46

! до 35

преди 8 години

Знаеш ли, не ме интересуват младите хора в Англия, интересуват ме само българите във Великобритания. И повярвай ми, на нито един англичанин не му и минава през ума как младите българи ще си купят апартамент и как ще се реализират. Ние като нация и държава трябва да сме загрижени за нашите граждани там и за бизнес интересите ни! Всичко друго можем да го оставим да го мислят британците.

45

! до 46

преди 8 години

Глупостите ги пишеш ти, не аз. Не съществува подбиване на цената, цените се регулират от пазарните механизми. Ако един полски и един английски водопроводчик ти предлагат една и съща по качество услуга, но на различни цени, ти по-евтиния или по-скъпия вариант ще избереш?! И дали ще гледаш каква народност е майстора? Именно тази арогантност и неосъзнатост, че вече не са империя, нито велика сила, е проблемът на англичаните в частност.

44

Анонимен

преди 8 години

КАЗАНО ПО ДРУГ НАЧИН : 40 % ОТ МЛАДИТЕ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА НАПУСКАНЕ НА ЕС и 40 % отСТАРИТЕ - ЗА ОСТАВАНЕ В ЕС.

43

Анонимен

преди 8 години

29 ПИШЕШ, АБСОЛЮТНИ ГЛУОСТИ.--Във всеки град на острова има специални телефонни каталози на СЕЛФ ЕМПЛОЙД каквито си искаш специалисти - МЕСТНИ ХОРА И ТЕ СИ ИМАТ ЦЕНА,която се подбива от навляци емигранти - "селф емплойд".--Местните хора НЕ ЖЕЛАЯТ УСЛУГИ ОТ ЧУЖДЕНЦИ, ТА АКО ЩЕ ДА СИ НАЙ-РУСИЯ С НАЙ-СИНИТЕ ОЧИ, НЕ ГОВОРИШ ЛИ БРИТИШ ИНГЛИШ, Т.Е. РОДЕН ОТ МАЙКА И БАЩА БРИТИШ,СИ НЕЖЕЛАН!

42

Анонимен

преди 8 години

нищо ново под небето. И тук пенсионерите 20 г. затриваха младите гласувайки за БСП

41

Анонимен

преди 8 години

Лондин са гласували за оставане в ЕС, а не за излизане. Прочетете какво сте писали, преди га го публикувате.

40

Анонимен

преди 8 години

На доста повече за да ми е минало и негативното и някакво позитивно през главата.--Когато ти минат всички тези проблеми през главата, казваш на слепите - НЕ ХОДЕТЕ, ЧЕ ЩЕ ПАДНЕТЕ В ДУПКА.--Казва се веднъж, а после всеки си знае, защото в кутията на раменете си или има или няма никой.

39

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 39...и заради щуротията на Меркел.

38

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 37А ти на колко години си?

37

Анонимен

преди 8 години

отговор за 35---точно заради навляците еми/имигранти.

36

Анонимен

преди 8 години

До ! 29Защо трябва да знаят какви са очите на глада? Те да не са прости като нас че всичко до манджа да свеждат! Имали са си стандарт и не искат никой от други места по света да им диктуват и поучават на какво да свикват и как да се цъклят ако няма 'едене'.

35

Анонимен

преди 8 години

Абе вие 31 и32 не ви знам на колко години сте, но не мислите ли да стигнете и вие 65 г.?Тогава какви ще ги дъвчете? Освен ако не сте решили да се самоубиете млади, ГОСПОД ДА ВИ ДАДЕ ДА ДОЖИВЕЕТЕ ДЪЛБОКА СТАРОСТ СЪС ВСИЧКИТЕ Й ПЛЮСОВЕ И МИНУСИ.

34

Анонимен

преди 8 години

Как е възможно да е вярно?Какво излиза,че във Виликобритания 110% са възрастните над 65 год. и 10% са младите?Или както и да бъдат представени статистически над 65 години представлява населението на Великобритания?Ха,ха.Не съм добър математик,не съм никакъв математик,но тук има свободно съчинение по тема!Каквото и да говорите никой не иска да храни навлеци и търтеи.Тези които работят никой няма да го изгони.На му мислят мургавелките!

33

Анонимен

преди 8 години

До ! 27А какво ще е бъдещето на младите хора от Англия? Могат ли да си закупят жилище? Могат ли да очакват адекватно заплащане за труда им при напрапената миграция която цели да подържа заплатите ниски? Защо наемите в Лондон прескочиха нивата на каквато и да е нормална логична цена? Защо едно легло (не стая) в Лууд Грин струва между 90-100 паунда на седмица?

32

Анонимен

преди 8 години

Айде започнаха "младежите" да си бършат жълтото около устата и да мрънкат. Да, ама точно възрастните имат опита, който е необходим за вземане на едно такова решение, младите обикновено вземат решенията си според убеждения, а не според опита си - просто защото го нямат. Толкова за възрастовия глас. А 15 трудно мога да го коментирам - "можещите" днес, завършили ВУЗ масово са ПОД познавателното ниво на гимназистите преди 20 години, и то не само в България. Приината е проста - унищожаването на учебн

31

!

преди 8 години

Нас трябва да ни интересува едно - какво се случва с десетките хиляди българи, които работят в момента в Британия. Като им знаем простотията на англетата, то най-вероятно няма да им дадат визи.....те отдавна се тресяха от страх поради въображаемата инвазия....Могат ли тези хора като се върнат в България малко или много да заемат свободните работни места и дали този британски изход няма да е тласък за българската иокономика? Дали пък нашенците няма да сменят Англия с Германия да кажем?

30

Анонимен

преди 8 години

Както и в България необразованите и пенсионерите решиха съдбата на бивша Великобритания.

29

Анонимен

преди 8 години

Видно е що 65+ годишните не трябва да гласуват. Ако оставиш на нашите дъртаци тука, сигурно ще възтановят комунизЪма.

28

Анонимен

преди 8 години

ЗА СВЕДЕНИЕ НА 17------ОТИДИ ПРЕД ВСИЧКИ БЮРА ПО ТРУДА, ЗА ДА ВИДИШ КИЛОМЕТРИЧНИТЕ ОПАШКИ ОТ ЧАКАЩИ ДА СЕ РЕГИСТРИРАТ - ОСОБЕННО АФРИКАНЦИ!Те са гладни, нямат работа, чакат на помощи - ТОВА Е ВИДЯНО ОТ ПЪРВА РЪКА,и не ми се прави на интересен!---В МАГАЗИНИТЕ ВСИЧКО ЖИВО И МЕСТНИ И ЧУЖДИ ПАЗАРУВАТ САМО ЕВТИНИТЕ СТОКИ.---Просперират магазини като 1 паунд шоп и 99п. шоп

27

!

преди 8 години

Значи в Англия цари глад, ама в същото време от всички краища на света се стичат хора за да работят в Британия. Истината е, че в Англия има страшно много работа, но не и за англичаните. Те не могат да берат ягоди, до копаят на полето, да карат такси, камион....да са водопроводчици....90% от англичаните като чуят работа си представят офис с климатик. Те изобщо нямат идея колко са големи очите на глада....както и много от нас никога не са видяли лицето на истинския глад.