13

Анонимен

преди 8 години

Най лесно да обвините баба си Меркел . Само че чий агент се явява тая баба , явно не е в ползу Европейску. Най-малко немску.Тука нямаме ли си такива фигуранти, я да видим. Едно чаталче с допълнителни милиардчето овесиха ли ви. И децата ви ще го мъкнат тоя воденичен камък .

12

Анонимен

преди 8 години

какъв е извода, че прекомерната толерантност води до рязка реакция в обществото.самозабравили се сити, ония дето не се спосменават в тоя БХК сайт и всякаква друга *** живееща на гърба на обществото, ще го отнесат първи. 50% е доста, появили се сладкодумен фюрер да му мислят ***. Сега в DE, скоро и у нас, ние винаги сме с тях в големите дела :)

11

ЛИБЕРАЛИ

преди 8 години

ЕС се управлява от ЛИБЕРАЛ-ФАШИСТИ, едно време Германия се управляваше от НАЦИОНАЛ-ФАШИСТИ. Приликите са очевидни! За съжаление крайният резултат и при двете ще бъде кръв и трагедии! Хитлер искаше да заличи нациите и да създаде федерална Европа, сега либерал-фашистите също искат да унищожат нациите и да федерализират континента! Хитлер искаше доминация на една нация, новите фашисти искат доминация на марксистко-корпоративния модел. Без нации, без семейни устой, без етнически и национален стълб.

10

Анонимен

преди 8 години

А тези мигранти от къде дойдоха, много странно ?! Що не си стояха по къщите, А ?! Я, ама то някой им бомбардирал домовете, и им избил семействата . Като не се казват без страх причените а само се цитират статистике, все по зле ще стават .

9

Анонимен

преди 8 години

Дали е случайно? Кой има ИЗГОДА от това хората да се радикализират. Кой пали войните !? И печели...Те не си ли признаха сами за едни 5милиарда и един преврат който финансираха ... Къде войските им са с резолюция на ООН или пък поканени ?

8

Анонимен

преди 8 години

Меркел с небалансираната си политика спрямо мигрантите благоприятства избуяването на крайните екстремисти. И у нас си имаме такива у-роди, някои от които дори пишат тук.

7

пешо

преди 8 години

срам и позор ако е вярно. светът явно полудява, а в хората явно е кодирано да търсят конфликти и война.

6

Берлин

преди 8 години

Днес.бг цитира Билд. Смях в залата.

5

Анонимен

преди 8 години

Меркел е виновна

4

Анонимен

преди 8 години

Баба им Меркел ще им вкара още едно милионче, след това ще почне трепането. Така е като не искате бели работливи Българи и Румънци - хак да ви е...

3

123

преди 8 години

Това е нормална реакция на обществото,страната им се превръща в бежански лагер и хората търсят защита....

2

Анонимен

преди 8 години

ГЕРМАНИЯ НАД ВСИЧКО ТОВА Е В тоалетната Б само министрите с такъв лозунг

1

Меркел

преди 8 години

Каквото сам си направиш и господ не може да ти помогне!