29

Ddd

преди 7 години

Епа на язе ми е добре у бг то. Не работя но по цел ден пия бира..дискотечки тук там всяка събота..плажчета на слънчака..коктейли рускинчета ала бала...после на планината зимата ..та така..нямам кола ни съм женен нямам банка на главата и пей сърце

28

Анонимен

преди 7 години

Чета коментари и се питам в каква държава живея?Нямало политически причини за опитите за самоубийство? Как да няма? Да не би момичето да е скочило от прекрасен живот и великолепна наша перспектива? Политици наши *** се грижат какво щяло да стане с ЕС? Боже мили!Народът тъне в мизерия, няма здравеопазване, скъпо образование достъпно за богати ***. България плаща всяка година със стотици милиони повече за членство от колкото получава от ЕС и място в ЕС нямаме. ВЪН САЩ от БЪЛГАРИЯ !!!!

27

Анонимен

преди 7 години

имала е кредити от банки и не е издържала на всекидневния тормоз и заплахи

26

Анонимен

преди 7 години

Реалността е такава, че човек веднъж изпаднал от социалния живот няма как да се върне обратно. Обществото ни е такова - злорадо и немилостиво, никой не е склонен да помага на никого, всеки вижда в другия заплаха, човек за човека е вълк. Най-уязвими са младите хора, които дори от собствените си роднини биват лишавани от собственост и възможност за равен старт в живота. Е, на човек му остава само това.

25

Анонимен

преди 7 години

Битието определя съзнанието. ЗАБРАВЕНИ АЗБУЧНИ ИСТИНИ !!!! А нашето битие е плачевно, без песпектива за промяна. На практика никой не може да планира живота си даже за година напред.

24

някоя си

преди 7 години

България е най-мега депресиращата държава, където съм живяла! Никаква сигурност, даже не може да се забавляваш спокойно - очакваш някой да те смели от бой на всяка крачка, дори и в колата. Междублоковите пространства са бунища. Евтина чалга реалност, на всеки ъгъл - дрехи втора употреба, некачествени продукти, безработица, безперспективен живот, навсякъде връзкарщина и наглеци, парите вечно не стигат за елементарни нужди.... Тъжно е...

23

Анонимен

преди 7 години

Целта на троловете е под негативните новини да се коментира за политика. Така, подсъзнателно, ще асоциирате ГЕРБ (в случая) с негативното

22

Анонимен

преди 7 години

Малко преди предсрочния край на първия мандат на ГЕРБ хората се палеха (все още имаха спестени пари за бензин. Сега малко преди предсрочния край на втория мандат на ГЕРБ вече скачат, защото гравитацията е безплатна.

21

АБВ

преди 7 години

Хубаво се живее в София!Реки от мед и масло текат!

20

Анонимен

преди 7 години

21 не че нещо, ама ситият на гладният не вярва!

19

Аз

преди 7 години

Не че нещо, ама според логиката на повечето коментиращи тук, само мизерията и бедността е докарало момичето до това решение. По тази логика в 80% от населението на света (предимно от Африка, Индия и Далечния Изток, Южна Америка) трябва да се самоубие. Защото ако не ви е ясно милиони живеят без даже да имат електричество и течаща вода. Бог да я прости и не си излагайте политическите възгледи спрямо една лична трагедия.

18

Stonewall Jackson

преди 7 години

ГРОБ - Видими резултати за България !

17

Анонимен

преди 7 години

и жената на 43 години,град троян,ден петък сутринта,скочи от 6 етаж,почина на място,младините и отидоха да гледа стари хора в италия за да си отгледа 3 деца в България,моя приятелка беше..мъчно ми е и ми идва да крещя..до къде този мижитурен живот докара хората???КАК ли се чувства човек,щом мисълта за скачане е облекчение за тях?колко ли много трябва да е ПИСНАЛО на човек?..нямам думи..а някои си живеят в разкош..

16

Анонимен

преди 7 години

Бог да я прости жената! Не е наша работа да разтягаме локуми, защо, пък как, пък кой бил виновен... фактът е, че една млада доброволно се е отказала от живота. А причините... и да ги разберем и да не ги разберем, това няма да я върне!

15

Анонимен

преди 7 години

Тъжно е, жалко е. Но напоследък, все срещам тъжни, депресирани, смачкани хора. Без мечти, без шанс за нормален живот. Всяка лична трагедия е част от драмата на целия ни народ.

14

Анонимен

преди 7 години

Опорна точка на ГРОБ - материалът и медиите са виновни.

13

Анонимен

преди 7 години

Сега пак ли ученическа любов било, а герберастки ***?

12

Пешо

преди 7 години

Ето един истински наличен и опасен домино ефект, за който трябва да се тревожи държавата.Медиите, вземете избършете жълтото около устата, и като искате да се говори много за самоубийства, дайте думата на някой и друг психолог, психоаналитик... Барем тоя изтрещел, неук, издивел народ реши да си решава проблемите на земно равнище.

11

Реалист

преди 7 години

Безработица...Мизерия...Безизходица...

10

inatut

преди 7 години

червените тролчета само герб сънуват. Падат ли рублите? Скоро и камъните ще почнат да падат по червените ви тикви.