146

XXX

преди 7 години

никой не може да ми забрани да обичам ХИТЛЕР И НАЦИОНАЛИЗЪМА нали живеем в демокрация ако ми забраните значи сте фашисти или комунисти така че се глобете сами и се приберете в затвора

145

sss

преди 7 години

тригнали да ми забраняват отпаднали от времето идеологии да забранят мюслитата и исляма то е заплахата в съвремието не фашизма, папагали такива............

144

ognyanz

преди 7 години

Ще е добре когато някой предлага нещо (което най вероятно няма да го бъде) това да се вижда от заглавието, а не в заглавието да се представя като факт, а в текста - като предложение.

143

Анонимен

преди 7 години

Тия тримата трябва да бъдат съдени за терористична дейност и разстреляни.

142

Анонимен

преди 7 години

палячовци...Потъва тази държава, а тези бивши комунисти имитират работа! И нищо не могат да забранят, това най-малко си е бизнес за милиони! Много са мънички Андрешков, Димитров и другите фъфляци-***

141

Анонимен

преди 7 години

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ИДЕЯ И КОМУНИСТИЧЕСКИЯТ РЕЖИМ СА ДВЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА - не го ли разбраха накрая децата на комунистите. Самото приемане на такъв закон е антидемократично, но какво може да се очаква от наследниците на режима.

140

Кое е вредно?

преди 7 години

Гейската идея е далеч по вредна за човешкия род от комунизма и фашизма. Те предвиждат размножаване на хората, а нацизмът даже много държи на това и има специална политика по отношение на майчинството, децата и здравето на нацията. Ислямът не ми е по сърце, но и той иска да размножава, и още как.

139

Анонимен

преди 7 години

До До 158Южна Добруджа ни е върната от Румъния под давление не само на фюрера, но и на Сталин.

138

Ауау

преди 7 години

До до 164Те еврофондовете за това служат, за да става несправедливо и независещо от пазарните механизми разпределение на средства.И не сме ние най-големите злоупотребители, от една страна държавата ни е със скромни размери, от друга получава скромно финансиране, което не стига да покрие собствената ни вноска. По-големи са злоупотребите в големите държави или в малката, но засипана с пари Гърция.Пък и това са си наши пари от нашата вноска, тази година е половин милиард евро.

137

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 170Не че нещо, но преди да убеди цар Борис да му бъде съюзник, Хитлер е убедил Сталин и са си разделили Полша.Не че нещо, но не само Хитлер ни е убеждавал, но и от СССР също са агитирали да влезем в съюз с Германия, защото по това време (1 март 1941) Германия и СССР все още са били добри бойни другари.Не че нещо, но убеждаването да влезем в пакта не е станало с гостуване на цар Борис в Германия, а с идването на огромна германска армия на Дунава, която е искала да влезе у нас.

136

Немци

преди 7 години

До Анонимен 170Не че нещо, но не само цар Фердинанд, а и руските царе са били от немската аристокрация.Всъщност руският император Николай II е много повече немец. Цар Фердинанд е наполовина французин, а немската му жилка повече австрийска, смесена с унгарска. Изобщо по време на първата световна големите държави Германия, Англия, Русия и Австро-Унгария се управляват от четирима братовчеди немци, които воюват помежду си. Само Франция е република.

135

az

преди 7 години

Ей, ***! Фашизма и комунизма никакви атентати не могат да надминат. Вие имате ли бегла представа колко хора са измрели заради тези лудости?!!

134

Анонимен

преди 7 години

Време е за преустройство на перестройката,ревизия на прехода,конфискация на далавераджиите от БКП,БСП,ДС и други пребоядисани комунисти,които ограбиха народа и станаха милионери за една петилетка.

133

бай Иван

преди 7 години

А,чакай и ти малко другарю анонимен.Това,което се построи е с национализираните имоти,земя и трудовашки труд.И въпреки конфискациите и наркотрафика през България,социализЪмът фалира.През твоя любим соц,една магистрала не се направи,за разлика от Полша,Унгария и Чехословакия.Причината е в партийните тъпоъгълници,които са деца на ония касапи след 9.9.1944 година,

132

Анонимен

преди 7 години

А! Чакай малко бе г-н Реформатор! Това, дето ни заобикаля и върху което паразитираме в момента не е ли строено по времето на "комунистическия режим"? Става дума за индустрия, инфраструктура, пътища, булеварди, проходи, язовири, водопроводи, канализация, обществени сгради, административни сгради, училища, детски градини, транспорт, жп инфраструктура, лозови масиви, градини, пристанища, тротоари, че и горите... Всичко това, което в момента се граби, разрушава, сече, краде, изнася... Хм...

131

Анонимен

преди 7 години

Точно Чърчил е искал все пак на България да се остави някакъв излаз на Бяло море , Сталин обаче вече е замислил чрез гръцките комунисти да вземе цяла Гърция в неговата орбита и затова е наредил нашите да се изтеглят. После след неуспеха на комунистическия метеж Сталин страшно е съжалявал , защото като БГ територия щеше да владее поне Беломорието.

130

до 164

преди 7 години

А бе ние в тоя ЕС сме влезли да правим нещо общо , а не да се дръвчим за неща ,за които сме се съгласили с подпис ! Критиките от Брюксел даже са меки , до сега трябваше да ни изхвърлят от там за далаверите на ДПС и БСП и ГЕРБ от еврофондовете , за поръчковата Цацаратура , за Ченалова и за още безброй измами . Обаче като погледнете КОЙ седи отзад и ще видите една Матрьошка с присвити угро-фински очи .

129

До 158

преди 7 години

Полша като беше съюзник на Британия и Франция , какво стана с нея ? Сталин първо им изби офицерите в Катин, после и ги окупира за 45год. Айде у леву , поне на Германия и на Фюрера лично дължим Южна Добруджа , а това че Сталин ни накара да напуснем Беломорието ни лиши от него !

128

Анонимен

преди 7 години

Значи историята се повтаря, явно при глупците е така.В 1-вата световна война сме влезли на страната на Германия, защото след фалита от Балканската война Банка Париба, която обичайно ни е давала заем, е отказала и само Германия се е съгласила да отпусне такъв.Тези заеми си ги плащахме до скоро.Банките, тези магически институции!

127

Патриот

преди 7 години

евро-атлантизма трябва да бъде обявен за престъпен!