8

Анонимен

преди 7 години

вече започна да се изяснява каква ще е процедурата и страстите започват да се охладат, света продължава напред,Британия и ЕС също

7

Лодка Абсолют

преди 7 години

Англичаните се прецакаха много много лошо. Тук не става въпрос само за мита от търговията с ЕС, а за Европейските регулации които сега са вплетени в Британското законодателство. Излизане от ЕС означава че нито един англииски адвокат или брокер или банка не могат да посредничат на Китайски или Индииски компании за достъп до единния пазар. Тези услуги бяха 20 процента от БВП на Великобритания! Брексита е най-голямата глупост в съвременната история на света и ще влезе в учебниците!!

6

Анонимен

преди 7 години

Този Брекзит хич не ми харесва. Или ЕС ще се разпадне или ще бъде на 2 скорости и разбира се България ще е в крайната перфиерия - в двата случая пак ще сме прецакани. А ако не друго Камерън и британския елит наистина от големите в ЕС бяха срещу бежанската вълна, вярно водени от собствените си инереси ... ама затова пък Меркел е на другия полюс.

5

БГ

преди 7 години

Мадъp *къp на бриетонците

4

Анонимен

преди 7 години

Боза!

3

Анонимен

преди 7 години

Тази новина не я сваляйте цяла нощ да я запомниме наизуст като стихотворение!!!!! А за горивата че минаха 2 лева въпреки че петрола падна затова да не сте посмяли да пишете че ще ви закрием сайта!!!!!!!!!!!!!!!!!

2

www

преди 7 години

ХА СЪС ВАС ХА БЕЗ ВАС...

1

Казанджията

преди 7 години

Глупости, като ги стегне чепикът, ще намерят начин да се върнат. И ще ги вземат с отворени обятия.