328

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

Ше дойдат с руски -дънки .......със "СЪРП И ЧУК" --НА ЗАДНИЦИТЕ!

327

Бойко не Борисов

преди 7 години

Приятна новина. А тиквата и компания къде ще бъдат, в отпуска или командировка?

326

Анонимен

преди 7 години

...И КАТО С КВИ МОТОРИ , ШЕ ДАЙДАТ У НАС ......С УРАЛ, КОВРОВЕЦ, И ЮПИТЕР ,ЛИ....ХА,ХА,ХААААА....ИЛИ С "АРМЕЙСКИ ДЖИП--ТЕКЕЗЕСАРКИ".......ЛИ...??!.АКО ДОЙДАТ И С АМЕРИКАНСКИ МОТОРИ ....ШЕ ПАДНА ОТ СМЕХ.....ХА,ХА,ХААААААААААА....

325

Анонимен

преди 7 години

Когато Путин си замине ще има и втори гей в мавзолея, с Медведев ще станат три.

324

Анонимен

преди 7 години

До смях голям да не видят нещо и те завалийте

323

смях голям

преди 7 години

от кога станаха рокери тия *** и те на Американци ще ми се правят

322

Анонимен

преди 7 години

Между другото най-дрогираната нация е точно Русия. Гледайте малко образователни филми как живеят подчовеците и как им падат месата. Измислили са си собствен ефтин х.ероин, крокодил му казват...

321

до 441

преди 7 години

Млък, дрогиран обратен.

320

до 440

преди 7 години

Прав сте колега. Но мисля, че е време тази наркоманизирана евроатлантическа гей групичка да бъде смачкана психически и физически. Тя развращава младите хора и ги превръща в нарко-гей поколение.

319

до 438Уилли

преди 7 години

Мери си приказките да не ти затворят устата принудително. Ок, нежнии ?.

318

Уилли

преди 7 години

Ще дойде време! Който ги е пуснал ще си плати! Сега да ги посрещнем така, че да не си помислят повече да излизат от Русия!

317

Анонимен

преди 7 години

Малииииии, как треперят от прекаленото ежеминутно дрогиране нежните евроатлантици последователи на сорос. Рокерите ще бъдат посрещнати като братя и почерпени с бира. Най добре ще е да дойдат във Враца защото там сме над 95% русофили и ще се чувстват като у дома си. Ще си отпият Ломско и Мездренско пиво.

316

до 427

преди 7 години

Искате да кажете, че на някои хора акълът се е изпарил и неговото място е запълнено със смърдяща евроатлантическа течност, вие не правите изключение.

315

до 433някакъвбългар

преди 7 години

На колко дози сте днес ?.

314

чакали

преди 7 години

истинския руски моторист не е рокер и кара мотор ИЖ а не Харлей облечен е с ватенка а не кожено краварско яке и дънки тия чакали са имитатори провокатори

313

Един българин

преди 7 години

Силно се надявам румънците да ги спрат на тяхната граница и така да не успят да нахлуят тук през Дунава! Щото като ги знам нашите какви троянски коне са... като нищо ще ги пуснат тия руски бандити да ни превземат!

312

Един българин

преди 7 години

Нищо ново под слънцето. Точно по този начин навремето и Сталин е започнал да се мери със САЩ като строи сгради (в типичния сталински стил) които да конкурират американските небостъргачи. Тръгнали руснаците да си мерят... небостъргачите с американците.

311

тролгеносен

преди 7 години

"Рокер" с "Верховина " или "Иж" няма. Ако има нещо което всява респект при рокерите това са моторите. Има "класика в жанра" -Харлей, Хонда "Голд Уинг" БМВ и още няколко. Та смешника Путин тръгнал да плаши америка с американски мотори. *** 100%-ов.

310

Асан

преди 7 години

Отвратителни балкански глигани коментират рокери:) абе *** жалки я се погледнете на кво приличате бре булгаропитеци

309

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 422daaaaaaa , ti go nachukam, trol skapan