17

Анонимен

преди 8 години

СЛЪНЧЕВ БРЯГ Е С ГИГАНТСКА ПЛАЖНА ИВИЦА ПО-ГОЛЯМА ОТ НА АЛБЕНА!!!!ВЯРНО ИМА МНОГО ХОТЕЛИ НО ПРИ ТАКАВА ПЛАЖНА ИВИЦА МОЖЕ И ОЩЕ ДА СЕ НАПРАВЯТ :D

16

яф

преди 8 години

по чисто е от пристанището в Варна, но приципно е мърсотия ставаш целия на някавки пъпки от водата.

15

до трoл No6

преди 8 години

Миналата година, мили ми ***, България построи пречиствателна сганция за 97 млн лева, обслужваща и Слънчев Бряг. Осигуряваща 100% механично и химическо пречистване.

14

.

преди 8 години

Последния път, в който отидох няколко български майки си изходиха прекрасните чеда точно в морето. След това не ми е стъпвал крака там. Не държавата е виновна, че хората с**ат в морето.

13

Жоро с моторо

преди 8 години

Тея как не ги е срам??? Точно на средата на плажа на Слънчев бряг, на 200 метра от прехвалените Какао и Ла Кубанита има едно приятно жълто каналче... В близост до него е моста. Да заповядат там тея лакей, да ги черпя по една лимонада от него... И да им гледаме сейра. Масово хората посетили Бг Черноморието се връщат със стомашни проблеми. А от телевизията ни засипват с обяснения как това било летен грип... Видиш ли, не било от тъпите бактерии завършващи на ***коки...

12

Анонимен

преди 8 години

Аканото идващо от мутренските хотели мирише на рози. За вкуса не знам.

11

Инженер

преди 8 години

Кирето и Еленчето, вместо сега да ривът сега по вестниците, да звъннат на Станчо да му дирят сметка, оти ги оплю тогаз сите, кат' му дадоха лани бол пара за тоз пуст син пряпорец.

10

Анонимен

преди 8 години

Канализация в морето,кофти храна,вода мърсна, бетон мърсен,въздух замърсен,просяци мърсни,жорковци мунгасии мърсни,мутри,апаши,наркоци...и всичкото това яко бие по джоба.И искате туристи ама няма вече овце за подстригване!

9

Инженер

преди 8 години

*** = днес . бг . Не бъдете толкова скромни;)

8

Инженер

преди 8 години

Именно от въпросния "Син Флаг" оплюха българските плажове, в една негативна ПР кампания, в която се включи и dnes.bg/stranata/2016/05/10/imame-more-no-plajovete-ni-ne-struvat.301913 . Затова сега недейте го развява толкова. Въпросния "Син флаг" получава всеки, който плати на г-н Станимир Георгиев съответната сума. Тъй като само 10 курорта са си платили, цялото българско черноморие беше "оплюто", че не струва. Сега се чудим защо няма туристи. Както се казва, храни куче да те лае.

7

Анонимен

преди 8 години

Бъка от мутри, те са най-мръсното нещо, така че няма как да не е мръсен. А който ходи на подобни места, или е като тях, или е напълно неориентиран и неадекватен (Понеже явно по някаква мистериозна причина очаква друго).

6

Анонимен

преди 8 години

Тия какво стана с логото им бе, дали пък да не си сложат за лого едно око, пистолет бронежилетка и брадва.

5

Анонимен

преди 8 години

Кое е чисто бе, Иванова? Канализацията на Слънчев бряг всеки следващ кмет обещава да я прави и все не стига до нея. Като удари един по-силен дъжд и хората тръгват с лодки по улиците. Та всичката помия от хотелите къде отива бе, Иванова? Къде се излива? Я отговори на този въпрос, пък после обяснявай как всичко било чисто!

4

Анонимен

преди 8 години

"Еко флагът се присъжда заради комбинацията от уникална природа и световен стандарт на управление на плажовете."Нормално е да им дадат "Син флаг" за уникална природа. Толкова кубици бетон на едно място......

3

Анонимен

преди 8 години

Само не мога да разбера къде видяха "Уникална природа", за да ги наградят. Зеленината или са я видяли в началото на 90те или тя се е разлистила в наши дни от портфейлите на мутри/политици.

2

Анонимен

преди 8 години

Пясъка е мръсен и вечно примесен с цимент, първо да измият песъчинките една по една после ще я мислим. Влизаш във водата и излизаш като статуя

1

Исти

преди 8 години

Мръсен е не плажът,а наркопазарът в Слънчев бряг. Моля,прочистете България от него и от всички подобни на него!