57

турчин

преди 7 години

До АнонименАко руснаците нямат пари за почивка в Турция ,турците ще се съгласят и срещу дупе

56

dfsdfs

преди 7 години

Турците по хотелите знаят руски, не са го научили преди малко. Точно в Кушадасъ повечето туркини са по бански или летни рокли, татуитани, пушат и строяват мъжете си в две редици. Може руснаците да са намалели, но руски разбират всичките братя славяни, а такива там има в изобилие. Само дето се държат по-възпитано. Турция не я мислете, те са си опекли работата. Да, с Ердоган страната яко се ислямизира, но както виждате, бизнесът лесно се преориентира. Кои сме ние, че да им даваме акъл? :)

55

Анонимен

преди 7 години

Турци, няма проблем, учете руски, ще ви потрябва. Путин скоро ще я пусне Русия на разпродажба.

54

ББТУ

преди 7 години

Да се чудиш, за исляма ли е статията или за туризма в Турция... За бурките или хареми, за хубавите бели българки, за Русия ,за Путин не разбрах честно !

53

Анонимен

преди 7 години

Много глупава статия. Значи в нея се внушава - видите ли, руснаците много обичат турците, ама понеже Путин им забранил, затова нямало да почиват.Ами те нямат ли патриотични чувства, на тях все едно ли им е, че турците убиха невинни техни съграждани.Не е нужно Путин да им заповяда. Всеки може да вземе решение за себе си.

52

Анонимен

преди 7 години

Boli go fara na Erdogan za turistite ako edna ikonomicheska silna strana razchita na turizam to tova mu e kraqt

51

Балтона

преди 7 години

*** по долу да се чете pycoфилиcтици.

50

Балтона

преди 7 години

Миналата седмица казах че Русия е бледа сянка на великия СССР и че ще отнесат тройка от Уелс, но *** скочиха и казаха че не е вярно. Ако беше все още времето на СССР, турция нямаше да се размине само със спрени туристи, както и на европейското нямаше да ги вземат за мезе.

49

75

преди 7 години

турчин, А защо тогава продавате хотелите и сваляте цените :) Никой не иска да ходи в Турция, защото не му се умира от кюрдска бомба. Махайте Ердоган и се молете на руснаците да ви пощадят. Нямате друг избор. И помни, че който не целува ръка, целува... знаеш какво, нали?

48

сега

преди 7 години

Извини се бе,извини се бе Ердогане .....

47

жалко

преди 7 години

Жалко почивката в Турция е прекрасна,всеки който е бил там го знае!народа ще страда заради един диктатор,Иранците няма масово да почиват в Турция.

46

God

преди 7 години

До ТурчинаПрав си. Най-добре Турция да си стои при арабските приятели и да не се напъва за ЕС. Силно се съмнявам, че платежоспособните араби изобщо ходят там. За платежоспособните европейци пък да не говорим.

45

6=

преди 7 години

Пълни са те турските хотели - с качулати пингвини, мъже от разклонението на еволюсията с мохерните естествени жилетки и ИД членове - на реанмиция по последна шахидска мода - детониращи а не плаващи пояси!

44

God

преди 7 години

До 6+И кой ги пълни? Може би бойци от ИДИЛ, които си карат там отпуската? Платежоспособните им клиенти бяха руснаците. Всички други си стоят на олинклузива и не харчат нито цент. Като у нас.

43

6+

преди 7 години

До АнонименВсеки сам си избира къде да ходи ! :)

42

Nord

преди 7 години

Да не съм луд да ходя на море в Турция. Българите дето избират да ходят не ги разбирам..Гърция или Хърватия са си супер, няма го силния ориенталски манталитет, няма толкова голяма заплаха от терористи, по близо ми е, езика не ме дразни...като добавим и че напоследък Турция е най агресивната към България страна и много други причини...

41

Анонимен

преди 7 години

До 6+Ако са пълни пък- що да ходим в трапаната а?

40

6+

преди 7 години

Хотелите са пълни в Турция и без руснаците обслужването и храната е на светлинни години от България. Не лъжете хората с тази статия !!!!!!!!!!!!!!!!!!

39

Анонимен

преди 7 години

А руснаците отчита 3 милионен прираст на туристите - в Крим :)Нека бащата на народа Ердоган сега да оправи нещата 'несръдливо' и 'свенливо' както се споменава по-горе :)

38

Анонимен

преди 7 години

Повечето руснаци нямат кинти, за да почиват, до там ги доведе "политиката" на великия им вожд. Наред с това Турция не е най-сигурното място за почивка заради тероризма, ислямска държава, бежанци и т.н. Свалянето на съветския самолет е последната причина за липсата на туристи, макар че като ги знам руските диваци колко са индоктринирани, няма да ме учуди значителна част от тях да избягват Турция и за това.