7

Забелязал

преди 7 години

И джамията си я бива...с високоговорител...евалла!!!

6

Анонимен

преди 7 години

Да, точно сириец - мюсюлманин, а не християнин, и точно в в Родопите - при нашите мюсюлмани...естествено че със Сабри ще си пие кафето, а не с Иван. И ние ще се радваме и ще ръкопляскаме, че някакъв навлек и проводник на радикален ислям си намерил място при нашите братя мюсюлмани. Защо тези британци не са му помогнали да отиде в Англия, а тук в Родопите. Много случайности се събраха. И за капак - не работи някаква мъжка работа, а се наврял при жените в шивашкия цех...от добри намерения в БГ...

5

Дончо

преди 7 години

Браво! Кога ще си тръгва от България и да се погрижи за родината си? Най-лесно да е забегнеш и да почнеш на ново. Сега сигурно заради него и Сабрито трябва джамия да му строят, ако вече няма такава в селото?

4

Анонимен

преди 7 години

Е и между тях има нормални хора, които наистина бягат от войната. За съжаление, обаче, са твърде малко на фона на останалите дошли в Европа с цел проповядване на радикален ислям и източване на социалната система.

3

Къде е?

преди 7 години

Къде в Югозападните Родопи е с. Крушево?

2

УБ

преди 7 години

Е, да. Англичаните не приемат сирийци у тях. Приемат ги у нас. Моите съчувствия, Сирия е действително много изстрадала държава. Но тя не може да се оправи, ако здравите й млади мъже я изоставят и планират никога да не върнат.Статията е хубава, издържана в тон, който е политкоректен, тя, доколото може, ни дава доста сведения какво става. А това е ценно.

1

Берлин

преди 7 години

Този има класическа *** физиономия. Добре се е ориентирал. :)))