118

anonimen

преди 7 години

Във Франция селското население е 15 процента, в Швеция - 4 процента, а тук някакъв се плюнчи, че у нас хората от село отивали в градовете. Що за глупости. У нас селското население е 28 процента, това говори за известна изостаналост - и като аграрни технологии и като демографска структура и т.н.

117

42

преди 7 години

ДА, АМА ТОВА СТИМУЛИРА ИЗНОСА. ОСВЕН ТОВА КАРА ФИНАНСОВИТЕ АКУЛИ ДА ИЗКУПУВАТ ПАУНДИ, НА КОИТО ПОСЛЕ ТЕ ЩЕ ИМ ВДИГНАТ ЦЕНАТА НА ФИНАНСОВИТЕ ПАЗАРИ. НИЩО НЕ СЕ ГУБИ ЗА БОГАТИТЕ. ОСВЕН ТОВА САМИ ЩЕ СИ ОПРЕДЕЛЯТ ПОЛИТИКАТА КАТО ВЕЛИКА СИЛА И ЩЕ СИ ОПРЕДЕЛЯТ КОГО ДА ПУСКАТ КАТО ЕМИГРАНТ, А НЕ ВСЯКАКВА *** ДА СЕ МОТАЕ ТАМ, СКРИТА ЗАД ПРАВИЛАТА НА ЕС.

116

:))

преди 7 години

Британците, Има портфейлна теория: Спестявайте в китайски юани и руски рубли, както и в български левове. Ама като сте неуки slaves

115

Драго

преди 7 години

До ВВВВ този момент 1 паунд е 2.35 лв. В четвъртък беше 2.56 лв. Малко ли ти се струва за ден и половина на борсата... на 1000 паунда губиш над 200 лв.

114

Важно уточнение

преди 7 години

До До 167Не Иван Костов въведе Валутния борд, а служебното правителство на Софиянски. Стига с тия митове и легенди за Костов спасителя. Долен крадец и българомразец е черния и душата му е черна и плановете му са за убийство на българите, за да не пречат на Натовските планове, защото не искат да воюват с Русия.

113

До 167

преди 7 години

Какъв Иван Костов те тресе?Ако не беше той да въведе валутния борд и да стабилизира лева,сега щеше още да си живееш с 80$ заплата и 3000$ за лев.Ейййй,много сдухан народ живее на тази територия.

112

д

преди 7 години

115,много си далеч от истината пръдльооо

111

Анонимен

преди 7 години

Я стига сте всявали паника!Непрекъснато курса на валутата се мени.Това ,че лирата поевтинява за момента е нормално.Миналата година ,когато еврото се срина защо мълчахте?Няма нищо стабилно и сигурно на този свят.А ,че англичаните ще са в пъти по-добре от нас не се съмнявайте.Това е Империя,а който не иска да работи знае пътя за България.Никой насила не е заведен там!Всеки отивайки там трябва да знае че рискува.Че ние рискуваме и в България на всяка крачка!Какво като им падне заплатата с 30 лева?

110

ВВВ

преди 7 години

Лошо е да се пишат очевадни лъжи - 1 паунд е 2, 43 , а 1евро - 1,96 . Помня как 1986-7 г. ме убеждаваха как цъфти комунизма и как ще ни реформира "перестройката" , сега пак същата песен , но за ЕС !

109

Нашенец с опит

преди 7 години

Споко британци ... още колко има да пада. Я ни питайте как се живееше при Жан с курс 3000лева за 1 долар, заплата от 10 долара и пенсия от 3 долара.

108

Доброжелател

преди 7 години

Пожелавам ви лира за 0.10 EUR ... тогава ще има да икономисвате от тоалетна хартия, че на изхода на червото няма да има нищо за забърсване. Втикайте на съответното място по един британски байряк и ползвайте хартийките с лика на баба Бети за хигиенни цели.

107

Я у лево

преди 7 години

А кат муахте кифтет'та ни ривахти.

106

Да, но

преди 7 години

Ама Иван Лостов има отново пъклен план! План да дава части от България срещу чужди инвестиции, за да постигне необратима интеграция в ЕС. НАТО са се окопали в България и ни карат да водим война с Русия за Грузия и Порошенко за най-корумпираните и долни правителства. Армията ни колкото 1 сектор на стадиона и може НАТО съвсем без да иска да пусне турския съюзнически аскер освен да пази небето ни, да пази и жените ни.Няма ли да се свършат вече злините на САЩ и хората им в България

105

Малко ни трябва още

преди 7 години

България може да стане и земен рай след Брексита. Брексита разкрати поддържаните от Меркел и евробюрократите марионетни правителства. Само да си изберем българофилски, наши си управители в страната ни, да ни се нормализират отношенията с Русия и да си стъпим пак на руските всепоглъщащи пазари, да се вдигне чадърът на над политическата корупция, който държат Меркел и САЩ над марионетките си, да се поохлаби US ярема ни, и да видите "британци" тогава каква страна ще бъде майка България. Земен Рай!

104

Анонимен

преди 7 години

Ужас сега разглезената челяд разчитаща на мама и тати да гърбят в чужбина кат берачи и миячи ще трябва да поработи за да ходи в Плаза........

103

Анонимен

преди 7 години

Само комунистите са виновни за земеделието в бг. Научиха селяните да ходят в градовете дадаха им апартаменти без пари места за самозадоволяване откраднати от собствениците им през национализацията научиха ги на калпазанлък който е заразен и вече се предава по наследство на внуци и правнуци и какво земеделие ще имаме? Пародия

102

Анонимен

преди 7 години

До АнонименМога да сметна колко се печели от земеделие понеже се занимавам от 15 години със земеделие и не съм британец декарите са ми приблизително колкото на колегата собствени и не се хваля по *** а нарски форуми комплексари сте и това е аз взимам 100 бона аз 200 300 а аз пък бачкам !!!

101

Анонимен

преди 7 години

В земеделието има много пари ама *** иска у ГрадО или У Чужбината. Домата,картофа и пипера и в България и в Германия са на една цена ,но тук земята,труда и разходите са 5 пъти по-ниски.....мсмятайте сами колко се печели.

100

до 156 и др.британци

преди 7 години

До АнонименЗащо да сме комплексари българите, останали в България? Впрочем вие "британците" само ни обиждате тук. То не сме комплексари, то не сме суеци, то не сме нещастници. Напротив. Ние останахме в една разрушена държава без социални фондове, с хиперинфлация, предадена от политиците си и окрадена. Но се борихме за страната си. Горди сме, че постигнахме от руини една развиваща се и нормална в повечето неща страна. Не се плеснахме хрантутници на чужди хора по чужди земи и социални фондове.

99

.

преди 7 години

Към днешна дата 1 GBP = 1.23839 EUR , какво му е на паунда ?