82

Кратун

преди 7 години

Миналата седмица Европарламентът издаде директива да се се приеме законодателство за насърчаване на споделениете услуги. Нашите както винаги правят точно обратното. И още - какво значи шофьори, които превозват товари за собствена сметка? Ако си карам микробуса, психотест ли ще ми искат, м.ай.ка ви? В тази държава под бизнес се рабира да заформим монополче, да си купим закон да ни пълни гушите, да си платим да въведат лиценз за да намалим конкуренцията. Глупави хора ни управляват!

81

Nona

преди 7 години

До demographТе и в *** ще почната да ровят,не само в кухните и хладилника,миЗерници

80

Анонимен

преди 7 години

Тоя път счупиха *** непоправимо! Направо тотал щета! Хахахаха :)))

79

Българин

преди 7 години

Абе тези мозък имат ли?

78

Джоко

преди 7 години

Поредната уродлива измишльотина...... Вместо държавта да се заеме с контрола на "официалните превозвачи" тя ще се занимава с дребните като мен .Имам син студентт. Той има приятел, който е от същия град. През ваканцията се събират 4 момчета и си делят разхода за бензин. Тях как ще ги хванете ? Може би за долупидписания...

77

demograph

преди 7 години

Всички опити да се подложи на контрол правото на хората да вземат самостоятелни решения за абсолютно лични неща,като това да се събират и да пътуват по-удобно,по-бързо и ефтино от монополистките автобусни фирми на властниците е противоконституционно! Този закон ще падне в КС на мига.Но преди него трябва да падне правителството, което се осмелява да си за помисли подобно посегателство върху правата на хората.По тази логика,утре ХЕИ ще влезе в домовете ни да види гостите ни дали плащат пържолите..

76

Анонимен

преди 7 години

Абе всичко опира до пари от глоби. Безмозъчните политици избрани от също безмозъчни същества, ще измислят все нови и нови начини за скубане на демократично обеднелия народ.

75

demograph

преди 7 години

Това са пълни идиотщини...пълни! Творение на алчни простаци мутрокомунисти. Това чудо го нямаше и по тошово време. Да знаете, че скоро ще пуснат данъчните в мазетата и в кухните ни за да вроят бурканите със зимнина!!! Ако продължаваме да мигаме на парцали тая мутрясала хунта ще ни обложи и с данък секс. Ще ни бъркат и под чаршафите, да знаете! Време е за тояги и камъни!

74

kristiyan

преди 7 години

Тогава пътниците просто ще се наговарят какво да казват в случай че ги спрат.

73

Мнение

преди 7 години

Ами НАП да проверят автобусните фирми, които през 2008 при цена на дизела 2.50-2.80лв вдигнаха цените, а сега при цена 1.50-1.70 (на едро като за тях) карат пак на същите цени. Има приятели шофьори - заплати не са вдигали... Скъпите цени принуждават хората да ползват подобни услуги. Обаче като бръкнеш в кацата с меда на олигархията и държавата се стоварва с пълна сила върху теб.

72

Анти ГЕРБ

преди 7 години

Тези /ДАИ/, че са ненужна, корумпирана структура е ясно, но не ви е ясно, че ГЕРБ също са вредна и ненужна структура. Щом дойдат на власт и започват с простотиите си, които нямат край. Е, гласувайте пак за тиквата. Луди ще ви направи.

71

Ебаси

преди 7 години

Те тия не стига, че са най-ненужната структура, на всичкото отгоре са и най-корумпираната...и накрая вместо да ги закрият - им дават ''спецправомощия"...

70

11

преди 7 години

Идиoтска работа ...

69

Гражданин

преди 7 години

Най-обичам полицай да ме пита: "Къде отиваш?". Ще си ходя където искам и с когото искам. Така ще ми нарушат основни права, дадени ми от конституцията. Само в ареста имат право да ми задават такива въпроси. Миналият месец ходихме с приятели до Гърция с една кола и си разделихме горивото. Трябваше да ни арестуват ли?

68

Блокиран в Дневник

преди 7 години

И кво като ме спрат - возя си разни приятели. Или ще може само роднини да си возя в колата.Бати и идиотщините...Това ли ви е проблема - частните раздрънкани рейсове съсипаха БДЖ, а сега хората да не могат да си правят споделено пътуване...

67

Анонимен

преди 7 години

Айде стига сте се вайкали, важното е, че забранихме бурките и радикалния ислям. Това, че ни смъкват по десетина кожи от всякъде където може не си го слагайте вътрешно....свиква се.

66

анонимен

преди 7 години

Всеки има право да се предвижва по какъвто начин иска.Стават смешни вече.Вместо да заловят истинските престъпници,се занимават с глупости.Защо не проверяват междуселските автобуси.?Там никога не издават билети.Поне в Русенски окръг.Ястребово,Смирненски,Семерджиево... Тръгнали с дребните риби да се занимават.

65

духчо

преди 7 години

Понеже държавата е против обикновения човек аз нищо не плащам и така ще бъде ! А ДАЙ спират с полиция ,че когато не спрете ще бъдете обвинени че сте пили ,а и често са с икономическа полиция ,въпроса е дали имате *** да играете срещу тях---УСПЕХ !

64

Анонимен

преди 7 години

Първо ако говорим за личният ми лек автомобил не знам каква сила би ме накарала да спирам на дайаджиите,камо ли да им давам сведения за пътниците .Това няма как да стане,защото нарушава основни права на гражданите.А сведения за превозваните лица може да събира полицията и то след като ги арестува.Така,че тези промени не важат за леките автомобили.

63

Светлана

преди 7 години

Това е невероятно! В цял свят съществува това т.нар. споделено пътуване, но само в БГ застават срещу него. Възмутена съм от наглостта Ви,господа управляващи. И не,цената на това споделено пътуване е поне 3 пъти по-ниска от тази на цената на билета за автобус. (Пример: Билет София-Пловдив е 14 лв,а споделеното пътуване е 5 лв.). Смятам,че този пример е достатъчно красноречив. Не се наядохте,но дано се задавите скоро!