87

Анонимен

преди 7 години

Манипулатори, един ден ще ви достигнат вашите собствени думи и попържните на хората.Безмислени глупави статии, от много болни мозъци летящи във въздуха.

86

Анонимен

преди 7 години

Ауу каква сълзлива история! Да, само в британия се работи до изнемогване 10 часа в кафене. В България сервитьорките всички са по 4 часа и само си кръстосват краката. Ае пълни глупости.

85

Анонимен

преди 7 години

За крадец като тебе знаем как действаш.

84

Анонимен

преди 7 години

До Ако не знаетеНали, крадеца вика 'дръжте крадеца'! :))))))))))))))

83

Анонимен

преди 7 години

Ако някой още се съмнява, че одисей василев-шопа енормален, нека прочете глyпocтите им.

82

Да Отговарят !!!

преди 7 години

Сега, както съм си полегнал на диванчето, една мисла ме мисли. Защо ние българите, заради този ЕС си разбихме и индустрията и селското стопанство и направихме децата си аборигенски танцьори и танцувачки по ресторанти? Защо си затрихме образованието от братя Миладинови изграждано, за да сме в тоз пусти ЕС? Защо се изтеглихме от руските и азиатските пазари?Защо?Костов, Кунева, Паси, Горски царю порталю казински. Това е ВЪПРОСЪТ! Отговаряйте!!!!

81

Су 34

преди 7 години

Казвай, казвай! Като ти избягат работниците сам ще си остриш молива! :)))---------Ш' си хвана други.

80

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 99Аз съм в диспансера за да се грижа за такива като теб! Спокойно! :))))

79

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 82България е най-хубавата държава на света. (Красота неземна, красота омайваща - Факт)Ние българите сме Богоизбрана нация. Рамо до рамо с народа на Израел. Ние българите сме най-умните, работливите, честните, смелите, самоотвержените, силните и най-вече мъдрите. Цял свят ни завижда за научно-техническия прогрес, култура и международна дейност. Държава и народ за пример сме ние! Така е по-добре - нали!

78

Анонимен

преди 7 години

До Су 34Казвай, казвай! Като ти избягат работниците сам ще си остриш молива! :))))

77

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 90Пак някой пише от диспансера та даже предлага и направление!:))))))

76

Анонимен

преди 7 години

*** и хамериканците се молеха за брекзит , но АКО Англичаните наистина излязат и изгубят гласа си в Е.С. ,Европа ще бъде много по единна и силна. Това всъщност според сайтовете подобни на уикилийкс е причината Германия,Франция и БеНеЛюкс да организират брекзита.Путин и Американците са прецакани..особенно вторите

75

Су 34

преди 7 години

A за българските работодатели които са на територията на България какво ще ни кажеш?---------Ще кажа: Каквито работниците, такива и работодателите.

74

Анонимен

преди 7 години

"василев", на теб не ти е нужен психолог, нужен ти е психиатър.

73

Анонимен

преди 7 години

А бе, Василев, как реши, че англичаните са взели правилното решение, като и те днес не знаят какво направиха?

72

Анонимен

преди 7 години

До Су 34A за българските работодатели които са на територията на България какво ще ни кажеш? Аз мисля да ги наградим с орден Най-истинските и родолюбиви българи на епохата. България цъфти заради тях - от всякъде!

71

изнервен

преди 7 години

Та значи какво излиза, че възрастните британци, които ще измрат след десетина години са решили съдбата на младите, които искат да останат в ЕС. Ега ти демокрацията, ега ти референдумите.

70

Митридат

преди 7 години

"Възрастните са радостни, но младите не одобряват, поне по-голямата част", твърди Станислава. "Brexit ще се отрази на всеки в различна степен. Британската икономика ще се срине"===================Щом и сервитьорките вече дават меродавни мнения в областта на икономиката... ех, пропаганда.

69

Анонимен

преди 7 години

ХА-ХА-ХА! Тази статия ще си я запазя. "Станислава започва да се обучава - как да чисти, бърше, подрежда и сервира. Сервитьорка е.""Британската икономика ще се срине", казва тя. Е тва е... предупреждаваше ги Станислава англетата, те не та не!

68

Анонимен

преди 7 години

Искала да отиде в по-добра и "бяла" държава, а по-надолу пише как миела и чистила... жалка работа е това миячът и берачът дето плюят родината си и се мислят за богове по английските полета...