17

Ники

преди 8 години

Горещо те моля ,Господи, помогни на това прекрасно момиче да се оправи напълно. Мили хора нека всички й изпратим положителна мисъл,нека всчки се помолим за нея!

16

Анонимен

преди 8 години

Дано се оправи това прекрасно момиче! Колко малко ни струва да сме по-човечни и отзивчиви един към друг, да не подминаваме болката и страданието на другите. Не всички в този свят могат да са силни, напористи и дори безпардонни. Човешкият живот е най-големият дар. Бори се скъпо момиче!!

15

Усмихнтете се

преди 8 години

ние си правим лош деня и живота!Усмихнете се на непознат, задръжте врата на жена. Пуснете някой без предимство..Малките неща...Капка по капка!

14

Анонимен

преди 8 години

В тоя вълчи свят, по крехките психически хора не издържат.От нас зависи...абе не ми се говори, то нищо не зависи от нас :x

13

Анонимен

преди 8 години

до 18, да, така е, в спорта може и да бъдеш изключен, особено в отборния! Но чак това!?

12

виден уролог

преди 8 години

Е , то и да и се наложи всички лекари са в Бургас в момента. Няма кой да и помогне , важното е Митьо Катетъра ( бивш Очите ) да е хаппи!

11

:(

преди 8 години

Какво нещо е животът? Това мило момиче е избрало правилният път - спорт,дисциплина,амбиция и определено е успешна. Само че спортът носи много,много тревоги и психически натоварвания. Това същото момиче ако имаше за цел просто да си оправи животът с някой богат мъж досега да е хванала най-богатият и да качва само снимки от Дубай. Стойностните хора страдат по-често от глупавите и примитивни,с плоски мечтиДано оцелее!

10

Стамат

преди 8 години

Днес.бг, ако потрябва кръв за това момиче, пуснете една новинка, едва ли някой ще откаже, ако може...

9

Анонимен

преди 8 години

Не знам, Мая Манолова и Вежди Шаридов знаят по добре! А за нас, великото българско здравеопазване!

8

Анонимен

преди 8 години

Стискам ти палци Цвети !Източиха кръвта от държавния резерв за един *** , дано не ти се налага да ти преливат , защото тоя урунгел вече 500 литра изразходи ....

7

:(

преди 8 години

Господи,дано се оправи това красиво и младо момиче. Много е тъжно :( Човешката душа е нещо много сложно и неопределено нещо. Сигурен съм,че всеки българин се моли най-искрено за нея. Дано издържи и по-важното,да живее нормален живот след това!

6

Анонимен

преди 8 години

Прекрасно момиче! Как всички са знаели за проблема , а никой нищо не е направил. Къде са ви душите бе хора? Къде ?

5

Анонимен

преди 8 години

момичето е скочило самоима го по др.сайтовестраховата невроза изисква веднага психиатър и лечениезащо са я оставили така

4

Девил

преди 8 години

Мое се е натряскала/нашмъркала и в некъв замаян момен да се е катурнала, знаиш ли...

3

Man United

преди 8 години

Да е скочила ?!?! Стига, не искам да вярвам в такова нещо.Вероятно е изключително нелеп инцидент.Моля те възстанови се напълно и си изживей живота, прекрасно момиче!

2

Анонимен

преди 8 години

горкото момиче, дано всичко се нареди и да намери щастието си. стискам палци

1

деляна

преди 8 години

Мило дете, ЗАЩО? Надявам се лекарите да направят всичко възможно да помогнат! Прелестно момиче, талантлива, работлива... нищо не си заслужава да не изживееш живота, който Бог ти е дал! Моля се за теб!