59

ognyanz

преди 7 години

До 99: Ако нямаш какво смислено да напишеш, поне не пълни страницата с праснословия. Дано поне ти плащат нещо затова, иначе драскачи като тебе могат да превърнат всеки форум в порнография.

58

ognyanz

преди 7 години

Когато се коментират политици от БСП все се спряга темата - "Те са богати, олигарси, как да им вярваме". И такива неща се пишат, независимо дали имат нещо общо с истината. Кой от пишещите тук може да докаже, че Корнелия Нинова например е милионер, олигарх (какво ли значи това за България) или нещо подобно. Ако някой има такива доказателства, нека ги даде на прокуратурата и на журналиститите. Има ли такива? Аз например имам съмнения че бат'ви Бойко е милионер, но доказателства нямам.

57

ognyanz

преди 7 години

Има хора, които могат и искат да направят нещо полезно за България. Бойко (дори да приемем, че иска), не може, първо - защото слугува на чужди интереси, второ - защото нивото му на компетентност стига само за полицейски началник. Не е достатъчно да искаш да командваш, трябва да имаш що-годе познания за икономика и финанси. Бойко е човек с пожарникарско образование, популист, грижи се добре за имиджа си, но това са му възможностите. Трябва алтернатива.

56

Анонимен

преди 7 години

На мен лично ми писна червената олигархия да говори кой на кого е алтернатива, що ги чуя и превъртам канала или не ги чета- не може милионери да се борят за социалното равенство на бедни и работници- какво значи това- "да се кача на каручка ли" както вече пита една убийствена п р о с т а к е с а, даже не умее и да лъже- лъже, лъже, па се офекали- аде ходете на м а й н а т а си. А сега отворете кой искате сайт и им вижте портретите- вижте омразата и досадата която излъчват- и очакват да повярваме

55

свинско със зеле

преди 7 години

Филия с мас

54

Dream Theater

преди 7 години

Сбирщина от слабоумници.

53

Анонимен

преди 7 години

Не разбирам кой на кого е алтернатива.Нали боко още си пази партийната книжка от БКП.До оня ден комунисти, а сега капиталисти.

52

алтън желев

преди 7 години

бсп да си върви в родното бунищее

51

Анонимен

преди 7 години

Време е Българи да управляват България.

50

Анонимен

преди 7 години

Че кой ще моли тази с външен вид на соц начална учителка и нрав на хиена да е президент? Хайде малко по-сериозно, като говорите за политика, че да не си спретнем без да искаме и български Брекзит.

49

Анонимен

преди 7 години

Какво се чудиш,той и Виниту има.Поне дава паре за това,ако нема.

48

Анонимен

преди 7 години

Олигархката-комунистка с позлатените дамски превръзки и тоалетната хартия с нанокристали и Шанел5

47

ognyanz

преди 7 години

След второто управление на бат'ви Бойко пак ще се види, че сме най-бедната държава в Европейския Съюз. Ако ви харесва стабилизираната бедност, избирайте си Бойко и пишман-реформаторите до безкрайност. Не ви трябва алтернатива.

46

ала бала

преди 7 години

Сега да не би да няма криза?Вярно бе,това не се отнася за чиновниците и "бизнесмените" на хранилката на гроб-10,15%.Максимум!

45

Анонимен

преди 7 години

Не искам да съм президент,искам да съм премиер!Моля вииии!

44

Анонимен

преди 7 години

БСП е някаква алтернатива??? Това някакъв виц ли е, що ли е?Тези, които фалираха България 1997г? Тези, след всяко тяхно управление България е в криза? Тези, на които им спират еврофондовете? Големите шлемаджии, доносниците от държавна сигурност, проруската изметт....това ако е алтернатива....

43

митница Олтоманци

преди 7 години

Нинова моли: Не ме номинирайте за президент ..... ПРЕСТЪПНИЦИ , КОНТРАБАНДИСТИ НА ПЕТРОЛ , ИЗТОЧВАЛИ МИЛИОНИ ОТ КОНТРАБАНДА И СКРИТИ ПРИВАТИЗАЦИЙ , ОЩЕТИЛИ ХАЗНАТА С МИЛИАРДИ , КАТО ДРУГАРКАТА К.НИНОВА , НЯМА КОЙ ДА ГИ ИЗБЕРЕ НА КАКЪВТО И ДА Е ПОСТ , ОСВЕН ГЛАВЕН ЧИСТАЧ НА СЛИВЕНСКИЯТ ЖЕНСКИ ЗАТВОР ...

42

носталгия

преди 7 години

До другарката корнелияКъде ги виждаш тия мандри,дрогарьо.Всичко е гмо и полюфабрикати,внос от ичка си файчина.

41

сик

преди 7 години

Храбрият милиционер Боко ще я озапти.Ашколсун и наздраве.

40

митница Олтоманци

преди 7 години

ПЕТРОЛНАТА КОНТРАБАНДИСТКА - НИНОВА ..... КОЛУМБИЙСКИТЕ НАРКОБАРОНИ СА КРОТКИ АГЪНЦА В СРАВНЕНИЕ С ТАЯ ...