81

Анонимен

преди 7 години

всеки си има право на сексуална ориентация,тя е лична и неприкосновена,но да излиза да я афишира публично,смятам за неморално и натрапчиво и най-малкото неучтиво спрямо другите сексуални предпочитания

80

Анонимен

преди 7 години

Първо да минат през арабския квартал за по един бокоф дюнер.

79

Тинев

преди 7 години

Приветствието с АК къде точно ще бъде?

78

Аш

преди 7 години

Борисов и Фандъкова ще развяват байрака на парада. Те също са гей но се срамуваха досега.

77

българин

преди 7 години

А кога е парада на хетеросексуалните другарко Фандъкова?

76

бягай дете !

преди 7 години

за прайд съм чувал ама това май нямаше нищо общо с федерките нито пък със семействата с едно дете и две майки.................

75

Иво

преди 7 години

Абе днес.бг къв общинар е тоя от Деос? От къде ги измисляте тия глупости?

74

опаа

преди 7 години

Общинският дълг на София и общинските гаранции към края на март възлизат на 1,251 млрд. лв., в т.ч 635,6 млн. лв. вътрешен (50,8%) и 616,2 млн. лв. външен дълг (дългът на Столична община формира 47,4% от общия размер на дълга).

73

без ценности

преди 7 години

Европа няма да измени на своите ценности!

72

погр ебален агент

преди 7 години

Винаги се радвам, когато повече хора, като другаря Борисов, изповядват европейските ценности и броя на гейовете нараства! Защото за нас, малцината останали хетеро, ще има повече жени!

71

Анонимен

преди 7 години

Всичко това е написано съвсем директно в "протоколи на ционските мъдреци",ама има много оФце,които не само не четат,но и реагират на прочелите го.Казано е съвсем пряко:"цялата патология ще бъде обявена за нормална и цялата нормалност,за патология"!"Всичко това ще се провежда под знамето на борбата за правата на човека".Всичко това трябва да доведе до разрушаване на семейството и в крайна сметка,да разруши човешката личност.Затова,или нормалните ще се вдигнат на борба,или ще изчезнат!!!

70

Анонимен

преди 7 години

РАДАН КЪНЕВ, ДАНИЕЛ МИТОВ И ДРУГИТЕ ОТ ДЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК НАЛИ ЩЕ ПРИСЪСТВАТ?

69

Анонимен

преди 7 години

БОЖЕ МОЙ *** КОЙ ИМ ПОГАЗВА ПРАВАТА НА ГЕЙОВЕТЕ? КОЙ ГИ МАЛТРЕТИРА? КОЙ ГИ ГОНИ ОТ РАБОТА? НЕ СЪМ ЧУЛ ДО СЕГА ДА ИМА ТАКИВА СЛУЧАИ. ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС МОЖЕ БИ ИМА ТАКИВА КОЛЕГИ И ПРИЯТЕЛИ. АКО СА НОРМАЛНИ ХОРА, НЕ НАТРАПВАТ АРОГАНТНО И ДЕМОНСТРАТИВНО РАЗЛИЧНАТА СИ СЕКСУАЛНОСТ, КАКЪВ Е ПРОБЛЕМЪТ? НЕКА СА ТАКИВА. КАКЪВ Е СМИСЪЛЪТ НА ТАКИВА ПРОВОКАТИВНИ ПАРАДИ? КАКВИ ПРАВА В ПОВЕЧЕ ТРЯБВА ДА ИМАТ?

68

Анонимен

преди 7 години

Гърците измислиха любовта, римляните добавиха жената

67

Далеч от центъра

преди 7 години

Пуснете ги по новооткритата Северна тангента - далече от паметниците на културата.

66

ист

преди 7 години

Толерантност към обратните.Тази година прайд в столицата.Догодина прайдове във всеки блок.Нормално - народът е при..бан и е свикнал.

65

Анонимен

преди 7 години

До 88Ти внимавай какво Бог ще ти прати! Стократно ще получите това, което сте осъдили!

64

въпрос на вкус

преди 7 години

Омръзна ми да ми навират назадничавите си щения. За какво е тоя парад? За какво се борят - че някой пречи ли им да си се обичат както си искат - защо ни се навират постоянно - трябва да ръкопляскаме ли, за какво им е цялата тая публичност?С какво толкова се гордеят, сексуалната ориентация - каквато и да е не е повод за гордост, ако е нещо извратено е даже повод за срам (например ако си падате по овчици едва ли ще правите парад - ама има време не се знае)

63

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИЯ Е ПРАВОСЛАВНА ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА и такива оргии са недопустими.

62

Анонимен

преди 7 години

Да не можеш да създадеш нормално семейство,деца е много тъжно.Светът е оцелял защото непрекъснато се възпроизвежда.Да създадеш и отгледаш дете е най-голямото щастие на този свят,а ако живееш само заради едното удоволствие,независимо кой ти го доставя е самота,прикривана чрез показност и ненужни демонстрации.Какво ще оставят след себе си тези хора?-Едно голямо НИЩО.