8

Анонимен

преди 7 години

С две думи ***. Защото нито в България се вписват с анадолските си обичаи, нито пък турците ги приемат за равни.

7

гражданин европеец

преди 7 години

Нека да се поучим от вярата на хората, добре е и ние да суумеем някой ден да покажем и да имаме такава вяра. Ние българите сме масово неверници, които не зачитат нищо и нямат страх от бога, нито пък спазват традиции заложени през годините. Винаги ме е отвращавало да отиде човек на Велик ден в събота вечерта на църква и там да гледа някакви угоени хора, котио и един ден не са постили. Това нашето не е вяра, а лицемерие. Вяра е това за което се разказва в статията.

6

Анонимен

преди 7 години

Хич не ме интересуват традициите им, ако щат и по 365 дни да не ядат, ама това, че не се имат за българи е обидно. Извинете, ама като не сте българи от къде на къде използвате привилегиите на български граждани и на граждани на ЕС? Ама когато става дума за помощи, пътуване в чужбина само с лична карта и всякакви други права, тогава защо не се изтъпаните и не кажете, че не ги искате, защото не сте българи и не ви се полагат? Или и вие като ромите. Когато е за права-българи, иначе-роми.

5

Анонимен

преди 7 години

Лъжа е, че произхода на думата "помaк" е от "помъчен". Помaк е българин в османската империя, отказал се от народноста и религията си заради келепира, помагащ на власта. Исторически факт е, че баташкото клане, както много други случаи на геноцид над българското-християнско население са извършени от тези "помагачи".

4

асас

преди 7 години

Жалка картинка, както и всичките варианти нарелигията на Ибрахим/Авраам възникнали в пустинята, християни и др. И това което практикуват са някакви пости, не ислям. Исляма е да режеш главите на неверника или да събираш данък. И аз ако искам мога да карам 7 дни на вода и да смъкна малко мазнините и какво от това, не ми е нужно да се превъзнасям и да съм част от култове на смъртта и да ми вие някой ходжа на арабски, въпреки че е хипнотично и предизвиква отделяне на допамин и те дрогира и впримчва.

3

майорски

преди 7 години

Едоган клекна ....извини се на Путин и Русия за сваления самолет !!!!!хаха

2

Берлин

преди 7 години

Не Рамазан, а Рамадан, аматьори.

1

Настрадин ходжа

преди 7 години

Лошо нема ако искат да ядат и през 72ч тяхна си работа. Само да си седят мирно и тихо горе високо в планината и да не налагат религиозните си ценности на други.