32

Случаен

преди 7 години

Тези с бурките в БГ не са никакви мюсюлманки . В БГ българи , турци, помаци , евреи, арменци , *** и т. н. са живяли приятелски и съседски. Тези новите мюсюлманки са платени. Те смучат пари от разни организации и същевременно вземат помощи. С тези бурки всичко е пародия и поставеност в подчинение срещу заплащане. Скъпи сънародници, законът е правилен, но всички трябва да следим дали се спазва от тези така наречени мюсюлманки . Всеки който види такива трябва да докладва на полицията.

31

Анонимен

преди 7 години

Правилно, но за да се отстрани пясъка данъците на ислямистите трябва да се удвоят и да се бетонира навсякъде с асвалт за да няма пясък и глобите за носене на бурка трябва да са от 100 000 лв нагоре за да има пари за бетон и асвалт.

30

тошо от преизподнята

преди 7 години

Другари и другарки,еволюцията в партията е факт.Преди години ги гонехме с печатите защото са разголени,сега ще се глобяваме защото сме покрити.

29

валентина

преди 7 години

значи,и аз съм пообиколила и живяла в чужди страни,НО където и да съм живяла Винаги се нагаждам според законите и нормите на дадената страна.Но това си е до акъл!НЕ МОЖЕ който и да е да ти гази собствената земя и да си прави,каквото си иска,всеки е в правото си да се засяга,ако даден индивид от друга страна не уважава правовите норми на страната ти.Така,че скъпи мюсюлмани-или живеете по законите на страната в която сте-или си отивате на място,на което да си развявате байрака!

28

до 33

преди 7 години

"Ами един потенциален джихадист камикадзе едва ли ще е толкова загрижен за безопасността си и нищо не му пречи да налупи каската и да се гръмне с мотора."То не му пречи и без каска да го направи. Бурката се забранява, защото тук е Европа, а не някоя примитивна ислямска ***.

27

Анонимен

преди 7 години

Не съм чул будистите да се оплакват, че не им е разрешено да ходят като нинджи по улиците.

26

Анонимен

преди 7 години

до 26И ти си една куха каска!

25

1

преди 7 години

Прекалено много се раздуха случая. Франция ги забрани и това е правилният начин. Тука медиите си изкараха 6 месеца по темата от скъпото ефирно време!

24

Анонимен

преди 7 години

ДА ИМ СЛОЖА ХУРКАТА ПОД БУРКАТА НА НИНДЖИТЕ!

23

до 26

преди 7 години

Каските на мотористите защитават водача от травми на главата, те са длъжни да ги носят с цел безопасност и само докато карат мотора. Бурката не те защитава от нищо, тука не е пустиня.

22

Анонимен

преди 7 години

традиционно облекло за пустинята :) само че България не е в пустинята и тези чаршафи не са традиционни за нашите мюсюлманки. Жените тук си носят забрадки от време оно

21

Илия

преди 7 години

Както казва мюфтията облекло в пустинята. Европа не е пустиня и има начин на обличане. Който иска в пустинята да си носи бурки, който исак в Европа носи това което за Европа. Ако искам да живея в Саудитска Арабия, жените не ходят по къси *** и по тениски. Така че да си намерят място в света където се ходи с бурки, Европа не е това място.

20

Анонимен

преди 7 години

Нищо подобно. В Белгия, където бурките са забранени, никой не ходи в тях по улиците

19

Анонимен

преди 7 години

"Колкото повече фашизъм, забрани и репресии срещу мюсюлманите- толкова повече противодействие ще има."Толкова повече палки ще ядете. И правни мерки няма да можете да предприемете- европейския съд се е произнесъл, че забраната за бурки е законна.

18

Анонимен

преди 7 години

"Бившият главен мюфтия: Това е традиционно облекло за пустинята"Жените на териториите на ИД също са задължени да носят бурки.

17

ДА!

преди 7 години

НАЙ-ПОСЛЕ И В БЪЛГАРИЯ СЕ ПРИЕ ЕДИН НОРМАЛЕН ЗАКОН, КОЙ ОТДАВНА ГО ИМА В НЯКОЛКО ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ!А КОЙТО НЕ ГО СПАЗВА ,МВР И ДРУГИТЕ ПХРАВООХРАНИТЕЛНИ ОРГАНИ -ТРЯБВА ДА СА НА МЕСТОТО СИ!

16

Анонимен

преди 7 години

А ако забраним на диваците с бурките да напускат страната, това ще предизвика ли обратен ефект?

15

моля?!

преди 7 години

в българското законодателство не пише, че ТРЯБВА бе ........ "ПУСТИНЯК"ай сектир към пустинята - не пробвайте да правите и БЪЛГАРИЯ такава

14

Анонимен

преди 7 години

В Сирия може да няма, но в България ще има! От Гоце Делчев до Айтос, от Айтос до Разград! Колкото повече фашизъм, забрани и репресии срещу мюсюлманите- толкова повече противодействие ще има.

13

45205

преди 7 години

В корана няма текст който да ги задължава да носят черни чаршафи, но има такива които ги водят към джихад, а бурките са униформата на този арабски джихад или култ на смъртта в черно, те са майките на бъдещите народени в благоприятна среда спонсорирани бойци които ще нападат и убиват неверниците, с други думи ще убиват нас в гостоприемна и толерантна държава. Затова ще ги носят дори без наличието на пустиня да ни го навират пред очите но дори тогава няма да го разберем.