33

Валентин

преди 8 години

Този е абсолютно унижение за целия християнски свят.

32

бмп

преди 8 години

Католическите духовници нямат страх от Бога.Това е известно отдавна.Видно е,че Негово Светейшество не прави изключение.Още великият Хашек е писал,че който проповядва непогрешимостта на папата е бил обявяван за луд!

31

Анонимен

преди 8 години

Те ще идват,дано да идват колкото може повече и повече.

30

да

преди 8 години

кръстоносните походи не са никаква борба против исляма, а просто грабежи и клането, на всичко което им се изпречи на пътя, но ние ги и излекувахме на 14 април 1205 година.. толкова християнски са кръстоносните походи, че Папството е заплашвало дори България на цар Иван Асен II с подобен поход от безсилие.. безрезултатно разбира се.. православните народи винаги са се надсмивали над жалкия Рим.. и в дипломацията, и на бойното поле

29

Ситуацията в БГ

преди 8 години

В България има всичко на всичко 2-*** (двама) приети бежанци, няколко стотин регистрирани, които висят по лагерите и искат да се махнат от тук, така също и неизвестно колко по горите, които се опитват да минат транзит и се крият от всички.Аааа, има и стадо ксенофоби, които крещят по форумите като обезумели и се паникьосват като малки момиченца.

28

Православие

преди 8 години

Щом папата на католиците твърди че те са техни( на католиците) братя. То всички католици са длъжни да се подчинят на призова на духовния им водач.Да си ги вземат в католическия свят разбира се със съответните предпазни мерки за да не избягат и да не занимават Православните с техните пристрастия. Амин!

27

Анонимен

преди 8 години

В началото ми беше симпатичен, когато показа, че иска да промени порядките в църквата. После публичните му прояви зачестиха до степен, в която вече си казах "хм". А сега виждам, че човекът е просто някаква пионка с политическа роля. Този свят отива на по-зле с всеки изминал ден.

26

някой

преди 8 години

Ами добре, но нека първо папата да започне да живее като обикновените хора.Да се откаже от лукса и охраната и всичките там привилегии, с които се е обградил.Хайде, нека даде пример на смиреност и човеколюбие.Само с празни приказки не става.Защо му е този град-държава - Ватикана? Защо?

25

Анонимен

преди 8 години

В Библията нищо не пише за бежанци.Еле па такива дет идват да цоцат социални помощи.Ако беше необходимо,Господ щеше да го спомене няма нужда да се преправя писаното в Библията.Понеже те страдали айде и ние да страдаме.Не искам да бъда циничен ама тия правят деца като разпрани от 15,16 годишни.Когат трябва да си правят кефът си го правят сами.Когато са "по нужда"-братя помагайте.Аз съм христянин,но не съм *** да облекчавам чуждите нужди.

24

Анонимен

преди 8 години

илюминати! илюминати навсякъде!... :S

23

койчо

преди 8 години

Скоро бежанците ще му благодарят с викове "алах акбар" и фоерверки от джихадистски пояси!!!

22

Анонимен

преди 8 години

"Какво ревете всички бе? Някой от вас въобще виждал ли е жив мигрант?"Да цяла армия тъмни и кафеви пред софийската джамия. Гледат те на кръв, закачат жените и правят коментари зад гърба ти.

21

Анонимен

преди 8 години

Какво ревете всички бе? Някой от вас въобще виждал ли е жив мигрант? Дай им да плюят само!

20

Трай, не думай!

преди 8 години

НЕ ГНЕВИ БОГА, СВЕТИ ОТЧЕ !!!Тези идват тук с намерението да унищожат християнския свят.Що за християнин си ти, твое светейшество?

19

Анонимен

преди 8 години

Можеш да ги каниш само във Ватикана, не и в Европа!!! Като ти е толкова жал за тия мърлячи ги приеми у вас!

18

ами

преди 8 години

В ада да гори това чудовище....той е дявол в човешки образ....

17

Анонимен

преди 8 години

Време е за Кръстоносен поход... срещу Ватикана.

16

бг

преди 8 години

Преди Нова Година папата каза,че тази година ще е последна за човечеството-всеки сам да си обясни,защо го е казал.Незнам тези хора,които поканиха емигрантите-Меркел и компания май целят разруха и не питат всички останали съгласни ли са! Конспирация или тайно общество сатанисти?

15

Папата

преди 8 години

Дайте да дадем.

14

Змей Горянин

преди 8 години

Господин папа,като са ти толкова мили мюсюлманите защо не ги поканиш в родната си Аржентина или в Латинска Америка ами ги пращаш при нас европейците?!