11

Бял Родител

преди 7 години

Безплатен обяд няма и това трябва да стане ясно на 100% от обществото. Който не работи не трябва да яде са казали предците. Писна ми с моите доходи да издържам хем моето дете, хем шайка хрантутници!!!

10

Анонимен

преди 7 години

Не съществува понятие забавачка- то е само в речника на журналята. Та за труда- а сега платен ли е?! Една учителка се грижи за отглеждането на 30/35 деца и една помощничка, след обяд е колежката и- та и аз питам кога ще започнете да плащате труда на детските учителки. Обществото е със свръх очаквания, а работещите изнемогват, я отворете на киндергартен и вижте по колко деца са в група. В Австрия начинаеща учителка започва с 2005 евро, а тук чисто някъде с 500 лева.

9

читател

преди 7 години

Разбира се, че безплатно. Те са деца на 12-14г. деца, които не могат да работят (съответната агенция не позволява).Следователно : ние плащаме. Все повече и повече.За кого?И до кога?

8

Анонимен

преди 7 години

Ама те и сега ходят на забавачка безплатно.Тъй като майката се води самотна,без доходи на 23години с пет деца.

7

Анонимен

преди 7 години

Това равни права ли са, българи 100лв роми 0 лв.Не трябва ли да се интегрират,

6

ha ha ha

преди 7 години

То пак е добре, че не искат да им плащат за това, че пускат децата си на градина.Кой знае пък - може и да им плащат, само че по перо "интеграция" и "стимулация".Щом ги стимулират да раждат, дори още като деца, щом им плащат, за да не работят, щом им плащаме тока, водата, автобусните билети и каквото се сетите, защо да не е включена и детската градина?

5

Анонимен

преди 7 години

1, НЕ СИ ПРАВ- ТУРЦИТЕ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЧИСТИ, РАБОТЛИВИ, ОБИЧАТ ДЕЦАТА СИ, ТЕ СА ВСЕОТДАЙНИ И ГРИЖОВНИ РОДИТЕЛИ, КОГАТО МИНАВАМ ПРЕЗ ТУРСКИ СЕЛА- ТЕ СА ПОДРЕДЕНИ, ЧИСТИ, ДВОРОВЕТЕ ПЪЛНИ С ЦВЕТЯ, А ВЪТРЕ ЧИСТИ И СПРЕТНАТИ ХОРА ПРЕВИВАТ КРЪСТ В ГРАДИНИТЕ СИ, ЗА ДА ОЦЕЛЯВАТ.

4

Анонимен

преди 7 години

Ние пък имаме такова условие, който не спазва закона отнема му се българското гражданствo един шут и да се маха.

3

Анонимен

преди 7 години

Труда на хората в забавачката кой ще го плаща ?

2

Анонимен

преди 7 години

Няма безплатни неща.

1

Анонимен

преди 7 години

То целият им живот е безплатен, защо трябва да плащат за градина? Децата им са да изкарват пари, а не да харчат за тях. Нали знаете - професия майка.