24

Анонимен

преди 7 години

За СПИН е доказано и за свързания с него Сарком на Капоши - също.Слабаков цитира статистиката.У нас хомосексуалните разнасят открай време Хепатит и сифилис - също е статистика

23

Жоро

преди 7 години

Че тя е вредна. Според мен на гейовеет на трябва да им се разрешава да гледат деца нито да правят публични демонстрации. Щом искат да си живеят заедно - окей, но тяхното е наглост.

22

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТоест според църквата закона може в един случай да се спазва, в друг случай може да не се спазва.

21

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПОРАДИ МНОГО ПРИЧИНИ, КОИТО ТИ НЯМА ДА РАЗБЕРЕШ ЗАЩОТО НЯМА НЕОБХОДИМОТО НИВО НА МОРАЛ.Разбрах, значи морала на църквата изисква да се обяват писания за свещени и да се проповядват, но да не се спазва това което се проповядва.

20

Анонимен

преди 7 години

istinata kazva 4oveka !!!

19

Анонимен

преди 7 години

До ЗА 27МОЖЕ БИ ИСКАШ ЦЪРКВАТА ДА СПАЗВА ТЕЗИ ПРАВИЛА И ДНЕС?Защо тогава не ги отмени и да заклейми Библията?

18

Анонимен

преди 7 години

До ЗА 27ЧЕЛ СИ САМО СТАРИЯ ЗАВЕТ. НО ДА ПРИТЕСНЯВАШ ЛИ СЕ ЧЕ ЩЕ БЪДЕШ НАКАЗАН ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ?В Новия Завет Исус казва: 17. Не мислете, че съм дошъл да наруша закона (Стария Завет) или пророците: не да наруша съм дошъл, а да изпълня.18. Защото, истина ви казвам: докле премине небето и земята, ни една йота, или една чертица от закона няма да премине, докато всичко не се сбъдне. Матей, глава 5.Тоест, заповедта в закона дадена в Стария Завет сексуалните малцинства да се умъртвяват си остава.

17

Анонимен

преди 7 години

do Taka e Mi na Genata halkata za6to ne se kasa...??? haha

16

ист

преди 7 години

Към жалбата да приложат и един гей ***.

15

Анонимен

преди 7 години

"ЗАЩОТО ПРАВОСЛАВНАТА ЦЪРКВА НЕ УЧИ НА ТОВА, ТЯ ПАЗИ ХОРАТА ОТ ЗЛОТО, А ГЕЙОВЕТЕ СА ЗЛО, АГРЕСИВНИ, АМОРАЛНИ, БЕЗНРАВСТВЕНИ КАТО ДЕМОНИ"Църквата учи, според божиите заповеди:13. Ако някой легне с мъж като с жена, и двамата са извършили мръсотия: да бъдат умъртвени, кръвта им е върху тях. Трета книга Моисеева - Левит, глава 20. Не съм чул Църквата да се е отрекла от Библията и да я е заклеймила.

14

Мънго Джери

преди 7 години

"нехетеросексуалните" - Са подигравки или шегички на Природата. Да я съдят нея!

13

2

преди 7 години

Красотата си има граници ,ако питате за Фабио или Маркус не съм ги видял в порно,а аз много порно гледам,много

12

Мишо

преди 7 години

Браво Слабаков дръжте се ние ви подкрепяме.България няма нужда и полза от това да толерира хомосексуализма.

11

Анонимен

преди 7 години

mi na genite zashto ne se kasa...haha???

10

Анонимен

преди 7 години

Защо не заведат дело срещу Православната църква - тя направо учи, че хората от сексуалните малцинства трябва да бъдат умъртвявани!

9

Анонимен

преди 7 години

Кое му е здравословно на гейството? Да те ръчка някой изотзаде в Кадифения салон е против всяка природа. Развалят децата защото се чудят ба кого да казват мамо и на кого тате.Не е толкова важно в кой салон и кое антре се ръчка. Целта е преформатиране на семейството и така още от малки на децата да се учтат да мислят правилно. Сега въпреки че училището промива мозъка, семейството все още е капсулирано и държавата няма контрол как родителите възпитават детето.

8

Демократ

преди 7 години

При демокрацията не е вредно - американскоте учени са доказали, че е нормално мъже да се сношават с мъже. Това скоро ще се учи и е училище - децата трябва да го знаят. Ако беше вредно за здравето гей парадите при демокрацията нямаше да са разрешени, но при демокрацията решава народа и навсякъде където има демокрация натодът е решил да има гей паради и водят децата и денцата виждат че това е нормално, само в изостанала и бедна Русия при путинската диктатура са забранени.

7

Така е

преди 7 години

Разбира се че е вредна за здравето.Халката се раздува и води до самоволно изпускане , а по някога и се къса.И къде бяхте при Живков бе, извратеняци?

6

хомо хомо колко хомо

преди 7 години

Пари няма,всеки има право на мнение

5

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТова ужасяващо послание от личен опит ли е? Гейовете които аз познавам са доста щастливи хора, ти май не си случил на гействане...Сору батка!