342

Виготура

преди 7 години

Ей затова тая държава няма да я има - тук има само руски и турски *** и ***-грантаджии. Българи няма. Проклети да сте всичките и в анонимни гробове да лежите ***!!!

341

Анонимен

преди 7 години

Из спомените на полковник Стефан Кисов, командир на 111-то опълченска дружина, която се е сражаала на Шипка редом с русите. Участвал в подготовкта на българското опълчение в Румъния. "Между опълченците имаше и няколко млади турци. Когато ги попитах те защо са при нас ми отговориха, че не можели да гледат с безразличие на българското тегло, на всекидневните грабежи и убийства от страна на сънародниците си и затова решили да дойдат да помогнат"

340

СОРОСОИД

преди 7 години

Опорните точки:- брадатите женки да станат и космати;- по 2 гей парада месечно, после и ежеседмично;- еврогей да се наричаш - първа радост да е за теб;- всичките гореизброени на още по-дружен напън срещу Путин и Русия;- печалбата на дедо Сорос - основно задължение на всеки еврогей, евролесбос и редови ***!

339

Анонимен

преди 7 години

tozi sait vqrva na Marks i Engels i e na hranilka ot varnenskata grupirovka koqto e darjava v darjavata

338

нико

преди 7 години

тоя рядко прави грешки дано тука да не сгреши

337

ГНЕР

преди 7 години

Ами сега кой ще гласува за Граждани за Европейско Развитие на България (ГЕРБ), като има Европейско необратимо европейско разпадане (ГНЕР)?

336

3апо4наха пак със

преди 7 години

3аплахитеАк0 ще съществува в та3и ур0длива ф0рма с к0манди п0 телеф0на, зна4и правилно са п0стъпили англи4аните. Ока3аха се най-съвестните и смели.те 0т цяла Евр0па. Брав0.

335

сс

преди 7 години

Германия ще управлява цяла Европа. Мечтата за 4-я райх най накрая се получиха. Официален език немския...кой разбрал, разбрал

334

слава на Украйна

преди 7 години

Да е жив и здрав Сорос. Русия е следващата..ха.ха Чичко Сорос използва момента и събира пари да купи Русия..ха.ха..ха Русия ще я продават на хайван пазара в Турция..

333

bolbov

преди 7 години

До ден днешен вярвам в идеята на комунизма за социална справедливост и ред в човешките отношения.Сега съм озадъчен,кои са тези тайни сили,които без всякаква причина ликвидираха могъщия СССР сега ЕС.Излиза,че ние може да вярваме във всичко дори и в Бог но някои хора се разпореждат с живота ни .Кои сте вие Покажете се!!!

332

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТИ какво като са освободили преди 150 години? Докато съществува България да лижем от благодарност руски *** ли?

331

АТАКИСТ

преди 7 години

до 484Брачед, *** въпрос: ако я нямаше Русия, ние дали щяхме да имаме 111 хиляди квадратни километра свободна българска територия? Или НУЛА? *** въпрос.

330

Бай Мaнгал рософил

преди 7 години

Както винаги неграмотните рософили от български произход четат сами заглавието и започват да харчат като охтичави. Четете какво казва дедо ви Сорос бре маскари. Говори за реконструкция на ЕС стареца. Ама вие понеже сте прозди няма как да разберете.

329

До Оди сей

преди 7 години

Сега,така е.Дейвид Камерън обеща преди да го изберат ,че ако го го изберат ,той ще проведе референдум ,за или против ЕС.Значи още тогава хората които са гласували за него са били наясно за какво става въпрос.Вие сега се мъчите да обясните станалото там пак с баналните клишета ,които може да пласирате само в ***- умните и красивите избраха ЕС ,а проЗтите и грозните гласуваха против.А истината е проста-виж резултатите в Лондон-там англичаните отдавна са малцинство.Сега кмета на лондон е майму

328

Анонимен

преди 7 години

Aтaкист много си зле с процентите, aйде зaрaди оня дудук ще нaпишa тоя път брaтчед, че пaк ще нaлaпa кукичкaтa зaедно с въдицaтa хaхaхaвпрочем нa тaкивa кaто тебе им е лесно зaщото явно си вервaте нa измишльотините, не ви требвaт мотиви цели, скрити или ЯВНИ диверсии от рускa стрaнa срещу нaродa ни и т.ндошъл руснaкa с мерaк дa освободи бaбa ти от турско робство ОООООК приемa се хaхaхaсaмо че тaк ще кaжa реaлносттa е билa рaзличнa, и мнозинството от нaродa я е виждaл и тогaвa, кaкто и сегa

327

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТАко четеш на темата руско турски войни , ще видиш колко пъти български земи са били "освобождавани" от руския император и след това са връщани на турския султан срещу пари и земи в Кавказ или подарявани за анексирани съседски земи. Ако четеш...

326

АТАКИСТ

преди 7 години

до 475 Шопе,Не си виждал Шопе значи очите на никой старец или старица -българи, когато тръгнат да разправят за партизанският си живот и как са криели шумкари по къщите си. И как говорят за освобождението 1878-***...с трепет в гласа и влага в очите...за нашите освободители. Никога няма да го усетиш и видиш това. *** соро.соиден!Можеш да се развълнуваш единствено, ако си участник на прайда в София.

325

Анонимен

преди 7 години

Много фенове се навъдиха на унгарския евреин, вече не мога да разбера кой е *** - Велизар Енчев ли , или Соломон Паси?

324

Odysseus

преди 7 години

474 Сега , така е , но явно имат нещо предвид , до колко ще е юридически издържано предстои да видим . Със сигурност сега англичните си хапат г----те за това което сътвориха . Първо че въобще имаше Референдум и второ за резултатите . Но съм спокоен те са правова държава , стара демокрация и ще излязат от положението възможно най справедливо.

323

АТАКИСТ

преди 7 години

до 471Каква е реалността, Бранник??? Кой ни освободи РЕАЛНО от турското робство? Давай, че си ми много смешен, ке.леме изпро.стяло.