21

към 25

преди 7 години

25, ти нещо бъркаш. Дагестански народ няма. На територията на Дагестан живеят десетки различни етноса и там често се случва народностите в две съседни села да говорят на различни езици или наречия.

20

Боби

преди 7 години

До До да 23Последното което гледах от Турция - Танк откри огън по траурна процесия и това в Турски градПоследното което гледах от руския спецназ - изведоха жена и деца(вероятно роднини). след това сринаха къщата в буквалния смисъл на думата върху главите на терористите които отказаха да се предадат и бяха доказано въоръжени.

19

Анонимен

преди 7 години

До БобиГледай само да не те набедят за тер.орист в Матушка, че тогава *** обяснавай че не си...

18

Боби

преди 7 години

До Да 19Е искам да знаеш че втория метод е по-*** и по-ефективен. Ето Американците имат милиарди камери и хиляди информатори. В момента в който терористичната клетка от 1-3 човека САЩ доказаха че не могат да се справят със наличните системи барабар и с масовото подслушване.

17

Анонимен

преди 7 години

Тея от спецназ не бяха ли като терминатори ?Трепят ги като мухи, бати и спецназа.

16

към 3

преди 7 години

3, вчера на трибуните на стадиона - на европейското във Франция 1/3 от агитката на ирландците беше с УШАН/КИ и викаше "Украйна е само една малка част от Русия". Днес укропското правителство обмисля и съставя протестна нота срещу ирландските агенти на Путин.

15

Боби

преди 7 години

До Анонимен 13Не Дагестанци - вербуваните от приходящи ислямистки проповедници и/или имами местни на които им се плаща. Често парите са смешни. Понякога го комбинират с промиване на мозъка.

14

Да

преди 7 години

обясня и една тънка пък и не толкова тънка разлика м/у Европа и РФ.В ЕС на терористите им се осигурява адвокат,спазват се някакви права и даже убийци на деца имат претенции,че кафето в пандиза не било топло...При руснаците антитерористичната операция ще приключи с ликвидирането на всеки заподозрян за тероризъм,роднини на убийците и изравняване със земята на райони,където се предполага,че имат подкрепа.

13

Анонимен

преди 7 години

Безпределна любов към Путин демонстрират, човека при когото отиват "на крака" и чакат на опашка пред кремль :)

12

Анонимен

преди 7 години

А не ве, те Русия цял свят я обичат...

11

Боби

преди 7 години

До Анонимен 11Ано *** след като казваш това значи нямаш НИКАКВА военна подготовка. На всички места по света полицията търпи загуби в началото на атаката Дали ще е от бомба или прицелен огън няма значение. Важното е след това да догонят и хванат/унищожат престъпниците.

10

излагация

преди 7 години

нещо превода се е объркал!!!=> убити са 4 войници от специалните части и 6 полицая в серия от взривове в Дагестан

9

ОТРК 9К720

преди 7 години

2-ри ден на STief-16. На площадката на Руския Давос присъстват бизнесмени и политици от цял свят. Решават се глобални проблеми, но журналистите премълчават значимото за мира и сътрудничеството. На територията на РФ трябва да се случи и нещо негативно, за което да могат да пишат медиите и по тази причина да не споменат и дума за триумфа на Путин в Санкт Петербург.

8

Анонимен

преди 7 години

Свобода за поробените народи в РФ

7

алоуу

преди 7 години

естествено, че нямат БХК (Български хелзински комитет). е, ако имат би следвало да е РХК (Руски хелзингски комитет). е, вие си знаете по-добре. С обич, учителката ви от началния курс.

6

Ха-ха-ха

преди 7 години

Така се действа поплювковци такива от управлението на България и ЕС!

5

Анонимен

преди 7 години

До БХкТия нямат ли си БХК в Русия,и веднага да ревнат за нечовешкото отношение на руските войници спрямо миролюбивите ислямисти.-------В диктатурите няма БХК...

4

БХк

преди 7 години

Тия нямат ли си БХК в Русия,и веднага да ревнат за нечовешкото отношение на руските войници спрямо миролюбивите ислямисти.

3

Анонимен

преди 7 години

Кво правите бе уша.нки, ще се изтрепете.

2

няма съмнение

преди 7 години

Дългата ръка на евроатлантическите ценности, но да не забравяме, че ръцете могат да бъдат отсечени по крумовските закони.