59

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 59Поредната путинистична щуротия. Наричаш другите предатели и след това "да живеят братята руси". Кой там ти е брат? Питам щото и аз имам роднини в чужбина. И какво работят? Добре ли им плащат?

58

Не бойсе

преди 7 години

Природата ще помогне на България, Господ ще помогне, а мерзоста която докарва запустение ще се сгромоляса, чети Библията да видиш, пък и Дънов, Ванга и Сава Севрюкова са го казали що може да стане, така че народе бъди единен и мисли верно тоя път, щото при две войни се на грешната страна бяхме, трети път се не лъжем

57

Анонимен

преди 7 години

До popaЧе на кой му се воюва? На теб pope воюва ли ти се?

56

До 51

преди 7 години

Абе, кремъски слуга...твоя кумир джуджето сам си призна, че е изпратил войските в кримския парламент...ти пак ни обясняваш, че кримчани сами си били избрали присъединяването.

55

Анонимен

преди 7 години

До 51А ти откъде знаеш, каква част от Украйна са искали да завземат? Ти наистина ли вярваш на "източници от НАТО"? И как може един Генерален секретар на КПСС на Великият Съветски Съюз - най-демократичата държава в света да вземе "своеволно решение" ? Ти май съвсем се оплете в абсурдите си?

54

popa

преди 7 години

хаха, ами Ненчев мисли му, хващай Плевнята и ходи ти, то хората ти напуснаха Б.А. войниците не им се воюва за 600лв

53

Анонимен

преди 7 години

предатели ..*** предаели..дано бъдете наказани.. да живее правдата и братята руски

52

Стефан

преди 7 години

НАТО просто си търси белята. Обградиха Русия отвсякъде с войска и ракети. Явно искат война. Не ми ясно ние къде се врем между шамарите. Путин вместо да засилва границата си, направо да изпрати по една балистична ракета за подарък на всички ***, които се е..ват с Рисия.

51

SS

преди 7 години

До 47Ако рашките решат да треснат Шеврон, аз съм пълно за, а се сещам и за още няколко народа дето могат да пратят доброволци за тази свята дейност.

50

Анонимен

преди 7 години

До 54Да тъпотия е, но с подобна тъпотия, като предлог нападнаха Украйна!

49

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 48Организирайте го! Аз ще се подпиша ЗА референдума и ПРОТИВ присъединяването към империята. Но дълбоко се съмнявам, че шепа атакисти могат да го организират! Нямате нито подръжници, нито капацитет.

48

53

преди 7 години

тая тъпотия сам ли си я измисли или някой ти помогна за нея :))))

47

47

преди 7 години

може би ще реши да защити няколко стотин хилядите руски собственници на имоти по черноморието ? Например от нагли , фашистки нефтодобивни компании като Шеврон , които искат да провалят сезона , копаещи газ наоколо

46

да

преди 7 години

за ужас на натовските гъ.зоблизци Русия не ни напада и.. теориите им увисват във въздуха... смешници

45

до 37

преди 7 години

Явно не си служил в казармата. Ако Русия беше нападнала Украйна, трябваха и според източник на НАТО само 72 часа да завземе цяла Украйна и Парадът на 9 Май щеше да се проведе в Киев.Според споразуменивто за Руския Черноморски Флот, на територията на Крим винаги е имало руски военни, между 20 и 25 хиляди души. Населението на Крим само избра да се ВЪРНЕ към Русия, след като през 1954 украинецът Хрушчов присъедини своеволно Крим към Украйна.

44

Анонимен

преди 7 години

До до 23Странна пасмина сте това путинистите. Дори написаното изопъчавате. Чети илитерате: "Но също така не желая и да нападат страната ми!" Прочете ли го? Къде пише, че някой ще напада България в действителност и сега? Къде пише "по-точно Русия"??? Къде бе плитък? Пише ночно обратното, че аз и моите близки и приятели не искаме да нападаме, КОГОТО И ДА БИЛО!!! Но ако НЯКОЙ НАПАДНЕ родината ми ще я защитя, както са ме учили! Разбра ли плитък?

43

SS

преди 7 години

Тия *** Митов и Ненчев пак тяхната си я пеят.Полша и Прибалтика се страхуват от Русия и имат своите съображения. Ние какви страхове можем да имаме в тая насока? Не виждам причина да се сравнява България с Полша и Прибалтика, че да ми обяснява Митов как настоявал позициите на НАТО за североизточните райони да са същите и при нас.

42

Анонимен

преди 7 години

Русия няма да ни нападне , ние сами ще организираме референдум за присъединяване към РФ .

41

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЗа да се защити ли Русия нападна Украйна? Бах ти защитата! Май джуджето е на принципа, че най-добрата защита е атаката. Утре от кого ли друг ще реши да се "защити"?И на кой не стана ясно, че в Украйна беше измислена ситуация?като арабската пролет?

40

да

преди 7 години

на какво се базират опасенията на прозападните гъ.зоблизци, че Русия ще нападне България.. ами много просто.. на страха им от Русия.. Русия няма да ни нападне - това е жалка тактика на смешната щатска пропаганда у нас, която поражда само присмех