21

vlady

преди 8 години

Разстояние между спирките над 800-1000 метра не увеличава сериозно средната скорост на метрото, но създава сериозни неудобства - необходимост от допълнително довозване и по-слаба пешеходна достъпност на метростанциите. Затова посоченото е оптимално.

20

Анонимен

преди 8 години

като онази *** песен на Поли Генова:"И 1, 2, 3 , 5 ,6 ,7....и 8, 9, 10.......и 27 521..."

19

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ строят по една станция на метрото на всеки две спирки на досегашния надземен транспорт, но го премахват. С други думи спирките се отдалечават много от хората, но до метрото се отива без довеждащ транспорт, защото такъв вече няма. В нормалните държави с традиции в използването на метрото, спирките на метрото са нагъсто само там, където са искали да махнат надземния транспорт, а където са го оставили, на три негови спирки, има една спирка на метрото и до нея може да се отиде с довеждащ трансп

18

vlady

преди 8 години

До АнонименНормално е разстоянията между станциите на метрото да са 800-1000 метра, повечето са приблизително толкова освен Г.М.Димитров-Мусагеница и Централна Гара-Лъвов Мост.

17

До 15 пешковица

преди 8 години

Ако си купя карта, едно пътуване ще ми излезе няколко лева, примерно 5 или 10 лева. Така, че не давай акъл за неща, които не разбираш!

16

Анонимен

преди 8 години

11 км метро и 11 станции на метрото - обяснимо е. От строежа на станциите се краде много повече, в сравнение с строежа на тунела на метрото. То ГЕРБ може и през 100 метра да ги сложат по тази причина. Изберете си ги пак и ще видите на какво още са способни.

15

Пешко

преди 8 години

До Анонимен 10, реално, ако си купиш карта, цената на билетчето горе-доле ще ти дойде точно на 50-60 стотинки, така че се чудя за какво мрънкаш

14

Пешко

преди 8 години

До до 11Може, а може и да не е, важното е, че има метро, с което да разцъква общо взето където си поиска.

13

Някой

преди 8 години

Пак се намериха критикари :) :) ей няма угодия Българското човече :). Метрото е мн по удобно от градския транспорт/таксита/и собствена кола. Като се има предвид големината на София на колко често искате да се спирките?!?! Едната на Сердика и другата в Младост??? Тцтцтцтцт..*** народ, та чак вдълбнат!!!

12

до 11

преди 8 години

Може да е ЛГБТ и да е участвал в прайда...

11

Анонимен

преди 8 години

Никога не съм можел да разбера защо хора с мъжки псевдоними си слагат снимки на девойки като аватари. Е сега този Пешко: момченце ли е, момиченце ли е, или се възприема като амалгама между двата пола?

10

Анонимен

преди 8 години

Реално билета за градския транспорт в София трябва да струва около 50-60 ст., но пуста алчност гербаджийска, ненакрадоха се. Сега вероятно фандъкова и ГЕРБ пак ще вдигнат цената на билета, може би на два лева, защото ГЕРБ били построили 12 км метро и 12 нови метростанции.

9

Анонимен

преди 8 години

На всеки един километър, станция на метрото!!! Това да не е трамвай?!Ако продължават в същия дух, скоро ще има по един общ вход за две съседни метростанции.

8

Пешко

преди 8 години

До Анонимен 6,от зор да измислиш кусури дрънкаш глупости - ще, ще, ще... Само за протокола билтчето за градския не беше пипано поне 6-7 години, точно през които се построи метрото (щото Станишко, Доганчо и Царя не ядат метро и го бяха замразили така да се каже). А иначе относно разстоянията за теб явно решението е да се пътува с влак или самолет из града

7

Къртица

преди 8 години

И пак ще го пуснат предсрочно през месец август, независимо че първоначалния срок беше април ;)

6

Анонимен

преди 8 години

Утре тази кметица от ГЕРБ ще се изтъпани и ще оправдае новата цена от 3 лева за пътуване с метрото с тези нови 12 км и 12 метростанции. По принцип не става ясно защо има толкова нагъсто спирки на метрото. Добрата практика сочи, че на 1 спирка на метрото има 3 спирки на дублираш отгоре метрото надземен транспорт, т.е. разстоянията между спирките трябва да са по-големи и да остане надземния транспорт, а не да го махат, както некадърно правят общинарите и кметовете в последните години.

5

Анонимен

преди 8 години

С новите 12 метростанции,билетчето ще скокне към 2,80лв.

4

Анонимен

преди 8 години

ГРОБарете са на асфалт,нали ***?

3

Марчето

преди 8 години

Път да правят, в метрото няма бизнес!поздрави от АМ Хемус.

2

Анонимен

преди 8 години

Важното е, че усвояването върви по план. Самоковската *** - все по-богата.