12

Шорошофоб

преди 7 години

Много ви знаят балалайките, ама си глътнахте граматиката в Марсилия. Щели да гонят Русия, муа-ха-ха-ха-ха-ха-хаааааааа...Откъде ще вземате газ после бе китки, а? Я кажете? С Русия можете единствено да се съобразявате. Толкоз.

11

Анонимен

преди 7 години

До 11Ало олигофренче добре четеш в интернета, но чети и между редовете. Няма по *** народ от краварите. Всеки ден убийства, защото оръжието се продава повече от хляба на всеки ъгъл без ограничения. Я се поинтересувай колко хиляди американци участвали във войни по света всяка година се самоубиват заради престъпленията , които са правили. По телевизия "Алфа" дадоха точна информация от американски сайтове за тези неща, но ти не си я гледал. .Американската армия е пълна с педофили и гейове

10

acca

преди 7 години

8 - ти си супер жалък - не подкрепям другите империалисти в лицето на щатите, но интернет е пълен с изстъпления от руснаци - отваряш youtube и гледаш за каква тотална изродщина става дума - трябва да си пълен ***, за да не видиш истината, когато ще ти избоде очите. техният народ е сбъркан генетично.

9

1:1

преди 7 години

Аз пък не мога да разбера каква е тази истерия около Русия. Тя е сложена на 20-то място според УЕФА,Англия на 5-то. Белгия на 1-во. Тя не е сочена за фаворит изобщо. Старта на Белгия ме учуди. Франция и преди писах залози на всеки мач до финала.

8

Путинофилов

преди 7 години

Нашите футболни гамени, са по-силните гамени!

7

Анонимен

преди 7 години

Не остана и едно кътче от обществения живот на хората по света , в което краварите зад океана да не се намесиха и да него унищожиха. Цяла Европа се превърна в *** на САЩ и желанието да се напълни с ислямисти, да няма национални правителства , а само заповеди от САЩ. Краварите се намесиха и в Евровизия и победи за травестити и некадърни украинки. Сега и в спорта. Щяха да бойкотират ОИ в Сочи. Какво се оказа- най- добрите до сега. Сега война срещу Русия като се знае , че *** са Англия.

6

Анонимен

преди 7 години

Само гледайте да не ги приебете за домакинството на световното в Русия през 2018г.Защото ще го отнесе ИДИЛ

5

Правий сектор

преди 7 години

Не ги гонете, Жуже ще ги накаже - в Сибирь лято хароший климат за тренировки...

4

Анонимен

преди 7 години

А английският отбор кога? След като неговите хулигани са във всеки екшън участници.

3

без клауза

преди 7 години

В устава на UEFA не е предвидено отбор да бъде изгонен или служебно дисквалифициран.

2

Крим си остава руски

преди 7 години

UEFA и да гони Русия и да не гони Русия, Крим си остава руски!

1

gost

преди 7 години

И тия са на хал като нас руска простотия