76

ami

преди 7 години

До АнонименТой ги плаща Очите, от легалния си бизнес. Така казва Бъчварова.

75

bolbov

преди 7 години

Колко много бедни и болни биха останали в живота срещу тези пари,но те не са мафиоти,те не са корумпирани,те не са евроатлантици,те не са хубави и умни,те не са демократиТе са обикновенни хора,които имат нещастието да живеят в Гербария и по тази причина са обречени да напуснат живота преди да им дошло времето.

74

eve1

преди 7 години

Писна ми от *** мутри!

73

Анонимен

преди 7 години

Всеки ден лечение за пациенти в неговото състояние струва от 25 000 до 50 000 лвКой плаща тия пари. Голямо пазене голямо нещо.

72

1

преди 7 години

Правилно, пазете го, той е мноооооого ценен! По 3000 лв на ден струва, а с охраната и двойно!

71

hotlips

преди 7 години

Защо са навън всички вътре за безопасност на всички. Защо работи това заведение да го запечатате веднага

70

aaa

преди 7 години

Докога медиите в тая държава ще ни занимават с житието на един бандит,на когото мястото му по принцип е в затвора?

69

патриот

преди 7 години

само не разбрах КОЙ плаща сметката...ако са близките на мутрата данъчните къде дремат а не установяват произхода на парите

68

Анонимен

преди 7 години

И подземния свят еволюира, ако се съди по прякорите - първо бяха с прякори на зеленчуци, а сега са с животински

67

Чоко

преди 7 години

А бе кви атентати квинтет пет лева бре тоя е мъртвец живее благодарение на медицинската апаратура ало събуден се😂

66

Редови гражданин

преди 7 години

Разбира се! Трябва да опазим такова "национално богатство"!

65

Полицай

преди 7 години

Кой плаща на полицията да го пази ?

64

светнат

преди 7 години

Данчо Кравата или Божо Козела?

63

пазели

преди 7 години

то колко хора загинаха в болниците ви и то хора на високи места на управление в държават, че били неудобни на този или на онзи във властта. Пък този ще ги спасят, пък и полиция го пази! Пазете го, че той е направил живота на хората рай! Про.стац.и и ди.в.ац.и! Познавам поне двама дето загинаха в Правителствена болница от лекарска грешка и то на високи постове, Ванъо Танов за него линейка нямало. И така....пък този направете график да му дежури цяла България, че е мног ценен за държавата.

62

Анонимен

преди 7 години

кравата, магарето - преди бяха компира, крушата...ево--------------преминали са от флора към фауна.

61

Срам за професията

преди 7 години

Изявата на зам.министъра на МВр срина и остатъкът от доверие сред хората, които имат малко от малко акъл в главата и представа за работата в МВР А гл.секретар Г.Костов продължава да плещи глупости и да се опитва да ни баламосва - и себе си , и нас ,че това не е поредната гангстeрска проява, а битова свада (определението е на пожарникаря-премиер Боко Б.).

60

?!

преди 7 години

*** ченгета не се ли сещат, че е по-правилно да пазят тези който са били нападнати от бандата на очите а не него самия????Все пак очите с бандата си, въоръжени са нападнали заведението на конкурентен нарко пласьор за да му завземат "парко мястото". Логично е нападателите да са в затвора, а нападнатите да са под охрана.

59

Зам.министър на МВР

преди 7 години

Зам. министрите са хвани единия, та удари другия.Вчера слушахме един от тях бившият шеф на предизборния щаб на ДСБ от 2012 г. Георгиев. Завършил география и история (а Полицейската академия, бившата Висша полицейска школа Симеоново произвежда добре обучени кадри) , но като съюзник на ГЕРБ назначен на пост, който е за професионалист. И като лице негодно за този пост, той изложи и себе си, и министерството с примитивни и направо обидни за поста му обяснения, които са срам дори за един н-к на средно ниво , камо ли за зам. министър.

58

Гл.секретар на МВР

преди 7 години

Г-жа министърката за пореден път изгуби самообладание и премина към открити заплахи за съдебна разправа с ген.Атанасов.Очевидно 1,5 годишния й престой тя не е използвала за повишаване на нивото на своите познания в полицейската дейност При мадам Бъчи положението е наистина отчайващо: гл.секретар e лице с ограничен ум и познания, бивш шеф на ОДМВР-Бургас, оставил в наследство цяла бандитска кохорта, довела черноморието до позиция държава в държавата.

57

Митьо Очите

преди 7 години

Интересно защо и полицаи пазят в болницата Митьо Очите?! В следствения арест бяха Алексей Петров - Трактора , сетне Баретата, преди това Рижия. Никой не ги пазеше и първите двама изядоха боя заради техните "постъпки" . Сега в ареста е лицето, обявено за убиец на бодигарда на М.О. Алексиев, макар че в последния попаденията бяха цели 7, от които само две на Тошко. И него никой не го пази, та дори го оставиха в бургаския следствен арест, не в софийския или някъде другаде.