64

До 72

преди 8 години

След 1989-та година ни управляват само демократи, а след приемането на новата Конституция през 1991 година, в България има демокрация и пазарна икономика. Няма никакво значение дали един демократ е бил мижитурка, криминален престъпник, дисидент, член на БКП или най-обикновен гражданин преди 1989-та година. При демокрацията и пазарната икономика е така. Това, че ти най-наивно си очаквал реки от мед и масло при демокрацията, не означава че и всички други са измамени като теб.

63

Алекс

преди 8 години

Аз получих писмо лично от министъра на финансите на Нигерия. Поправих правописа и граматиката и му го върнах. :)

62

Анонимен

преди 8 години

До ФактАма ти сериозно ли вярваш, че живеем в демокрация?! Знаци трикчето на Дядо ви Тодор и господарите от Москва е успяло. Изиграха ни театър, за една нощ от БКП се прекръстиха на БСП, от видни партийци станаха видни бизнесмени, ама реално я познай кой управлява и до сега? :))

61

Анонимен

преди 8 години

Ха-ха-ха! Малко са ви "африканските принцеси" от Факултето и Столипиново, че тръгнахте и чужди принцеси да спонсорирате... :))

60

Факт

преди 8 години

Най-голямата измама в България - обещанията на демократите от СДС през 1989-1992 години, как ще живеем по-богато при демокрацията и пазарната икономика. Те наистина забогатяха, но за наша сметка. Ние станахме няколко пъти по-бедни. А нигерийските измами си ги има много години.

59

bolbov

преди 8 години

Господа Дървократи,имахте една песновка,в която ни припявахте Отвори очи да отворихме ги макар и късно и що да видим,мизерия от горе до долу,битова за тези без пари,морална за новоизлюпените богаташи,които нищо станаха нещо окраждайки народното богатсво.Това е края на нашия народ несломен от робство и комунизъм,но с кадифена ръкавица ликвидиран чрез демокрация.

58

ДемоКрадец

преди 8 години

Обещавахме, обещавахме, а вие вЕрвахте, вЕрвахте.Сега пак е същото, Ние обещаваме, Вие вЕрвате. Нигерийските измамници ряпа да ядат пред нас демоКрадците.

57

Демократ

преди 8 години

Комунистите разрпростаняват лъжи, че 89та година на народа е било обещано, че след няколко години ще живее като на запад, ако приеме демокрацията. Истината приятели мои е, че такова нещо никога не е било обещавано, а народа беше наясно, че тръгвайки по пътя на светлото евроатлантическо бъдеще го чакат много тежки години - 30, 40 дори още 70 години трудности и мизерия, но народът направи своя окончателен избор за ЕС и НАТО

56

помнещ

преди 8 години

До До ТъпонименЛъжеш като дърт комунист !Никой не е обещавал нищо .първо искахме да се махне член 1 от конституцията според който партийците са хора , а всички останали роби!

55

Анонимен

преди 8 години

Все бях чувал наши ромки да мамят турци и араби,ама българи да се връзват на африкански принцеси,това е ново.В зората на "демокрацията"се появиха пирамидите.И въпреки,че преди това в Русия изгърмяха много хора,ние тук решихме да забогатеем и изядохме дървото.И тогава много хора се самоубиха изгубили всичките си спестявания.Далаверата и"вторият начин"са заложени генетично у народа.

54

Анонимен

преди 8 години

Айде стига бе фамилията Желев Жeлeв се цензурира тук?

53

До Тъпонимен

преди 8 години

През 1989-1990 година демократите от СДС ни обещаваха, че до 10 години средния българин ще може да си купува нова лека кола с три месечни заплатиДемократите от СДС бяха марксистите Желю Желев и Иван Костов, и който не е разбрал това е глупав като тия, които дават пари на непознати.

52

До Тъпонимен

преди 8 години

Най-много са жертвите на измамата "Филия с мас". Като се подлъжете да ви управляват тикви, ставате по-бедни и от нигерийците.Да, понеже до преди 5 години като го нямаше тиквата бяхме богати.ЧЕРВЕН ***!

51

Минко 47 г ерген

преди 8 години

До До 57 черни принцове ли искам ги дано ме порятт от всякадее

50

Анонимен

преди 8 години

До класика в жанраако искаш класика и да метнеш пари на вятъра зареди си колата с бензин на лукойл хем скъп хем боблукк като качество

49

класика в жанра

преди 8 години

В моята поща Айшето се върти. Не се смейте, това е Айше Гадафи от Либия, на Муамар Гадафи дъщерята, а тя имала милиарди скътани. Аз само трябва да им дам данните си и банковата сметка и ставам мулти-милионер. Ако има желаещи от вас, ще ви отстъпя моето място и свържа с нея. Вдовица е и търси! Минко, къде си!

48

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 51Ааа, не по 16 а по 24 часа трябва да се работи. Нека върнем робовладелството!!!:))))А защо не споменеш и за силно родолюбивите български работодатели и техните далавери с осигуровките? Рибата замирисва откъм главата! То че народа е ***, *** е! Дано не ти се хванат на въдицата иначе такива като с твоето мнение се закопават много лесно ако хората се обединят. Просто всички ще стоят и няма да работят. Бизнесменът ще е губещия. Но първо хората трябва да се обединят.

47

До 9

преди 8 години

Всъщност за първи път в тази статия на Днес чувам за "принцеси". Винаги са принцове. Което може би ни дава нов поглед върху "старите ергени"

46

хахаха

преди 8 години

На такива писма отговарям с картинка с вдигнат среден пръст.

45

Анонимен

преди 8 години

лелееее, чак в Нигерия са разбрали колко УМЕН е нашия матриал