45

Анонимен

преди 7 години

Тук умник до умника коментират. Двойките на матурите са именно защото не останаха луди да работят за 500 лв на месец... малцина са ентусиастите, работещи за чест и слава и се благодарете, че ги има и тях... свестните учители са малцина... 50 лв на месец е картата за градски транспорт в София, елате да работите за учители вие за 500 лв, да ви бият оскотели родители и да ви се натяква, че сте неспособни.

44

Анонимен

преди 7 години

До IraАма куковицо, да не би учителят да се явява на матурата? 60% от учениците напускат залите, ако са хванали ТРОЙКАТА! Е от тях половината не са преценили ...

43

Бивш учител

преди 7 години

Пазарна икономика!А и рибата се вмирисва от към главата! Главата няма идея въобще как да реагира, как да упражнява контрол, всички в министерства и инспекторати, а и директорите, ка уж след конкурс назначени, но, публична тайна е, че успява този, който е най-близко до управляващите в момента, и членува в правилната партия.След това-гледа да не си създава сам работа , че и проблеми. Заплатите? А за 550 лева академици от Силиконовата долина ли искате да дойдат да работят, или???

42

Анонимен

преди 7 години

До fifiабе пълни глупости ! Къде в България се дават пари за постигнати успехи ? Може би политиците ни, адвокати и съдии, полицаи , лекари ? Затова ли сме на последно място по всичките тези изброени сектори. Политици ,адвокати, доктори въпреки че съсипаха цяла България са престъпно МНОГО захплатени !и къде са им резултатите ?

41

Ira

преди 7 години

На матурите масово двойки,чудят се как да ги броят,че да са по-малко.За какво да им увеличават заплатите?

40

Анонимен

преди 7 години

"щедростта" на Кунева - паролата на новата реформа.

39

Дебел депутат

преди 7 години

420лв,толкова трябва да е заплатата на даскалите

38

Ф.С.В

преди 7 години

---Кунева не дава тези пари !!! ДЪРЖАВАТА ГИ ДАВА (пари на народът)!!!!-- и това е смешно увеличение през 2017 хлябът ще е 1.50 билета за явтобус ще е 1.50 и всичко друго ще е с 10 % нагоре !!!! България е свършила като държава - всички го знаем само политиците се правят че не го ВИЖДАТ !!!!

37

Анонимен

преди 7 години

Кунева дава 10% увеличение на заплатите на учителите--------------------------------------------------------------------------Хахахахахаххххххххх - от 500 на 550, поредната подигравка!

36

fifi

преди 7 години

За какви заплати говори госпожата.И 5000 лева да им дадат пак ще си е същото.Те половин година са във ваканции.Познавам една учителка ,на която и двете и деца завършиха училище с тройки.Не искам да споменавам как са възпитани и какво е поведението им.Те собствените си деца не могат да научат и възпитат а вие чакате да научат вашите.Видя цяла България и слабите успехи на матурите.Нека се увеличават заплатите но за постигнати успехи.

35

Анонимен

преди 7 години

До Др Стойчев ДОКТОРЕ ОТ УЧИТЕЛИТЕ САМО 1 % ДАВАТ ЧАСТНИ УРОЦИ,ОСТАНАЛИТЕ СА ЗАПРИЛИЧАЛИ НА КЛОШАРИ А ОТ ВАС ДОКТОРИТЕ 100 % ВЗЕМАТЕ РУШВЕТИ ПО -ГОЛЕМИ АКУЛИ В БЪЛГАРИЯ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ, СЪДИИТЕ И ЛЕКАРИТЕ НЯМА ! А И ПАРИ ЗА ЧАСТНИ УРОЦИ ДАВАТ ТЕЗИ ,КОИТО ИМАТ И НЕ СА ТАКИВА КАТО ВАС ,ОСТАНАЛИТЕ САМО ЦЪКАТ С УСТА !

34

Анонимен

преди 7 години

ДАВАТ КАТО НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ,ЗАЩОТО ЗАПЛАТИТЕ НА УЧИТЕЛИТЕ СА ПО 500-600 ЛЕВА И 10% СА ПО 5-6 ЛЕВА. ТОЧНО КАТО НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ИМ СЕ ХВЪРЛЯТ ТРОХИ ...ИНАК ДАВАМЕ МИЛИОНИ САМО ЗА ТОАЛЕТНАТА ХАРТИЯ НА ДЕПУТАТСКИТЕ АКУЛИ И НА МИНИСТРИТЕ !

33

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 3710% от дъжавния бюджет в продължение на 10 последователни години. Тогава икономическият растеж ще стане двуцифрен, а България по-добро място за всички. Изпитана рецепта, но май сме закъснели. Трябваше да се направи преди 26 години, а не да гоним михаля.

32

Анонимен

преди 7 години

Абе то хубаво, ама откъде ще вземе тези пари?

31

Даскал Пандо

преди 7 години

А пенсиите на тия ,които се пенсионираха през 1997 г и им беше включена за изчисление 5$ месечна заплата !!!!

30

Анонимен

преди 7 години

Заплатите във всички сфери трябва да се увеличат с поне 50%, тези 4лв повече за пенсия и 50лв повече за учители са прах очите.

29

44

преди 7 години

Запомнете най-после,че учителят е Учител,а не преподавател.Откритие-учителят бил най-важен в рИформата!?10% нищо няма да решат!А пенсионираните учители докога ще агонизират с мизерните си пенЦийки!?

28

Анонимен

преди 7 години

До Др СтойчевИзвън темата. Вдигнете си главите и вижте голямата картина, а не се ровичкайте в дреболийки. Кой не гледа да се обалгодетелства в тази тарикатска държава. Нали именно за това говорим. Трябват нови, висококвалифицирани, морални и високоплатени учители,а не сирмахомили.

27

Jobscom

преди 7 години

A, zatui li 150 000 bulgarski uchiteli iskat da miat chiniikite ot vecheriata na europeicite?! :-):-):-):-)Za takava chista i aromatna rabota poluchavat 2500 euro...:-):-):-):-):-) i bonusi...:-):-):-):-):-)nekoi i drug kokal s mravka...:-):-):-):-):-)

26

Др Стойчев

преди 7 години

И все пак учители по езици са вечно гладни за пари-намират начин и се облагодетелстват чрез частни уроци чрез договорка между колежките и знаят за това какво ще се даде за контролно...пример:Варна 5 ЕГ -Енгл и г-жа Славова в комплект! НАП е безсилен-там е мафия-дано Германова се самосезира и помисли за мястото си...