52

Анонимен

преди 8 години

До до 58--61;Изобщо Русия не дойде да те освобождава. Тя дойде заради интересите си.Защо ни РАЗДЕЛИ ? Защо раздаде половината ни земи на съседите ни ? Защо беше против СЪЕДИНЕНИЕТО? Защо изгони Батенберг ? Защо УБИ Стамболов.? Защо ни провали през Балканската война. Защо ни окупира и ни натресе пещерния комунизъм? Защо ...Защо

51

До 67

преди 8 години

Ахаа..чужди..да, след като всеки, който посмееше да каже нещо против нацизма отиваше в лагер. Първите лагери бяха построени на територията на германия за германци. Но какво ли да ти обяснявам.такава ти е службата, да тролиш против Русия и да разнасяш заразата на омразата по нета. кофти начин да изкарваш пари ама за друго като не ставаш...

50

Анонимен

преди 8 години

Ако руските коли бяха добри дори руснаците щяха да си ги купуват. Но и руснака иска чуждоземна кола, телефон, храна, стоки за бита и ежедневието.

49

Анонимен

преди 8 години

Купувате западни коли втора и трета ръка, но не купувате нови руски коли, нали ?!Защото дори нови руските коли са бараки.

48

Анонимен

преди 8 години

Защо нямате нищо произведено в русия по домовете си?Защото не искате да си хвърляте парите на вятъра.То и в магазините няма руски стоки. Никой не продава руски *** :)

47

Анонимен

преди 8 години

Хитлер избиваше чужди.Ленин, Сталин и Берия избиваха милиони СВОИ.Това е русия ...

46

до 64

преди 8 години

а ти кво си бе? ха..ха..спокойно че ще ти изскочат очите от злоба или дрогата все още не си си взел?

45

Анонимен

преди 8 години

Спокойно народе, новината от последните минути е, че над франския парламент се развяват вече руски знамена. Явно руските футболни фенове преизпълняват поставените си задачи...а трябваше само да ошамаросат английските хулигани..

44

Анонимен

преди 8 години

Русия е една злобна пияна старуха ...

43

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен--47; Русия е най--големия АГРЕСОР. Тя е виновна за всички войни. И за собствения си народ е престъпна.

42

Осман

преди 8 години

Русия трябва да бъде унижавана както го направи Ердоган.Напляска кремълското жуженце.А то се разрева и забрани туриьма в Турция за руснаците.

41

до 58

преди 8 години

Да, турчино, най-вече когато Русия освоби България от вашето 500 годишно робство.

40

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен--42; Крим си е АМЕРИКАНСКИ. Другаря ви Ленин го заложи за да вземе голям ЗАЕМ от САЩ. Хрушчов го подари на Украйна за да го спаси. Ясно ли тие неграмотнико.

39

Анонимен

преди 8 години

Ха..ха..тези с 4 батальона от по 1000 човека ли ще плашат Русия. Та то само руските футболни фенове ще ги пребият за нула време:))))

38

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен--40;Русия винаги ни е била враг. Цялата ни история е пълна с примери. Тя ни натресе вас *** прости. САЩ ни освободи от вас без война и окупация. Ха сектир.

37

Анон

преди 8 години

До Анонимен 49 Това им е отбранителната цел. Да вървят по стъпките на Наполеон и Хитлер. Така отбранявайки се искат за алчните им господари цялата територия на Русия, съответно всички природни ресурси и руското население под робството на САЩ. Това е крайната цел на САЩ под егидата на НАТО. Затова и НАТО не се разформирова, затова и не поканиха Русия в ЕС.

36

Боби

преди 8 години

До Анонимен 45Ано Умни 4 батальона 1600-2000 човека Руснаците като правят "Проверка на бойната готовност" изкарват от казармата за учение по 100 000 на веднъж и това вече се счита за норма. Просто не ми се мисли. Последното което НАТО направи Учение с 8 страни включително Украйна и Франция - само дето не казват колко е голямо учението ...450 000 са САЩ/НАТО войски в Европа към момента. Пратиха 4 нови батальона на предната линия без поддръжка. Хе хе хе та кой казваше че ще цапа?

35

Боби

преди 8 години

До Odysseus 37Бързото приемане на Литва, Латвия и Естония в НАТО в момента се разглежда като грешка. Тези страни нямат ТИЛ. Тоест при едно нападение на Руски сили НАТО няма къде да отстъпи - може само ГЕРОЙСКИ ДА УМРЕ. ама такова Корабни групировки (чак в Германия и проливите в Дания - на един ден път) На всичкото отгоре Литва, Латвия, Естония, (Евентуално Грузия) и Молдова са толкова малки че се прострелват от полевата артилерия. Тоест не може да се създаде ПВО зона. а без Авиация ...

34

Анонимен

преди 8 години

До ШопМлък, турски гъзолизец.

33

Боби

преди 8 години

До Odysseus 34Което написа е вярно , но Китай иска да си върне Тайван - въпрос на престиж а Американците пречат. Там са остатъците от Царското Китайско управление от гражданската война. За това Китай е почти построил(70%) нов Самолетоносач, заложил е още 2 и има проект за по-голям.Индия е между *** Пакистан и Наковалнята Китай - САЩ и западния свят не им трансферират оръжейни технологии така че остава РФЕгипет от собствен опит разбра Купувй от всички по малко оръжие за да не те блокират