТИЩЕТО!

52

:=)

преди 7 години

защото не е турчин, а по.мак помаците турски не знаят.. турците български също много просто

51

Анонимен

преди 7 години

Казълбашите са истинските и свестни турци у нас!

50

Анонимен

преди 7 години

Само факта,че изповядвате религия пророкът, на която е имал 12 годишна жена ме кара да се съмнявам в здравия ви разум.Само факта,че знамето ви символизира отразената В КРЪВ светлина на луната ме кара да се досещам що за племе сте и да не искам нищо общо с вас.Само факта , че взривове убиват невинните ви хора, а вие не се променяте ме кара да се съмнявам в развитието ви.Само факта , че Ердо-кой смята жените за непълноценни през 21 век определя колко сте се развили.Амин!

49

До Филип

преди 7 години

Не би следвало турчин да се гордее с турския си произход, болшинството са потомци на ислямизирани потомци на поробените народи-българи,гърци,сърби,грузинци,арменци и др. Така че по-кротко братовчеде Fatih, поне половината ти кръв е българска и по-скоро с нея трябва да се гордееш.

48

Анонимен

преди 7 години

Турция има 3-4 града дето биват, защото са близо до Европа, другото е изостанали територии и пущинак.Също като Русия.

47

Анонимен

преди 7 години

Арабите само били свестни, а точно те ви гърмят сега :)Да, вече ги имам за свестни ;)

46

Анонимен

преди 7 години

Ана ватан ви е бетер от мащеха бе, чоджум ;)Що не отиваш да си живееш живота в Турция, а се измъчвашш тук?

45

Кьор олсун

преди 7 години

До 1071А бе аланкоолу,какви врати,какви пет лева,всички взривове бяха в сградата!Иначе,след всички заигравки с ИД се получи логичното-войната се пренесе на турска територия.Ама така става като се прекали с амбициите без съобразяване с възможностите.Турция се намеси в делата на Великите сили и си получи заслуженото и от Русия, и от САЩ(чрез ИД).

44

Анонимен

преди 7 години

ДПС е проблема у нас, както и БСП.Турците не са проблем, те са като нас.И те са заблудени да вярват на комунистическите си водачи от ДПС.

43

Чикън

преди 7 години

Тоя номер с атентатите вече го знаем. Има чудесни примери навсякъде по света как правителствата гърмят в собствените си държави за да държат в страх обществото и да оправдават действията си зад граница.Направо си е масова политика...

42

Анонимен

преди 7 години

Някой тук се гордее че е турчин, ок.Но в Турция те наричат български ром и не искат да знаят за вас, гледат ви с презрение.С това ли се гордееш?

41

Анонимен

преди 7 години

Ердоган се скара с кюрдите и Путин.Тези взривове са работа само на кремълското дребосъче, на неговите хора в Ислямска държава. Сега и кюрдите ще почнат да бият турците.Но като си избират такъв лидер и искат пак да имат империя - така е.

40

Fetih 1453

преди 7 години

До 1071Селяму алейкюм достум! Мушицата, която се е родила след изгрев слънце и умира преди залез, няма как да разбере какво е нощта!Племе, което през 1300 годишната си история е прекарала 1200 години слугувайки и робувайки на този или онзи няма как да разбере какво нещо е да знаеш, че в жилите ти тече кръвта на един народ, който в продължание на хилядолетия и изградил империя след империя, управлявал стотици народи и никога не е бил заробван!! Няма как българин да го разбере това!!

39

Анонимен

преди 7 години

До Fetih 1453Турците толкова"добро"сте сътворили, че цял свят ви мрази...Мислете върху това.Смятам, че тероризма е най-отвратителното насилие, но не одобрявам грандоманската неоосманска настройка на политиците ви.Освен насилие империята ви никъде нищо не е донесла само е крала и копирала по-развитите.Вляние с насилие- ето резултата.Ако носехте напредък турския щеше да е световен език.Но на изостанали сатрапи никой не иска да подражава!

38

гфдснк

преди 7 години

Не знам каква позиция ще заеме Западът, но бомбите гърмят в Турция. Жалко е че умират хора който нямат вина за машинациите и решенията на високо ниво...