30

G

преди 7 години

Ако го лекуват като всеки друг да е преминал от този свят.

29

Анонимен

преди 7 години

тва докторите в НАТФИЗ ли специализират не мога да разбера

28

Анонимен

преди 7 години

Нека във всяка болница се наслагат камери,навсякъде-в операционната,в коридорите,в стаите и всеки българин с интернет да има достъп до сайта,та нека сме свидетели на "човешкото" ви отношение и грижа за ВСЕКИ пациент!

27

Анонимен

преди 7 години

Тази докторица е готова за комунизогерберастка. Бочко й е нацъкал есемесите и сега лъже по инструкции. Вероятно толкова добре и краде. Потрошиха си краката да припкат около дзъркелот и накрая го лекували като всеки друг пациент.

26

да

преди 7 години

препоръчвам на хората другия път като се озоват в болница при свой близък и попитат нали ще му влеете до 100 банки кръв.. да зададат този въпрос.. бавно и отчетливо за да имат време загрижените лекари да се посмеят на воля

25

Наблюдател

преди 7 години

Изглежда прибират подкупи за да лекуват мутрата с очите с държавни средства.

24

Бургазлия

преди 7 години

МНОГО ЛЪЖЕ тая д-р Инджова. За баща ми с часове съм чакал да КУПЯ от *** пред болницата две бележки за ДВЕ БАНКИ кръв, за да му ги прелеят и му се вдигне гемоглобина. И така всеки 2-3 седмици. Никой не го беше грижа за един пенсиониран инженер, най-добрият специалист в България по корабни радиолокационни системи. Е, един носител на Нобелова Награда като Очите е друго нещо...ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ?

23

смехурко:))))))

преди 7 години

Колко обикновени хора лишиха от лечени Заради една ***. 500 човека на ден се нуждаят от преливане.Обикновен човек го карат да си търси кръв и да плаща.Той осигурен от няколко месеца до сега струва на здравната каса над 500.000 лв Извода сами си направете ЩО ЗА КЛОАКА Е ТАЗ ПСЕВДО ДЪРЖАВА

22

Анонимен

преди 7 години

Толкова може да струват консумативите. Но всички доктори са взели поне 5 цифрена сума за "благодарност" от близките. За това щяха да си счупят краката да бързат от София и Стара Загора. Кръвта до колкото разбрах е дарена от приближените му бабаити.

21

Анонимен

преди 7 години

аз пък що смятам само 100те банки кръв са 50000 лева?

20

анонимен

преди 7 години

Такъв човек не трябва да умира, трябва да се мъчи и да разбере що е то болка. Нека се събере цялата болка от хората на които е причинил във него. Сигурно ще му е гадно.

19

Анонимен

преди 7 години

Цяла Държава трепери от едно зло ромле от махалата в Бургас

18

Анонимен

преди 7 години

Митьо внасял ли е здравни застраховки или ще го таксуват като индианец

17

АК

преди 7 години

"Лекували Митьо Очите като всеки друг пациент"Прокуратурата да следи имотното състояние на лекарите и ще видите!

16

Берлин

преди 7 години

След шумотевицата с 200 бона и 100 банки кръв, бай доктор е бил на инструктаж. Сега всичко е в рамките на нормалното. :)))

15

да

преди 7 години

точно така Митьо Очите получава стандартно лечение както всеки друг пациент в България на стойност 1/4 милион.. хубавото в цялата работа е, че и обикновения българин при нужда може да разчита на до 100 БАНКИ КРЪВ (?!?!).. нали.. :)))

14

Анонимен

преди 7 години

Митьо Очите не е ли от ромски произход

13

Професор

преди 7 години

Митьо Очите е голям Патриот като Левски и Ботев!

12

Анонимен

преди 7 години

Какъв е Очите ,че не обикновен човек и какъв е този интерес по случея,всеки ден стрелят по обикновенни хора ,но за тях медийно внимание няма какво е той повече от някой друг , аджеба такава държава няма !

11

Анонимен

преди 7 години

Нали журналята писаха още преди няколко дни, че лечението му е 200 "бона". Или може би един "бон" е 10 лв. според тях?