36

БГ Нострадамус

преди 7 години

Вие, вместо да се гордеете, че продължавам делата на баба Ванга и на Нострадамус, само гледате как да ми причините зло.

35

пророка Олег

преди 7 години

абе до сега така и не съм разбрал какво точно е казала Ванга ..........само предположения.

34

Анонимен

преди 7 години

Пророчица - пълни глупости.

33

помак

преди 7 години

Ванга е гледачка-врачка ,не е никаква пророчица,обикновенна шарлатанка,която е заблудила много хора!

32

Румбо

преди 7 години

А,скоро ще разберем дали тия работи за Ванга са верни!Мандатът на Черният президент свършва след само 6 месеца!А сегашните кандидати са такива,че....Особено Хиларито-толкова е зле,че все едно ще са без президент.Всъщност Ванга може да е имала предвид българският президент-Плевналиев си е направо "Черен" в очите на повечето хора,а закриването на президентската институция след него изглежда добра идея(ха-ха)!

31

Анонимен

преди 7 години

Ей така сами се закопахме ние не тачим миналото си ,нямаме бъдеще ,никой не ни е виновен

30

Анонимен

преди 7 години

Тази вещицат трябваше да бъде изгорена ако беше 14 век щеше да е сторено

29

Анонимен

преди 7 години

Ако бяхте гледали филми по NG щяхте да видите че тези западни райони се отнасят към нас с това уважение което липсва по между ни ,че България е територия със някаква по -особенна сила може би щяхте да го почувствате ако бяхте се спрели да плюете ,защото ние наистинасме такава територия само ако се развиваме без чужди намеси които ни изпиват кръвчицата ,какво правят американски фирми у нас да извличат нашите минерали и природни богатства щом у тях си имат

28

Анонимен

преди 7 години

Абе що никой не отрича нострадамус ами само говорят за него западняците , а ние почваме да оплюваме една жена доказала себе си е на това му се вика балканска работа .

27

Анонимен

преди 7 години

До пхахахаАз съм по-добър пророк понеже предричам, че ще има и пръц след това. Значи виждам по-напред във бъдещето. Нали?

26

циник

преди 7 години

ГЛУУУУУУУУУУПОСТИ на търкалета. Предрекла ми е .............. Аман бе, Православния Български Народ превъзнася една врачка, която по времето на Цар Борил щеше да бъде изгорена, като вещица .............

25

пхахаха

преди 7 години

Чудо! Ванга даже предрече, че днес ще обядвам шкембе и кисело зеле. И верно!

24

Анонимен

преди 7 години

Kaza 4e Kursk shte potune , a glupavite rashki po4naha da obqsniavat 4e grada Kursk ne se namira na seizmi4na teritoria .Narekoha Vanga manipulator I slujitel na tainite slujbi .Doide mu vremeto I podvodnizata "Kursk" -potuna.

23

Анонимен

преди 7 години

Ами тя пише, че никой няма да засенчи славата на Русия, славата на Владимир. За кой ли Владимир (П) става дума. И това го пишеше в една книга на Красимира Стоянова издаденеаоще по комунистически време.

22

Дърта реститутка

преди 7 години

А помня че все цитират че е казвала че сме благословена територия и че природните бедствия ще ни заобикалят. Затова сигурно яко наводнения пролет и есен че и посред лято. Отделно че се топим като нация с изгледи да изчезнем напълно. Ае моля ви се.

21

tabloids

преди 7 години

tova im e rabotata na tabloidite - da pishat gluposti za lumpenizirani chitateli!

20

Анонимен

преди 7 години

Никога няма да я призная защото е вярвала в Исус. Глупава жена.

19

Дърта реститутка

преди 7 години

Авеее , след 50 години и никой нема я помни тая. Гарантирам ви го. Не може стъпи на малкия пръст на къде по велики хора , като Да Винчи, Айнщайн, братя Райт и прочее. Хич не ми се слушат тъпотиите за нея.

18

Анонимен

преди 7 години

Само оплюват държавата ни като ги хвалят такива наши личности по света."Ванга предрекла и Brexit-а"Глупости. По скоро Великобритания плуе по България и я изкарвз суеверна и наивна.

17

VIP

преди 7 години

Кефи ме как 3 различни човека пишат един и същи коментар, че баба Ванга е продукт на ДС, че е руснак под прикритие, че е леля на Путин и незнамси още кви изгъзици... Бацета, от толко филия и фобия сте си загубили ума, земете се поспрете малко.За Ванга ще кажа само че който само който не е ходил при бабата само той може да отрича дарбата и.Българите са изумително дребнав и *** народ, имахме докосната от Бога жена, а всички я отричат... прости малки хорица...