11

Не че нещо...

преди 7 години

... ама ако на мен ми зададат 13-я въпрос, от тези които са посочени - директно ставам и си заминавам. И не ме интересува, че става дума за компания от ранга на Tesla.P.S. Повечето HR-и вместо да провеждат интервюта, могат направо да дават на кандидатите да попълват лексикони. ;)))

10

ЕИМ

преди 7 години

Нивото на водата в резервоара ще спадне леко.

9

SAKI

преди 7 години

Основния въпрос би бил : Ако спечелите от лотарията милиони , ще останите ли на работа при нас при същите условия ?Ако аз много искам да работя за тях и това ми е мечта и върша работата си с любов, то ще продължа да я върша ,дори и да съм финансово обезпечен. Ако ли пък не ,значи тия всички въпроси са просто излишни.

8

Хейтър Тролев

преди 7 години

Къде остана класически въпрос - на колко години сте , -22 .- И колко години стаж ?- 25 години стаж на ръководни длъжности -Само !? Да влиза следващия

7

пепе

преди 7 години

Така като гледам отговорите май няма да работите в тесла ;)

6

lodkaria

преди 7 години

Вие сте на лодка, която се намира в голям резервоар с вода. Хвърляте котва зад борда. Повишава ли се нивото на водата в резервоара или се понижава? --> по закона на Архимед ще падне нивото (лодката измества повече обем от котвата а общото тегло остава същото)

5

от 4

преди 7 години

Говоря не за мениджър а за елементарен координатор с ноухау!!! Мениджерите от определено ниво не се задоволяват със смешните 200 бона, а си говорим за милионче и съвсем друг вид бонуси!

4

Анонимен

преди 7 години

Идеята на тези въпроси е, че те нямат правилен или грешен отговор, а е интересно какво точно ще отговори кандидатът (каква идея ще му хрумне и как ще я представи). Това че в България все още малко хора са наясно как се наемат служители, е съвсем друг въпрос. Освен това си помислете - Тесла е компания, която променя бъдещето на технологиите т.е. нормално е да си търсят хора, които са по-различни от масовия работещ човек.

3

Анонимен

преди 7 години

Тестовете са за балъците! Ще ви го кажа като човек от бранша живеещ в Германия! Всичко е до връзки и търговия със знания. Ако някой от определен технически отдел на Даймле, БМВ, Ауди или Тойота или която и да еетаблирана марка, им чукне на врата и им каже: Псст, момчета, имам ноухау, което ще ви изстреля фирмата още по-напред. Тогава този човек ще го направят веднага поне ръководител на отдел и ще му кихат 200 евро бона на година плюс други бонуси. А HR-ите могат да си правят смешните тестове!

2

meh

преди 7 години

Съвсем стандартни въпроси, нищо изключително интересно/различно/необичайно не виждам.

1

Анонимен

преди 7 години

като почнат с е такива въпроси...ми идва да им кажа -абе търся си работа,не че много ми се работи хаха