18

Анонимен

преди 8 години

Ако вместо на дискотека беше отишъл на опера, нямаше да е пребит

17

vlady

преди 8 години

Също охраната в цивилизованите клубове е много професионална и не се намесва излишно. Преди около две седмици стана страхотен купон с Jinjer без каквито и да било конфликтни ситуации и без никаква намеса на охраната.

16

vlady

преди 8 години

Затова обичам да ходя в изискани клубове с ценители на праведната музика като Black Lodge, Fans, Adams, Jet Rock, RBF и т.н. досега не съм видял разправия камо ли бой между фенове на екстремния метъл.

15

:)

преди 8 години

Журналистите са развеселени , подаигравателно заглавие , сякаш е смешно , че мутрите пребиват хора за щяло и нещяло , тиквата-слънце ни върна във веселите 90 , много забавно , а като пребият като куче некой очилат и нагъл техен колега , реват до небесата !

14

Доктор Ох Боли

преди 8 години

Абе що не пребият някой в библиотеката или в операта ами все по дискотеките ги млатят?

13

Боко Рапоне

преди 8 години

Това е битов скандал за паркомясто, не ни занимавайте с глупости. Напили се, скарали се, понабили го... стават такива неща. Важното е, че за Очите има надежда. Ще му пратя още доктори от София. Аверчета сме от веселите "застрахователни" години... Ехххх, какъв живот беше. Сега се занимавам с глупости по цял ден. Журналистка ли да уважа, в телевизия ли да направя малко шоу, мачле ли да ритам, ленти ли да режа... ама не се става лесно милиардер, еййййй!

12

Анонимен

преди 8 години

Така поднесена, новина не ни казва всички гледни точки. Не защитавам охранителя, но не вярвам това да е цялата история.

11

Бай Иван

преди 8 години

Аз вече не се доверявам на прибързани заключения писани в подобни статии. Като е ИТ специалист какво значи ?

10

Анонимен

преди 8 години

През нощта на 25-ти срещу 26-ти октомври 2015 г., неудобен журналист беше пребит на централна софийска улица пред очите на министъра на вътрешните работи. Побоят беше показан от няколко телевизионни камери и беше посрещнат с аплодисменти на водещия на телевизионното предаване. При такава диагноза на обществения морал в България е съвсем нормално да чуваме и новини и за гавази, пребиващи IT-специалисти... Начин на управление, това е.

9

Анонимен

преди 8 години

Това е липсата на общ език.Охраната го е разбрала погрешно и му е ъпдейтнала интерфейса до по-позната версия. Щото нашия ИТ е забравил че комон ленгуича рън тайма е малък на село :)

8

ивчо

преди 8 години

да се възстанови, пък времето е пред него, ако е мъжкар ще намери начин да си му го върне, пък може и след 10 г. Нали има една приказка, Господ бави но не забравя.

7

Спокойно

преди 8 години

Не се тревожете, сега от МВР ще кажат, че случилото се е резултат от битов скандал или битка за паркомясто пред нощния клуб :) :) :)

6

Анонимен

преди 8 години

видяли са го 4е е беззащитен! я да беше влязъл някой като о4ите.....!!!

5

.

преди 8 години

Заглавието трябва да бъде следното: За пореден път клиент на заведение е пребит от охранители (разбирайте бивши ушеви , настоящи мутри , хора които се занимават с насилие през целия си живот , могат да те пребият на метър от тях , тези животни ще вдигат рамене ,че е извън заведението) , спомнете си как шведски гражданин беше убит от подобни празноглави биологични отпадъци , скачаха му на главата , а може ли ИТ специалиста да си позволи да ги съди? Или куките са "прегледали" вече записите.

4

Анонимен

преди 8 години

кой нормален човек ходи на дискотека в България ?

3

:)

преди 8 години

Напил се е и се е правил на господар на Вселената. Селянчето от охраната го е пребило и изхвърлило на улицата. Мила родна картинка от Боколенд - страната на мутрите.

2

Анонимен

преди 8 години

този ай ти специалист къде е тръгнал? не знае ли,че дискотеките са територия на чалга-кифли и легални бизнесмени.

1

Анонимен

преди 8 години

така наречените жалки *** охранителчета навсякаде са такива *** спасението е вадиш пистолета и ги избиваш