8

Анонимен

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯкакво ги жалиш тези англосакси, голямо самочувствие без покритие, дано Шотландия и Уелс си извоюват независимостта след толкова години в състава на прогнилата Англия

7

Анонимен

преди 7 години

Обачи :-) ;-) *** направо цепи мрако :-) :-) :-)

6

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ ЧЕТА ПО ФОРУМИТЕ КАК ПИЯНИ БРИТАНСКИ ТУРИСТИ ПРАВЯТ ПОРАЗИИ ПО БЪЛГАРСКИТЕ КУРОРТИ ,КАК БРИТАНСКИ ФУТБОЛНИ ХУЛИГАНИ ПРЕДИЗВИКВАТ ПОБОИЩА И РАЗНИ ДРУГИ БРИТАНСКИ ИСТОРИИ ЧЕТА ! ТА ВЗЕХ ДА СЕ СЪМНЯВАМ ,ЧЕ РАНО ИЛИ КЪСНО ТАЗИ НАЦИЯ ЩЕ ТРЪГНЕ НАДОЛУ ! СЕГА СЛЕД РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ РЕФЕРЕНДУМА ВЪОБЩЕ НЕ СЪМ ИЗНЕНАДАН ,ЧЕ БРИТАНЦИТЕ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС ! НЕГРАМОТНИ ,АЛКОХОЛИЦИ ,ХУЛИГАНИ ,ВСЕ ЕДНИ ТАКИВА , АМИ КВО ДА ГИ ПРАВИШ ?! ДА СЕ СПАСЯВАТ КАКТО НАМЕРЯТ !

5

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Знам какво ще стане.Половината англичани ще...емигрират в Щатите,защото знаят ...тамошния език,другата...половина в България,защото тука...пиячката е най...евтина.Кой бяга от...хубавото.

4

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

АЗ ВСЕ ОЩЕ НЕ МОГА ДА ПРОУМЕЯ КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА СПЕЧЕЛИШ РЕФЕРЕНДУМ ,А ВЕДНАГА СЛЕД ТОВА ДА СИ ПОДАДЕШ ОСТАВКАТА ?!НЕЩО НЕ Е НАРЕД В ТАЗИ "ПОБЕДА" ! ТОЗИ КАМАРЪН МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ КАКВИ ЩЕ СА ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ ТОВА НАПУСКАНЕ НА ЕС , ЗАТОВА СЕГА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА И ЩЕ СЕ СКРИЕ НЯКЪДЕ ,А МОЖЕ ДА ОТИДЕ В РУСИЯ ,САЩ ИЛИ КЪДЕТО МУ ВИДЯТ ОЧИТЕ !

3

Анонимен

преди 7 години

Ще стане много по-добре! Ще се ограничава безумата емиграция и миграция. Ще спрат да доват working tax credit и child tax credit на хора които само се водят че живеят в UK.

2

Анонимен

преди 7 години

"Най-продаваният във Великобритания ежедневник "Сън", който беше обявил желанието си страната да напусне ЕС, днес отделя първата си страница на това, което според него премиерът вчера е доверил на обкръжението си, за да обясни оставката си: "Защо аз да върша тежката работа за някой друг, а той да получи всичко наготово?"Сън е жълт вестник, еквивалент на "Уикенд" и "Шок". Достоверността на твърденията му е също толкова "реална". Ето откъде днеса черпи "новини".

1

Анонимен

преди 7 години

"Едни вестници се радват на "раждането на една нова Великобритания", а други възкликват "Какво по дяволите ще стане сега?","Е как какво- ще се роди нова Великобритания. След това ще започне да расте.