21

Хотелиер-бетоновоз

преди 8 години

Балконинга вече не е интересен. Набира популярност Махленско-Свадния Балконинг - скачаш в басейна от 3-я етаж, докато в кръчмата отдолу свистят куршуми.

20

Мечти

преди 8 години

Мечтайте си. Нека мутрите се стрелят по морето, пък да видим колко туристи ще дойдат.

19

Анонимен

преди 8 години

Горкия "бранш"! :)))))) Като си помисли човек, че т.нар. братш се състои от позастаряла Балкантурист-номенклатура и разни представители на анатомията, флората и фауната: Очите, Ушите, Главата, Г*за, Репата, Компира, Кравата, Мулето.........Що пък да си оставям пярите на тия?!? Ей ги де са комшииите - пак море, ама чисто, без ежедневен рекет за чадъри, ямурлуци и к`вото се сетиш!Виж, миризмата на канализация е безплатна - от входа на комплекса, та чак до прибоя ;) Не! Мерси!

18

Анонимен

преди 8 години

10 милиона желаещи да се къпят в собствените си фекалии? Интересно що за мазохисти има. Това са предимно неплатежоспособни западни абитииуренти, руски семейства, които море не са виждали и български ученици, които си заработват нещо през ваканцията. Българите ходят или в Гърция или в Турция или в някое пусто селце, където хора няма. Ама и пустите местенца вече започнаха да изчезват!

17

Анонимен

преди 8 години

Снимката някъде от Индия ли е?И това ако е плаж..

16

Жоро с моторо

преди 8 години

Българското Черноморие е било хубаво, когато се е снимало "С деца на море". Не стига че навсякъде бетон, не стига че всички тоалетни отиват в морето, не стига че всичкия персонал те гледат на криво но и храната е ужас. Ако не се осереш от всички ***коки който са във водата, гаранция яденето ще ти го подсигури... Аааа, и най-хубаво пийте само бира или бутилирано вино, че концентрата обикновено го пълнят от бидони...

15

Анонимен

преди 8 години

Е как да отидеш на море с тези доходи? Аз живея на 160км. от морето, но не съм ходил там от 1987г.На планина също не съм стъпвал. За чужбина не мога и да мисля.

14

пак ли наплив

преди 8 години

майтап бе, Уийли!!!

13

:) мх

преди 8 години

След последното фиаско в Слънчака и епопеята по спасяването на Митко няма смисъл да се коментират българските туристи - не знам как ще ги "привлекат" (т.е. излъжат). А от тези 10 млн. една голяма част ще се осъзнае бързо и няма да стъпи тук повече!

12

Анонимен

преди 8 години

ами чуждите туристи може би имат пари за бронежилетки,ние като нямаме........а също и за акваланги,за да се къпем в гадните талетни....

11

Анонимен

преди 8 години

Българите си знаем колко е "хубаво и чисто" направено нашето черноморие, затова мерси , но ще пропусна...

10

Пешко

преди 8 години

Ходя на Каваци от близо 15 години и в "нашата смяна" все сме с едни и същи семейства чехи и немци. Хората се кефят много, идват с кемпери и канят приятели. Отделно на самия къмпинг е пълно с чужденци. Може би не харчат по 100 лв на ден, ама си идват хората. За щастие статутът на района е резерват и не се очертават бетони и тухли

9

Аз

преди 8 години

До Анонимен 3То се вижда, че от години пък вие не ни трябвате. Ако искаш да си починеш - кеф ти Гърция, Турция, Албания, Черна гора, Хърватска. Без диария, без чалга, без непочистени плажове, безбожни цени и думкаща музика до среднощ.

8

Анонимен

преди 8 години

Догодина си търсете парите от Плевнята като не дойдат и братушките. Някак ще се сместят у Крим на море.

7

Анонимен

преди 8 години

Нека да чакат-мечтите са безплатни.

6

Emigrant

преди 8 години

Такааа, за сведение на бранша и журналистите. Адриатическата ривиера е пълна с български и чужди туристи, които са били един път на Чалгаристанското бетономорие и не искат да повторя. Защото там и Хърватска и Черна Гора знаят как се прави туризъм. В Чалгаристан идват неосведомените какво ги очаква и бедните чужденстранни туристи за алкохолен и секс туризъм.

5

Анонимен

преди 8 години

Чужденците идват на нашето море да опитат и повече не стъпват . Българите си го знаем и търсим нещо по добро или различно. Поради тези причини и елементарното мислене на бранша няма как много Българи да ходят на нашето море .

4

Анонимен

преди 8 години

Пари на мутри и на хора с имена Митьо очите, Божо Козела, Иван Кравата, Пешо Магарето не давам. По-скоро ще ида в Гърция или Румъния поне няма да ми се налага да ходя с брадва и бронежилетка и да се къпя във смърдящите *** на бозавите англичани.

3

Анонимен

преди 8 години

А може пък българите да не искат услуги по плажовете ?

2

Анонимен

преди 8 години

Боли ме шпека за бугаристанците. Да ходат при византииците там да ги търпят.Тая година хотела е пълен с Немци и Руснаци, които идват с трансфери а не с пробитите си кошове на които трябва да търсим паркоместа. Та не са ни затребвали много Люлинци.