33

Шоп

преди 7 години

До Анонименмутрите ги създаде капитализмът, друже-------------Друже, капитализъм в БГ нямаше преди 1997 г, да не кажа и малко по-късно До 96 г си беше един продънен соц, ни риба, ни рак. Капитализъм има когато има капиталисти - свободни хора със собствен бизнес.

32

Анонимен

преди 7 години

Ми невинни са момчетато. Те 40 души с брадви си ходят още от деца така. А бронежилетките са модерни сега. Сметайте тоя каква мутра е щом го слагат невинен.

31

Анонимен

преди 7 години

този *** откъдето и да го погледнеш, все е отвратник.

30

Шоп

преди 7 години

Има обективни показания от чуждестранни туристи - скандинавски граждани, така че не можем да се съмняваме в обективността.-------------Wow! WTF!Tsatsaroff пак демонстрира чудеса от логика.

29

Анонимен

преди 7 години

Само за десет дни българската прокуратура успя да съобрази, че когато четиридесет души се стрелят насред Слънчев бряг, има убит и ранени, то вероятно не става дума за битова свада, а за нещо "по-така"? Каква скорост, каква ослепителна проницателност!Поклон на мъдреците, стигнали до такова прозрение ;)

28

Анонимен

преди 7 години

Бла-бла, Цацаров говори, колкото да се намира в работа. Всичко живо по тоя край е корумпирано и е вътре в играта. Колкото и проверки да пуска, полицията, данъчните и който и да било няма да открият нищо. Единственият начин някой от мафията да го отнесе, е да го очистят от конкуренцията. Както щеше да стане и сега.

27

777

преди 7 години

А бе ЗА КАКВОТО И ДА Е!Не може да се стрелят като по филмите А Прокуратурата ни е пълна порнография Но за всичко е виновен дявола сатаната ДС които направиха демокрацията и създадоха цялата корумпирана държава но и технния час на възмездие иде

26

zz

преди 7 години

Чадъристан

25

патриот

преди 7 години

Цацаров, бъди жива риба, не консерва човече !

24

Без думи

преди 7 години

Цаца ... я направо орден Стара планина за МО ... какво му мислиш президента ще му го даде без проблем !!!

23

Анонимен

преди 7 години

Явно е имал на предвид, очите никога не льжат!

22

Гигов

преди 7 години

Прочетох всички мнения внимателно. Ама т истината е наяве бе Другарки и Другари. Най-хубавото е,че на народа очите му са отворени и не го правете на захлюпен. Аз само ще добавя,че ако не са бандитите,комунизма отдавна да е забравен,но от това няма интерес една друга...братска страна,но това е друга тема.

21

Анонимен

преди 7 години

Митьо Гьоза хем разпределял наркопазара, хем е невинен. И това са думи на прокурор. Главен прокурор.

20

Бегов

преди 7 години

Цацаров, ако си професионалист ще вкараш в панделата Тиквата , Цвъки и Плевела !А най-малкото обвинение е измяна и застрашаване на националната сигурност !!!

19

Анонимен

преди 7 години

мутрите ги създаде капитализмът, друже. По подобие на "Кръстника", едно към едно. Само че българите, както и другите славянски народи ще ги отхвърлят, рано или късно. ново Белене се задава. Но първо НОВ НАРОДЕН СЪД.

18

българин

преди 7 години

Цацаров, стига гледа тия книги, ами мисли с главата си бе брат !

17

Анонимен

преди 7 години

възстановява цялата си мощ...Какви ги плещиш, корумпе, преди 10 ноември мощният Митю Зъркелите щеше отдавна да търка наровете в Белене. Сега невинен, па и апапите около него чиста вода ненапита. Помня селото на дядо ми, заедно с други две съседни села имаха един милиционер, слабичък, но много жилав. Никой не заключваше вратите си, макар половината хора да бяха роми. Работеха в Ловеч, тежки производства, изкарваха добри пари, строяха къщи, сватби и войнишки изпращания по три дни. Днес Ловеч е

16

Анонимен

преди 7 години

Другари знайни и незнайни, мутрите ги създаде БКП-БСП-ДС за да държат народа в страх и да пълнят касичката на Позитано 20 . Забележете , че всички мутри са агенти на ДС . Това какво ви говори , а сега търсите кой бил виновен . Първо си убихте Премиера от БКП-БСП др. Луканов и до ден днешен само убийства и грабежи . Такава ретроградна и терористична партия като БКП-БСП няма в целия свят .

15

Анонимен

преди 7 години

Добре ,че избягах преди 20 години от тази така наречена дьржава

14

Анонимен

преди 7 години

Тиквата май ще има очна ставка с шопара насаме. Въйййй как го изпорти дебелия не е истина. Аахаххахахахаа